Реклама
Реклама
Реклама

Babr24 - Щоб повернути кохану, 19-річний житель Бурятії розправився з її батьками

Жорстоку розправу над пенсіонерами через нерозділене кохання до їхньої дочки влаштував 19-річний житель села Новокіжінгінск Кіжінгінского району Бурятії. Його дії шокували навіть досвідчених слідчих.

Молода людина закохався в 30-річну жінку, у якої було двоє дітей і співмешканець. Вона спочатку відповіла закоханому взаємністю, але через місяць розірвала відносини з ним і поїхала з сім'єю в Кострому. Молода людина писав їй листи і просив повернутися, але жінка відмовлялася. Тоді він вирішив вбити батьків коханої - на його думку, їх смерть повинна була змусити жінку повернутися назад.

Пізно ввечері 24 листопада молодий чоловік забрався на подвір'я до літніх батьків своєї коханої і побачив, що вони дивляться телевізор. Тоді він заліз на дах і погнув антену. Літній чоловік вийшов на подвір'я, щоб подивитися, що відбувається, і зловмисник, що сховався біля ганку, вдарив його по голові знайденою біля будинку молотком. Потім декількома ударами він добив пенсіонера і став чекати його дружину.

Незабаром з будинку вийшла жінка і стала кликати чоловіка. Нападник підкрався до неї, накинув на шию заздалегідь приготовлений обрізок шнура і став душити, але вбити не зміг. Тоді він вирішив взяти жінку в заручники.

Завівши пенсіонерку в будинок, молодий чоловік сказав їй, що вбив її чоловіка. Потім він узяв покривало, загорнув у нього тіло убитого і скинув його в підпілля. А жінку забрав із собою в ліс, де до цього заховав викрадений у місцевого підприємця Mitsubishi Pajero Sport. Посадивши жінку похилого віку в машину, хлопець зателефонував коханій в Кострому і сказав, що вбив її батька й захопив мати. Він зажадав від молодої жінки повернутися до нього, але та зателефонувала в поліцію.

Зловмисник всю ніч возив пенсіонерку по лісі, обдумуючи подальший план. У цей час поліція вже приступила до пошуків. Побачивши патрулі, молода людина кинув машину і втік в ліс. Його шукали всю ніч з кінологами, але не знайшли.

Вранці парубок прийшов в будинок до своєї матері, щоб взяти теплий одяг і гроші, і був схоплений.

Наразі стосовно затриманого порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 105 КК РФ «Вбивство». Вирішується питання про укладення його під варту.

Фото надано ГСУ СКР по Республіці Бурятія

© Babr24.com

URL: http://babr24.com/bur/?IDE=183385
bytes: 2333/2197

24.com/bur/?