Реклама
Реклама
Реклама

Найкомпактніший у світі електробайк вміщується в рюкзаку (відео)

Неймовірно компактний і легкий електричний велосипед Smacircle S1 складається до розмірів, що дозволяють носити його в рюкзаку

Неймовірно компактний і легкий електричний велосипед Smacircle S1 складається до розмірів, що дозволяють носити його в рюкзаку. Такий транспорт опинився більше ніж затребуваним - кампанія зі збору коштів на серійне виробництво мінібайке на IndieGoGo перевищила намічену мету більш ніж в 3 рази.

S1 від компанії Smacircle отримав легку і міцну раму з вуглецевого волокна. Це дозволило створити транспортний засіб вагою всього 6,99 кг. Але це не позначилася на його вантажопідйомності - велосипедом зможе користуватися будь-яка людина вагою до 100 кг. При цьому складаний електробайк здатний розвивати максимальну швидкість 19,95 км / год, а для того щоб скласти його потрібно кілька простих дій.

При цьому складаний електробайк здатний розвивати максимальну швидкість 19,95 км / год, а для того щоб скласти його потрібно кілька простих дій

Згідно з інформацією компанії-виробника, ергономічний дизайн дозволяє вмістити мініатюрний байк в комплект шириною 49 см. У його конструкції не передбачено педальний привід, замість нього велосипед оснастили електромотором потужністю в 240 Вт. Без допомоги м'язів людини на одному заряді S1 eBike здатний подолати відстань до 20 км. Повністю поповнити запас енергії батарей можна буде всього за 2,5 години від звичайної розетки.

Читайте також: Bridgestone показала нові безповітряні покришки для велосипедів

Найменший у світі електровелосипед забезпечений передніми і бічними вогнями, що робить його добре помітним на дорозі для водіїв автомобілів, пішоходів і інших велосипедистів. Розробники подбали і про безпеку - його електричні гальма забезпечують надійне і швидке гальмування (4 метра до повної зупинки з максимальної швидкості). Велосипеду під силу піднятися в гору з максимальним ухилом 15 градусів. Для регулювання швидкості передбачений дросель під великим пальцем правої руки.

S1 автоматично синхронізується зі смартфоном. Наприклад, при наближенні до велосипеда господаря, спеціальний додаток розблокує транспортний засіб. Інші функції програми включають можливість регулювання інтенсивності вогнів, відстеження маршруту подорожі та моніторинг швидкості і часу автономної роботи. Власник компактбайка може прикріпити смартфон до керма і підтримувати його заряд на максимальному рівні за рахунок спеціального USB-порту.

Власник компактбайка може прикріпити смартфон до керма і підтримувати його заряд на максимальному рівні за рахунок спеціального USB-порту

початкова мета краудфандінговой кампанії була встановлена ​​на рівні $ 30 000, але лише тиждень проект перевищив мінімально необхідну суму на 230% (на сьогоднішній день це більше $ 100 000). З наступного кампанією автори проекту сподіваються зібрати $ 300 000 і налагодити серійне виробництво моделі нового покоління.

Ціна в період супер-ранньої підтримки проекту становила $ 549 за один мініелектробайк. Зараз ще є можливість замовити його за $ 649, а в роздрібному продажі ціна становитиме $ 799. За комплект з двох складних велосипедів S1 виробник просить $ 1 398, за сімейний пакет з 5 штук - $ 3 245 і для оптових покупців - $ 17 970 за партію з 30 штук.

Читайте також: Французам видадуть по 200 євро на покупку електровелосипеда

джерело: bigbucks.com.ua

Сподобалася стаття? Поділіться нею і буде вам щастя!

Loading ...