Реклама
Реклама
Реклама

Покрокова інструкція реєстрації ТОВ: з чого почати свій бізнес?

  1. Покрокова інструкція реєстрації ТОВ: з чого почати свій бізнес? Відкриваючи власний бізнес, необхідно...

Покрокова інструкція реєстрації ТОВ: з чого почати свій бізнес?

Відкриваючи власний бізнес, необхідно надати йому серйозну організаційно-правову форму. Найбільш популярним і зручним варіантом є реєстрація товариства з обмеженою відповідальністю. Звичайно, реєстрація власної фірми - процес складний і трудомісткий, і термін реєстрації ТОВ займає певний час. Тому краще всього довірити цю справу професіоналам.

Щоб самостійно зробити покрокову реєстрацію ТОВ і не отримати відмова у державній реєстрації , Необхідно мати у своєму розпорядженні певними знаннями, вільним часом і, безсумнівно, терпінням. Щоб самотужки здійснити самостійну реєстрацію фірми, потрібно бути юридично грамотним фахівцем або хоча б мати можливість отримувати компетентні поради юриста. Адже цей процес має безліч тонкощів і нюансів, а помилки чреваті втратою часу і грошей.

З яких кроків почати процедуру реєстрації своєї компанії?

Покрокова інструкція реєстрації ТОВ включає в себе такі обов'язкові етапи:

Крок 1. Спочатку необхідно визначитися з назвою фірми. Воно може мати вузькотематичні спрямованість або бути універсальним.

Крок 2. Наступним етапом в покрокової інструкції реєстрації ТОВ є вибір числа засновників компанії. Від цього залежить дуже багато документів. Варто знати, що засновниками можуть бути і фізичні, і юридичні особи. Визначившись зі складом засновників, необхідно заповнити спеціальну форму заяви на реєстрацію ТОВ і обов'язково завірити її нотаріально. статтю про Списку засновників ТОВ читайте за наступним посиланням.

Крок 3. Далі слід підготовка всіх установчих документів для реєстрації ТОВ . Так само як статут ТОВ , Складений відповідно до строго певній формі, протоколи загальних зборів, установчий договір ТОВ . Всі ці документи включають детальну інформацію, що стосується особистих даних учасників. Тут же фіксується вбрання назва компанії і її фактична адреса. Надалі необхідно дуже уважно підходити до фактичного і юридичній адресами ТОВ , Вказуються в документах, адже в іншому випадку виникнуть складнощі, пов'язані з необхідністю заміни адреси. На підставі юридичної адреси визначається адресу податкової інспекції ТОВ.

Крок 4. В установчому договорі вказуються права і обов'язки засновників. Найголовнішими пунктами є розміри (суми) внесків кожного засновника, інформація про розподіл прибутку і збитків фірми між учасниками. У цьому документі прописуються також ролі всіх учасників. Зміст установчого документа визначається на раді засновників шляхом голосування кожного учасника. Результат фіксується в «протоколі загальних зборів учасників про реєстрацію ТОВ". статтю про протоколі ТОВ читайте за посиланням.

Крок 5. Ще одним важливим документом є Наказ про призначення директора ТОВ . Самостійна реєстрація фірми неможлива без вибору генерального директора. Це може бути один із засновників або будь-яка інша людина, яка навіть не входить в число засновників. Як правило, при реєстрації ТОВ директор і засновник - один і той же чоловік.

Крок 6. Необхідно також знати, що реєстрація фірми передбачає сплату держмита за реєстрацію ТОВ . Здійснювати її можна з розрахункового рахунку одного із засновників, якщо він є юридичною особою. Важливо зберегти квитанцію про оплату, тому що її потрібно буде надавати разом з підготовленим пакетом документів для реєстрації ТОВ.

Крок 7. На особливу увагу заслуговує пункт про внесення статутного капіталу ТОВ . Так, реєстрація товариства з обмеженою відповідальністю неможлива без сплати статутного капіталу, який може складатися з частин або часткою, які внесли учасники. Зробити внесок до статутного фонду можна грошовим або матеріальним способом, тобто надати квитанцію з банку або ж сплатити майном.

Крок 8. Рід діяльності компанії. В даному випадку покрокова інструкція реєстрації ТОВ передбачає зазначення відповідних КВЕД, які і відображають те, чим займається компанія. статтю про отриманні кодів статистики ТОВ для Вашої організації читайте за наступним посиланням.


Про те, як здійснити Реєстрацію ТОВ в Москві читайте за наступним посиланням.


Отже, з яких документів складається процедура по реєстрації ТОВ?

Тут Ви можете детально прочитати про те, які документи для реєстрації ТОВ Вам необхідно готувати і подавати в податкову інспекцію.


Крок 9. Подача документів до податкової

Перш ніж пройти реєстрацію ТОВ в податковій , В ИФНС і подати всі підготовлені документи, необхідно виконати три речі:

Тільки після цього можна відправлятися в податкову інспекцію і здійснювати самостійну реєстрацію фірми.

Крок 10. Що потрібно робити після реєстрації ТОВ

Якщо Ви все виконали строго відповідно до нашої покрокової інструкції реєстрації ТОВ, і реєстрація Вашої фірми здійснена успішно, інспектор дав позитивну відповідь на ваше компанії, необхідно виконати наступні дії:

Читати нашу статтю про те, що Вам необхідно робити після реєстрації ТОВ , Ви можете за цим посиланням.

Всі перераховані в статті кроки є дуже важливими. Не можна пропустити жоден з пунктів. В іншому випадку в вашу сторону буде дано негативну відповідь. Виконати заходи щодо покрокової інструкції реєстрації ТОВ можна двома способами:

  • здійснити всі маніпуляції самостійно
  • звернутися до послуг відповідної компанії.

Відмінною особливістю діяльності Юридичної компанії "Оптима Лекс" є те, що ми готові надати Вам допомогу в обох випадках.

Ми також можемо підготувати всі необхідні для Вас документи, які Ви надасте в податкову інспекцію самостійно. І остання послуга - повний супровід клієнта в усіх державних органах в процесі реєстрації ТОВ. Ми зробимо за вас всю роботу аж до позитивної відповіді інспектора.

Сподіваємося, що Вам дуже допомогла наша докладна і Ви залишите нам Ваш позитивний відгук за цією статтею. Бажаємо Вам швидкої і легкої реєстрації Вашої компанії!

Юридична компанія "Оптима Лекс" існує на ринку юридичних послуг з 2000 року. Наша компанія - це команда професійних юристів, які нададуть вам допомогу в таких питаннях, як придбання юридичної адреси в Москві і юридичної адреси в Московській області , ліквідація ТОВ . Ми також пропонуємо великий вибір готових фірм .

Ми також пропонуємо великий вибір   готових фірм

Покрокова інструкція реєстрації ТОВ: з чого почати свій бізнес? - дзвоніть і замовляйте вже сьогодні!

8 (800) 350-84-60


Чи можна зареєструвати фірму без покупки юридичної адреси?

Статтю про класифікацію та критерії підбору адреси для реєстрації ТОВ, юридичної адреси для реєстрації ТОВ читайте за наступним посиланням.

Також у нас Ви можете замовити бухгалтерське обслуговування Вашої компанії від 4 000 руб. у місяць.


Звертайтеся до наших фахівців! Ми завжди раді Вам допомогти!



Покрокова інструкція реєстрації ТОВ: з чого почати свій бізнес?
Покрокова інструкція реєстрації ТОВ: з чого почати свій бізнес?
З яких кроків почати процедуру реєстрації своєї компанії?
Отже, з яких документів складається процедура по реєстрації ТОВ?
Покрокова інструкція реєстрації ТОВ: з чого почати свій бізнес?
Чи можна зареєструвати фірму без покупки юридичної адреси?