Реклама
Реклама
Реклама

Кредитний сервіс - LendWM.Ru - Колір БЛ

WebMoney Transfer вводить интервальную оцінку учасника системи, що характеризує його здатність повністю і своєчасно виконувати свої грошові зобов'язання WebMoney Transfer вводить интервальную оцінку учасника системи, що характеризує його здатність повністю і своєчасно виконувати свої грошові зобов'язання. Рівень платоспроможності розраховується, виходячи з історії операцій по всьому гаманцях учасника системи, поведінкових характеристик, реєстраційних даних і не залежить безпосередньо від бізнес-рівня BL, рівня довіри TL і залишків на гаманцях.

BL учасника системи в залежності від рівня платоспроможності відображається різними кольорами. Рівень платоспроможності менше 1000 WMZ позначений червоним, в порядку зростання слідують помаранчевий - менше 10 000 WMZ і зелений колір - менше 100 000 WMZ. Синім кольором забарвлений BL учасників з найвищим рівнем платоспроможності - більше 100 000 WMZ.

Новий показник може використовуватися для оцінки кореспондента, наприклад, при наданні позики в боргові сервісі WebMoney.

Теги: BL , червоний БЛ , помаранчевий БЛ , зелений БЛ , синій БЛ , TL , оцінка учасників , платоспроможність , рівень довіри , у ровень платоспроможності