Реклама
Реклама
Реклама

Де вигідно обміняти вебмані?

Людям все частіше доводиться працювати з електронними грошима, коли вони хочуть оплатити товар, куплений в інтернет-магазині, або отримати оплату за працю, виконаний в якості фрілансера

Людям все частіше доводиться працювати з електронними грошима, коли вони хочуть оплатити товар, куплений в інтернет-магазині, або отримати оплату за працю, виконаний в якості фрілансера. Працювати з банківськими картами буде незручно, тому що часто виходить так, що співпраця проходить між резидентами різних країн і на подвійної конвертації можна втратити до третини своїх грошей, що, звичайно ж, дуже багато. А віртуальний гаманець дає можливість людям з усього світу проводити розрахунки в єдиній валюті. Причому поповнити свій аккаунт можна практично в будь-якій країні світу, точно так же, як і перевести в готівку отримані гроші. Це проста процедура, яка не вимагає зайвих зусиль і не забирає багато часу.

Найвідомішою на вітчизняному просторі є система вебмані. Про неї чули абсолютно всі, хто стикався з необхідністю проведення розрахунків в мережі. Більшість замовників на сайтах фріланса як кращий спосіб оплати ставлять саме вебмані. Якщо виходить так, що виконавець і наймач знаходяться в одній країні, то ніяких проблем з оплатою не виникає. А ось при різному резіденстве, одержувачу доведеться спочатку конвертувати титульні знаки в відповідну його країні валюту, а вже потім виводити їх на банківську карту або переводити. Іноді можна отримати грошовий переказ і в тій валюті, яка є на рахунку, але це буде пов'язано з додатковими труднощами.

щоб http://www.xchange.money потрібно просто зайти на один з електронних обмінників і вибрати відповідний напрям операції. НА самому сайті є вбудована форма, але там курс буде не найвигіднішим, так що варто витратити трохи часу і пошукати більш привабливу пропозицію. Одноразова вигода від цього може і не бути великий, зате в довгостроковій перспективі при частих операціях можна економити десятки доларів на курсових різницях. Не варто випускати такої можливості зберегти свої гроші.

При здійсненні обміну дуже важливо правильно вказати всі реквізити, так як при помилці операція не буде проведена. Багато новачків бояться залишати свої особисті дані в інтернеті, але ця процедура є абсолютно безпечною. Всі одержані від користувачів дані знаходяться на серверах під декількома рівнями захисту, так що розшифрувати їх буде дуже складно, а використовувати в корисливих цілях - ще складніше.