Реклама
Реклама
Реклама

тріумф парк - Найцікавіше в блогах


nataloveu Середа, 04 Сентября 2013 р 17:55 ( посилання )


Всі ми рано чи пізно обзаводиться своїм власним житлом. Спочатку ми живемо з батьками, потім в студентських гуртожитках, пізніше, після закінчення інституту, ми знімаємо кімнату, квартиру. Але настає момент, коли доходи вже дозволяють, як мінімум, замислитися про покупку своєї першої квартири, нехай в кредит, але все ж. Якщо ви живете в Пітері, то напевно повинні були чути про Тріумф-Парк - новий і один з небагатьох екологічних житлових комплексів.



Сайт Тріумф-Парку просто чудовий. Впадає в очі, в першу чергу, його лаконічність і інтуїтивність. Меню просте і дуже зручне: відмінний пошук цікавить вас, по характеристикам і плануванні, бронювання паркувального місця. А ще я побачив дуже гарну опцію - хід будівництва. Ви можете в режимі реального часу спостерігати через веб-камеру, встановлену недалеко від будівельного майданчика, за тим, що в даний момент відбувається на будівництві. Не всі будинки, що будуються в Московському районі можуть похвалитися такою турботою про майбутніх мешканців.



Зручно і розташування комплексу. Від станції метро «Московська» їдуть багато маршруток і автобусів практично до самого комплексу. Потрібно тільки перейти дорогу. Квартиру ви можете придбати як за готівковий розрахунок, так і в кредит і навіть в розстрочку від забудовника. А це, напевно, найвигідніший варіант. Є варіанти покупок як квартир з обробкою внутрішньої, так і без. Що ж входить в поняття внутрішня обробка? Перш за все це підлогу. Якісний ламінат і плінтуса зроблені професіоналами. На стінах наклеєні шпалери під фарбування. Стелі обладнані гратами водоемульсіонкой. У ванній та туалеті на підлозі і на стінах плитка. Встановлено хороша сантехніка, все міжкімнатні двері і вхідні металеві з замками. Такий варіант підійде тим клієнтам, яким необхідно терміново переїхати в нову квартиру або вони не висувають жодних особливих вимог до дизайну інтер'єру.


heregirl Середа, 22 Августа 2013 р 2:21 ( посилання )

Ні для кого не секрет, що придбати квартиру в хорошому, чистому місці, з відмінною транспортною розв'язкою - справа досить важке. Але здійсненне для тих, хто дійсно цього хоче. Можу порекомендувати відмінний житловий комплекс під назвою "Тріумф Парк". Даний комплекс знаходиться в Московському районі Санкт-Петербурга. Цей комплекс відрізняється своєю підвищеною чистотою, чистим повітрям і великою кількістю рослинності. Він ідеально підійде людям, які турбуються про своє здоров'я. Комплекс розташований недалеко від станцій метро, ​​а також рядом проходить основна транспортна магістраль міста. Розвинена інфраструктура дозволяє не турбуватися ні про що. Тут є все необхідне - школи, лікарні, банки, магазини, супер-маркети, і так далі, в загальному все потрібне для комфортного життя. Велика кількість парковок та паркувальних місць позбавлять вас від головного болю, де ж поставити своє авто. На даний момент є вже кілька будинків, які здані в експлуатацію, але будівництво триває, і якщо у вас є можливість, зробіть внесок в своє майбутнє! Тим більше, в будинку, що будується має можливо зробити планування під себе, що, погодьтеся, дуже зручно!
Так що якщо ви хочете купити квартиру в житловому комплексі , То кращого комплексу ніж Тріумф годі й шукати.
Більш детальну інформацію з усіх питань можна отримати на сайті компанії http://www.triumph-park.ru/


Рекламне повідомлення
Metodika Четвер, 04 Июля 2013 р 20:09 ( посилання )


Доброго времени суток, мої дорогі читачі. Сьогодні хотів би поділитися своїми враженнями від відвідав житлового комплексу "Тріумф Парк". Моя знайома вирішила купити квартиру. Звичайно ж центр міста вже давно зайнятий, та й ціни захмарні. Зараз помічається тенденція того, що люди навпаки біжать з галасливих міст в тихі віддалені спальні райони. Один з таких "Тріумф Парк", до якого дістатися можна, рухаючись по ось таким маршрутом: спочатку їдете з центру міста по Московському проспекту, далі на площі Перемоги з'їжджаєте на Пулковської шосе. Проїжджаєте перехрестя з Дунайським проспектом, їдете близько трьох кілометрів і розвертається за залізничним мостом, через 700 метрів повертаєте направо, а там вже видно метрів за сто пост охорони з шлагбаумом - це і є наш пункт прибуття. Для великого міста це зовсім недалеко, а місце ідеальне для спокійного життя. Для наочності я розміщу нижче карту проїзду.

Читати далі... Fridrix Середа, 26 Июня 2013 р 19:34 ( посилання )





Про купівлю квартири в Санкт-Петербурзі мріє зараз кожна щаслива сімейна пара, яка бажає жити разом довгі роки. Але для цього необхідні вигідні пропозиції, від яких важко відмовитися. Деякі вважають за краще жити окремо від батьків, знімаючи квартиру. Але в такому випадку гроші йдуть повз сім'ї, а могли б вкладатися в іпотеку, тобто в майбутнє житло. Інші пари ретельно трудяться і, назбиравши пристойну суму грошей, купують власну квартиру, затишне гніздечко. Така самостійність радує, адже покупка квартири - це фактично досягнення однієї з життєвих цілей, фундамент, який закладається для майбутнього покоління.



Незважаючи на дорожнечу квартир, все ж є відмінні варіанти, які доступні практично кожному. Відразу або поступово - це вже залежить від достатку сім'ї. І тому житлової еко-комплекс «Тріумф Парк» в Московському районі Санкт-Петербурга славиться своєю респектабельністю і комфортом. Принцип комплексної забудови передбачає створення найбільш сприятливих для життя умов. Адже жити в екологічно чистому районі недалеко від станцій метро і основних міських магістралей - це престижніше ніж в центрі мегаполісу, де шум, вихлопні гази автомобілів і пил вулиць сприяють поганого самопочуття. Значить, купуючи квартиру в житловому комплексі від забудовника, ми забезпечуємо свою сім'ю ідеальні умови для спільного життя. подивіться вартість квартир в Московському районі і ви побачите, що пора задуматися про покупку власної квартири і припинити нескінченні знімання і переїзди.





Сучасний житловий комплекс Санкт-Петербурга «Тріумф Парк» в Московському районі відноситься до комфорт-класу. На даний момент закінчення будівництва еко-комплексу на перетині Пулковского шосе і Дунайського проспекту очікують багато жителів Санкт-Петербурга. Концепція житлового еко-комплексу має на увазі не тільки комфортну, але і безпечне життя. А це говорить про надійність і турботі про тих, хто бажає купити квартиру в цьому районі.



Незважаючи на попит пропозицій від інших будівельних компаній, переваги житлового комплексу «Тріумф Парк» більш ніж привабливі. І в першу чергу це стосується вартості квартір.Квартіра в новобудові - це новий етап в житті кожної молодої сім'ї. І важливо не втратити шанс придбати квартиру за вигідною ціною в престижному районі. Про умови покупки, іпотеці і інших нюансах детально читайте на сайті за посиланням. Там же присутній відділ консультантів і можливість знайти квартиру або зробити заявку на підбір оптимальних варіантів за бажанням клієнта. Нехай ваші мрії збуваються!


Babajka Неділя, 09 Июня 2013 р 23:14 ( посилання )

Кожна сім'я мріє мати гарну квартиру в гарному, облаштованому районі. Одним з небагатьох таких районів з Санкт Петербурзі є житловий комплекс, опис якого можна знайти на сайті Тріумф Парк (triumph-park.ru). І багато сімей, які придбали собі житло в цьому житловому еко-комплексі вже здійснили свою мрію. Він знаходиться в Московському регіоні північної столиці на перетині Дунайського проспекту. «Тріумф Парк» і Пулковского шосе. Це один з небагатьох районів так близько розташований до станцій метро «Зоряна» та «Московська». Взагалі треба сказати, що Московський район Санкт Петербурга Найпрестижніший район. Тут хороша транспортна і соціальна інфраструктура, близько до центру міста (майже що в Купчино), багато гіпермаркетів, 2 торгово розважальні центри.
Цей район називають житловим еко-комплексом через його зеленої, упорядкованій території, де квартири оснащені 3-ступінчастою фільтрами очищення води, мають прекрасну природну освітленість а в будинках встановлені безшумні економічні фінські ліфти Kone, є виділена зона для куріння у дворі і стоянки для велосипедів. Житлові будинки комплексу мають різну поверховість. Це зроблено для того, щоб сонячне світло потрапляло не тільки в квартири а й у двори. До речі, двори повністю закриті для руху автотранспорту і використовуються тільки пішоходами. У дворах буде облаштований ландшафт з дитячими ігровими майданчиками і ніяких машин. Казка? Паркінги заховані під землею або заглиблені. Коротше, це сучасний житловий комплекс з розвиненою інфраструктурою. На перших поверхах магазини, служби побуту, дитячі центри, банки. Що цікаво - профіль магазинів буде підбиратися з урахуванням побажань майбутніх мешканців. Не знаю як ви, а я, зі своєю сім'єю, не відмовився б жити в такому мікрорайоні.

Любашка-сорочка Четвер, 04 Апреля 2013 р 16:16 ( посилання )
Це цитата повідомлення Volody24_gl оригінальне повідомлення

Тріумф Парк
Житлові питання були і будуть завжди найактуальнішими. Адже є речі, без яких прожити можна, а ось якщо жити ніде - це вже ціла проблема. Більшість мріє про величезну, затишній, комфортній квартирі саме в новобудові. У кого з фінансовими питаннями справа йде гірше, ті шукають житло в звичайних п'ятиповерхівках. Багатьом сьогодні цікаве питання скільки коштує квартира в новобудові ? А ціни то є різні. Все залежить від району і місцезнаходження будинку, від забудовника і багатьох інших показників. Сьогодні надзвичайну популярність набирає будується житловий еко-комплекс в Московському районі Санкт-Петербурга - «Тріумф Парк». Це сучасний і дуже комфортний комплекс розташувався неподалік від станцій метрополітену і ключових міських магістралей. Новизна «Тріумф Парку» полягає в ідеї безпечної і комфортного життя тут. Подібної спрямованістю можуть похвалитися далеко не всі подібні житлові комплекси. Також «Тріумф Парк» буде відрізнятися від інших різноповерхових будинками. Подібне проектування забезпечить кожну квартиру комплексу максимальним потраплянням сонячного світла в оселі. Придбати квартирку в цьому комплексі зовсім не складно. Тут можна розрахуватися власними коштами і отримати хорошу знижку на обране житло, можна взяти іпотеку в певних банках міста або ж домовитися із забудовником про розстрочення. Квартира тут - це мрія. Адже все дворики комплексу будуть закриті для машин, тут будуть переміщатися тільки пішоходи. А велика кількість ігрових і дитячих майданчиків вразить ваша уява. Автовласники також можуть не переживати з приводу закритих дворів, адже для їх залізних коней буде обладнаний спеціальний підземний паркінг. Для зручності жителів комплексу на перших поверхах будинків будуть відкриті всілякі магазини, аптеки, фінансові установи, дитячі центри. Так що вам не доведеться далеко віддалятися від будинку. Все необхідне буде у вас під рукою. Здійсніть всі свої мрії в життя і ви, поспішіть стати почесним мешканцем цього комплексу.
Volody24 gl

Volody24_gl Середа, 03 Апреля 2013 р 16:20 ( посилання )

Житлові питання були і будуть завжди найактуальнішими. Адже є речі, без яких прожити можна, а ось якщо жити ніде - це вже ціла проблема. Більшість мріє про величезну, затишній, комфортній квартирі саме в новобудові. У кого з фінансовими питаннями справа йде гірше, ті шукають житло в звичайних п'ятиповерхівках. Багатьом сьогодні цікаве питання скільки коштує квартира в новобудові ? А ціни то є різні. Все залежить від району і місцезнаходження будинку, від забудовника і багатьох інших показників. Сьогодні надзвичайну популярність набирає будується житловий еко-комплекс в Московському районі Санкт-Петербурга - «Тріумф Парк». Це сучасний і дуже комфортний комплекс розташувався неподалік від станцій метрополітену і ключових міських магістралей. Новизна «Тріумф Парку» полягає в ідеї безпечної і комфортного життя тут. Подібної спрямованістю можуть похвалитися далеко не всі подібні житлові комплекси. Також «Тріумф Парк» буде відрізнятися від інших різноповерхових будинками. Подібне проектування забезпечить кожну квартиру комплексу максимальним потраплянням сонячного світла в оселі. Придбати квартирку в цьому комплексі зовсім не складно. Тут можна розрахуватися власними коштами і отримати хорошу знижку на обране житло, можна взяти іпотеку в певних банках міста або ж домовитися із забудовником про розстрочення. Квартира тут - це мрія. Адже все дворики комплексу будуть закриті для машин, тут будуть переміщатися тільки пішоходи. А велика кількість ігрових і дитячих майданчиків вразить ваша уява. Автовласники також можуть не переживати з приводу закритих дворів, адже для їх залізних коней буде обладнаний спеціальний підземний паркінг. Для зручності жителів комплексу на перших поверхах будинків будуть відкриті всілякі магазини, аптеки, фінансові установи, дитячі центри. Так що вам не доведеться далеко віддалятися від будинку. Все необхідне буде у вас під рукою. Здійсніть всі свої мрії в життя і ви, поспішіть стати почесним мешканцем цього комплексу.
Volody24 gl


Що ж входить в поняття внутрішня обробка?
Казка?