Реклама
Реклама
Реклама

Кутовий шафа у ванну

  1. На що звернути увагу при покупці?

Меблювання ванній вимагає комплексного підходу, так як тут потрібно враховувати невелику площу приміщення, складний мікроклімат (перепади температур і висока вологість) і стилістичні особливості санвузла. У зв'язку з цим люди часто вибирають навісні шафки і пенали, що відповідають всім перерахованим вище вимогам. Вони досить практичні, місткі і зручні, а для їх виконання використовуються перевірені вологостійкі і зносостійкі матеріали (ДСП і МДФ фасаду, масив дерева). Окремо потрібно виділити навісний кутовий шафа в ванну. Його можна встановити в будь-якому кутку кімнати, включаючи місце над ванною, що є незаперечною перевагою.

Модельний ряд меблів

Сьогодні в асортименті виробників меблів представлено кілька моделей шафок для санвузла, що відрізняються декором, формою і місткістю. Залежно від зовнішніх показників можна виділити наступні види:

  1. Кутовий дзеркальна шафа для ванної. Зазвичай розташовується над умивальником. Дверцята шафки забезпечена водовідштовхувальним дзеркалом, яке візуально розширює простір. Над дзеркалом може розташовуватися настінно-декоративний світильник, що дуже зручно при нанесенні макіяжу.
  2. Кутовий підлоговий шафа для ванної. Відрізняється високою місткістю і великими габаритами. Така шафа має витягнуту форму (висота до 190 см) і вузький фасад. Завдяки цьому його можна встановити навіть в малогабаритній ванній. Усередині пенала можуть перебувати полки, гачки для одягу, а іноді навіть кошики для білизни. Деякі моделі в верхній частині оснащені дзеркалом.
  3. Класичний навісну шафу. Традиційна модель білого кольору, що має стриманий дизайн. Може йти в комплекті з тумбою під раковину, вішалкою і іншими аксесуарами. замість дзеркала фасад може бути прикрашений матовим склом .

На що звернути увагу при покупці?

Вибираючи меблі для санвузла, важливо знати з якого матеріалу вона зроблена. Фасад обов'язково повинен бути пофарбований вологостійкою фарбою і лаком або оббитий тонким шаром пластика. Фурнітура шафи (ручки, прикраси) повинна бути виконана з блискучого металу. В цьому випадку вона не буде піддаватися впливу корозії і тривалий час буде зберігати гарний ошатний блиск.

Крім цього, важливо вивчити внутрішню «начинку» меблів. Якщо полиць і ящиків досить для зберігання всіх банного приладдя, то такий шафка варто брати.

На що звернути увагу при покупці?
На що звернути увагу при покупці?