Реклама
Реклама
Реклама

Вантажоперевезення Іжевськ - Омськ. Замовити збірний вантаж, довантаження, газель, фура до 20 тонн. Доставка товарів.

  1. Квартирний переїзд Послуги квартирного переїзду, що надаються нашою компанією: переїзд квартири...
  2. Переїзд однокімнатної квартири
  3. Переїзд двокімнатної квартири
  4. Переїзд трикімнатної квартири
  5. Оренда вантажного автотранспорту
  6. Оренда від 3 до 3.5 тонн HYUNDAI or (analogues) 14 м 3, 16 м 3, 18 м 3, HYUNDAI, FOTON, FORD 24 - 30 м3 на маршруті Іжевськ - Омськ
  7. Оренда до 5 тонн (MERCEDES, MAN, IVECO 36 м 3)
  8. Офісний переїзд
  9. Послуги вантажників / упаковка / збирання меблів
  10. вартість
  11. Безкоштовна консультація логіста

Квартирний переїзд

Послуги квартирного переїзду, що надаються нашою компанією: переїзд квартири , домашній переїзд , переїзд будинку .

Переїзд кімнати / студії

«РуПереезд24» пропонує виконання переїзду кімнати-студії на вищому рівні. Ми гарантуємо дбайливе ставлення до майна і оперативність. У невеликому приміщенні меблів і речей небагато, тому переїзд займає, як правило близько трьох годин. Для нас немає мінімального замовлення. Тому якщо необхідно перевезти стіл і диван - не проблема. До будь-якого переїзду за маршрутом Іжевськ - Омськ ми ставимося максимально серйозно і відповідально. Для перевезення речей з кімнати буде цілком достатньо Газелі.

З переїздом кімнати / студії клієнти замовляють:

- перевезення меблів Іжевськ - Омськ ;
- перевезення речей (перевезення особистих речей, сумок, ручної поклажі) ;
- терміновий переїзд .

Переїзд однокімнатної квартири

Доступні для замовлення послуги переїзду однокімнатної квартири Іжевськ - Омськ:

- перевезти меблі ;
- перевезення холодильника (перевезення холодильного обладнання у вертикальному положенні) .

Переїзд однокімнатної квартири - складна процедура. Навіть незважаючи на невелику площу, захід може затягнутися на кілька днів. Тому перш ніж починати, слід ретельно все спланувати. До приїзду автомобіля необхідно переглянути всі речі. Може виявитися, що багато хто з них вже не потрібні, що полегшить збори. Одяг слід упакувати в гардеробні коробки, посуд та інші крихкі предмети обернути пухирчастої плівкою і щільним картоном.

Переїзд двокімнатної квартири

Переїзд двокімнатної квартири по маршруту Іжевськ - Омськ буде здійснюватися від 6 до 8 годин. Все буде залежати від складності робіт і відстані між пунктами А і Б. Якщо меблів небагато, то захід відбуватиметься швидше. Але навіть якщо і так, потрібно знати, як правильно транспортувати, наприклад, громіздку шафу або величезне ліжко. Якщо ви не хочете бачити відколи й подряпини на меблях, довірте перевезення співробітникам нашої компанії. Вони акуратно її розберуть і упакують, а по приїзду на нове місце зберуть і встановлять в зазначеному місці.

Види послуг, що надаються "РуПереезд 24":

- перевезти диван (перевезення м'яких меблів) ;
- перевезти шафа (перевезення збірно / розбірних шаф) ;
- переїзд меблів .

Переїзд трикімнатної квартири

Наші клієнти при переїзді Іжевськ - Омськ замовляють:

- перевезення піаніно ;
- переїзд з речами (особисті речі, ручна поклажа) ;
- соціальний переїзд .

Трикімнатних квартир не дуже багато. Але тим, хто має в своєму розпорядженні такої площею, переїжджати на інше місце буде важкувато без професійної допомоги. Рекомендуємо навіть не починати переїзд самостійно. Крім стресу, переживань і поломок ні до чого хорошого це, швидше за все, не приведе. Сімейний бюджет не постраждає, якщо ви орендуєте вантажний транспорт і замовте послуги вантажників. Особливо якщо це зробити в нашій компанії. Ми подбаємо про те, щоб переїзд на нову квартиру запам'ятався вам як радісна подія і залишив тільки позитивні враження.

Оренда вантажного автотранспорту

Оренда від 1 до 1.5 тонни (стандартна газель 8 м3 - 10 м3, довгобазова газель 14 м 3, 16 м 3, 18 м 3

5 тонни (стандартна газель 8 м3 - 10 м3, довгобазова газель 14 м 3, 16 м 3, 18 м 3

Якщо вам необхідно перевезти вантаж до 1,5 тонн, самим вигідним і зручним варіантом буде Газель. Завдяки величезному модельному ряду оренда цього автомобіля підійде практично для будь-якого вантажу. Газель буває стандартна і довгобазова. Для більш об'ємних предметів краще підійде другий варіант. Перш ніж орендувати машину, варто визначитися з її моделлю. Також потрібно врахувати вагу майна і, якщо необхідно, замовити послуги вантажників.

В послуги оренди від 1 до 1.5 тонни, по маршруту Іжевськ - Омськ, входять: машина для переїзду , замовити газель для переїзду , газелі для переїзду , найняти газель , газелі з вантажниками , перевезення речей з вантажниками .

Оренда від 3 до 3.5 тонн HYUNDAI or (analogues) 14 м 3, 16 м 3, 18 м 3, HYUNDAI, FOTON, FORD 24 - 30 м3 на маршруті Іжевськ - Омськ

5 тонн HYUNDAI or (analogues) 14 м 3, 16 м 3, 18 м 3, HYUNDAI, FOTON, FORD 24 - 30 м3 на маршруті Іжевськ - Омськ

Актуальні послуги на оренду від 3 до 3.5 тонн: переїзд автомобілем , замовити HYUNDAI PORTET , замовити ЗІЛ Бичок .

Для вантажу важче ми можемо запропонувати, наприклад, Hyundai з об'ємом кузова 14 м3, 16 м3 і 18 м3. Такий автомобіль має вантажопідйомність до 3 тонн і прекрасно справляється з доставкою навіть при великій завантаженості доріг. Крім Hyundai в нашому автопарку є і безліч інших авто, таких як Foton і Ford. Це сучасний транспорт, який здатний комфортно перевозити будь-які речі і меблі. Крім того, перераховані вище автомобілі мають цілком доступні ціни.

Оренда до 5 тонн (MERCEDES, MAN, IVECO 36 м 3)

Оренда до 5 тонн (MERCEDES, MAN, IVECO 36 м 3)

MERCEDES, MAN, IVECO - автомобілі з вантажопідйомністю до 5 тонн. Довжина кузова становить понад 6 метрів, що дозволяє транспортувати об'ємні предмети середньої тяжкості. Обсяг транспорту досягає 36 м3, тому може здійснювати переїзди дво- або трикімнатних квартир, офісів. Mercedes прекрасно підійде для перевезення як для великогабаритної меблів, так і звичайних речей. Для переїздів по маршруту Іжевськ - Омськ MAN, Iveco або Mercedes незамінні.

Ми пропонуємо Вам скористатися: замовити машину для переїзду .

Офісний переїзд

Компанія «РуПереезд24» спеціалізується на різноманітних переїздах будь-якої складності. Ми якісно перевозимо меблі, побутову та офісну техніку на нове місце. При переїзді офісу ви можете замовити виконання послуг «під ключ», щоб позбавити себе від багатьох труднощів. Відомо, що переїжджати на нове місце завжди клопітно. Потрібно замовити транспорт, вантажників, упакувати майно. Для крихкого вантажу краще використовувати автомобілі з тентованим кузовом, що дозволить зробити вантаження і вивантаження з усіх боків. Фургони з місткістю до трьох тонн мають високу міцність і дозволяють зробити завантаження ззаду. Транспорт вантажопідйомністю до 5 тонн застосовується для переїздів великих офісів. Перевезення офісних меблів здійснюється в кілька етапів. Перш за все вона розбирається, якщо це необхідно. Потім упаковується і маркується. Також може знадобитися демонтаж, з чим наші вантажники відмінно впораються. Меблі обов'язково закріплюється спеціальними ременями, що зменшить її рух в транспорті під час перевезення. По приїзду на нове місце все робиться в зворотному порядку. Меблі розпаковується, збирається і встановлюється на вказане місце.

Послуги вантажників / упаковка / збирання меблів

Якщо вам потрібні послуги вантажників або ви хочете замовити переїзд «під ключ», зверніться до нас. Ми надамо необхідну кількість кваліфікованих працівників за доступними цінами і гарантію якості робіт. Від вас буде потрібно лише залишити заявку, вказавши адресу, звідки потрібно буде все забрати і куди доставити. Менеджер запропонує кілька варіантів послуг на ваш вибір. У будь-який час і день транспорт з вантажниками буде поданий до об'єкта. Всі роботи здійснюються оперативно і на високому рівні. Співробітники можуть не тільки занурити і витягнути меблі, а й упакувати, розібрати і зібрати її.

вартість

За час існування компанії ми зуміли оптимізувати співвідношення ціни і якості. Тарифи не беруться з нізвідки. Вартість розраховується тільки за ті послуги, які були надані. У нас індивідуальний підхід до кожного замовника, а для постійних клієнтів існують знижки.

Безкоштовна консультація логіста

▲ Вгору