Реклама
Реклама
Реклама

Перевезення на газель соболь - оренда автомобілів в ТОВ СпецТрал

  1. Переваги машин сімейства «Соболь»
  2. Умови оренди «Соболь» в «СпецТрале»
  3. Схема нашої роботи
  4. Від чого залежить ціна прокату
  5. Наші переваги

Вибираючи транспорт для доставки продукції і обладнання в умовах міста, зверніть увагу на маневрені і компактні машини ГАЗ 2310

Вибираючи транспорт для доставки продукції і обладнання в умовах міста, зверніть увагу на маневрені і компактні машини ГАЗ 2310. Призначені для пасажиро- і вантажоперевезень. Транспортні засоби з цього сімейства відрізняються низькими витратами на технічне обслуговування і високу ремонтопридатність.

Замовити автомобіль «Соболь» для перевезення малих партій товарів можна в компанії «СпецТрал». Спеціалізуючись на транспортних перевезеннях, ми маємо власний парк техніки, в якому знайшлося місце і ГАЗ 2310.

Переваги машин сімейства «Соболь»

Маючи високу надійність і невеликими габаритами, ці машини відмінно підходять для роботи в складних умовах мегаполісу. Якщо потрібна недорога оренда автомобіля для перевезення вантажу в Москві, то вибирайте «Соболь». Перевагами цього виду транспортних засобів є: Маючи високу надійність і невеликими габаритами, ці машини відмінно підходять для роботи в складних умовах мегаполісу

  • компактні розміри;
  • комфортабельність;
  • плавна їзда;
  • економічна витрата палива.

У нашому парку такі машини представлені моделями з різними типами кузова, включаючи, фургон, бортовий і комбі.

Умови оренди «Соболь» в «СпецТрале»

Якщо вам терміново потрібно перевезти невелику партію товару, то скористайтеся послугами нашої компанії. Ми дотримуємося інтереси замовника і зуміємо знайти вигідне рішення для найскладнішої ситуації.

Замовити перевезення вантажів автомобілем «Соболь» у нас можуть як приватні особи, так і компанії.

Схема нашої роботи

  • Заявка або дзвінок
  • Розрахунок вартості
  • Укладання договору
  • Супровідні документи
  • Поїхали!

Оформити оренду можна в робочі дні з 9 години ранку і до 18 вечора. Для нас не важливі цілі оренди авто «Соболь», головна умова - своєчасне повернення автомобіля і повна оплата вартості послуги.

Прокат машини можливий з водієм або без нього.

Від чого залежить ціна прокату

Газель «Соболь» відноситься до малогабаритним вантажівкам, що робить її ідеальним варіантом для здійснення вантажоперевезень по Москві і Московській області. Замовляючи таку машину у нас, ви будете приємно здивовані невисокими цінами на її оренду. Вартість прокату таких авто в нашій компанії залежить від кількох факторів:

  • тривалості оренди;
  • моделі транспортного засобу;
  • додаткових послуг.

Наші переваги

Транспорт в наявності

правильна логістика

Працюємо в будь-якій точці СНД

Швидка доставка документів

професійні водії

Індивідуальний підхід

На сайті «СпецТрал» представлені тарифи на опції, що входять в цю послугу. Якщо вас цікавить остаточна ціна , То її ви зможете дізнатися у представника компанії після обговорення деталей замовлення.

На все, що залишилися вам дадуть відповідь наші менеджери. Зв'язатися з ними можна по телефону 8 968 023-66-33 або завітавши до офісу компанії.