Реклама
Реклама
Реклама

Оформлення допуску на міжнародні автоперевезення вантажів

Міжнародна автомобільна перевезення як послуга, полягає в доставці вантажів або пасажирів автотранспортом в зарубіжні країни з Російської Федерації, або навпаки вантаж доставляється в Росію з країн зарубіжжя, або перевезення здійснюються транзитом через територію РФ

Міжнародна автомобільна перевезення як послуга, полягає в доставці вантажів або пасажирів автотранспортом в зарубіжні країни з Російської Федерації, або навпаки вантаж доставляється в Росію з країн зарубіжжя, або перевезення здійснюються транзитом через територію РФ. З розвитком міжнародних автомобільних перевезень, відбувається інтеграція Росії в систему світового господарського взаємодії, розвиток ринкових зв'язків з країнами Європи та Азії.

Правова база в галузі міжнародних автомобільних перевезень регулюється такими документами як Двостороннє урядова угода про міжнародне автомобільне сполучення, Європейська Угода, що стосуються роботи екіпажів транспортних засобів, які виконують міжнародні автомобільні перевезення, федеральними цільовими програмами уряду РФ і іншими нормативно - правовими актами.

Перевагою міжнародної автотранспортної перевезення вантажів з перетином кордонів кількох держав є можливість доставки вантажу найближчим шляхом до місця призначення. Компаніям займаються цим бізнесом необхідно зареєструватися в Московському відділенні Ространснагляду для отримання або переоформлення Допуску до міжнародних автомобільних перевезень.

При цьому, особи здійснюють міжнародні перевезення мають посвідчення допуску до міжнародних перевезень. Посвідчення про допуск видається в установленому порядку фахівців відповідної кваліфікації. Щоб отримати статус відповідального фахівця, необхідно пройти курс навчання в навчально-консультаційному центрі відповідного профілю.

Якщо новостворена транспортна компанія планує займатися вантажоперевезеннями з Китаю, так як ця послуга користується в нашій країні великий попит, і товаротранспортні потік з КНР все зростає. Компанія або не має досвіду міжнародних перевезень, або працює менше року в даній сфері, тоді, після подачі заяви і пакета документів, такому перевізникові видається посвідчення терміном на 1 рік.

Якщо транспортна компанія перед подачею заяви здійснювала вантажні перевезення протягом 4 років і з них - міжнародні не менше 1 року, то видається посвідчення терміном дії - 5 років. Дія посвідчення після закінчення 5 років, за заявою перевізника може бути продовжено ще на 5 років.

потрібні вантажоперевезення по Якутії ? Рекомендуємо вантажоперевезення від atpbars.ru, докладніше на сайті.