Реклама
Реклама
Реклама

Адресний листок прибуття форма 2: зразок заповнення в 2019 році

У цій статті ми розповімо, як правильно заповнити адресний листок прибуття, якщо вам доведеться робити це самостійно або ви рішуче налаштовані проконтролювати результат заповнення У цій статті ми розповімо, як правильно заповнити адресний листок прибуття, якщо вам доведеться робити це самостійно або ви рішуче налаштовані проконтролювати результат заповнення. За загальними правилами регламент надання послуг за реєстраційним обліку наказує заповнювати листок підписом уповноваженого працівника ГУВС.

Адресний листок прибуття - документ, необхідний для реєстрації громадянина РФ або іноземця - за місцем проживання або за місцем перебування - органами ГУВМ МВС. Він заповнюється у разі переїзду громадянина з одного місця на інше в межах країни.

Приклад заповнення адресного листка прибуття форми 2 можна подивитися на нашому сайті або на стендах у відділенні ГУВС. Цей документ має уніфіковану форму і являє собою двосторонній бланк розмірами 105Х145 мм. Важливо зберегти розміри документа, якщо доведеться самостійно роздруковувати форму.

Заповнити бланк можна від руки або з використанням машинних засобів. Виправлення або нерозбірливий почерк не допускаються.

Отже, вам потрібно заповнити анкету з 16 пунктів. На лицьовій стороні можна побачити наступне:

  1. Ім'я (повністю).
  2. Прізвище.
  3. По батькові (за наявності).
  4. Дата народження в форматі «день, місяць, рік», причому місяць потрібно записати прописом, а число і рік - цифрами.
  5. Підлога.
  6. Місце народження вказується так само, як в паспорті або свідоцтві про народження, навіть якщо таких назв населених пунктів і адміністративно-територіальних одиниць вже не існує.
  7. Громадянство.
  8. Реєстрація за місцем проживання або місцем перебування. Спочатку потрібно вказати дату, а потім адресу - відповідно до заяви про реєстрацію.
  9. Орган реєстраційного обліку. Правильна назва і код підрозділу можна знайти на інформаційних стендах відділення або в інтернеті на офіційному сайті ГУВМ МВС, якщо листок заповнюється в електронному вигляді.
  10. Документ, що засвідчує особу. Вказуєте вид документа серію, номер, дату і орган, який його видав.
  11. Адреса колишнього місця реєстрації заповнюється відповідно до запису в паспорті.

    Пункти 12-14 зворотного боку заповнюються при необхідності. Від заявника будуть потрібні такі відомості:

  12. Адреса нового місця проживання або перебування, якщо переїзд відбувся в межах одного населеного пункту.
  13. ПІБ, дата народження, стать, якщо були зміни в зв'язку зі вступом у шлюб або з інших причин.
  14. Інші причини змін особистих даних потрібно вказати в цьому пункті.
  15. Дата складання документа і підпис особи, що його склав.
  16. Дата реєстрації документа вноситься посадовою особою, відповідальною за правильність заповнення бланка. Якщо всі дані вірні, він ставить підпис і разом з іншими документами передає адресний листок в орган реєстраційного обліку для прийняття рішення.

Документ заповнюється в двох примірниках. Один буде направлений до підрозділу адресно-довідкової роботи територіального органу, а другий буде зберігатися в адресно-довідкової картотеки реєструючого органу.

Запропонований на сайті приклад може бути використаний також як зразок заповнення адресного листка прибуття для новонароджених та неповнолітніх дітей іншого віку.

Важливо: послуга реєстрації проводиться безкоштовно, тому бланк видається і заповнюється співробітником ГУВС безоплатно, держмито також платити не потрібно.