Реклама
Реклама
Реклама

Бюро судових експертиз АНО. Російський центр судової експертизи, здійснює проведення судових і несудових експертиз і досліджень

  1. Експертиза і оцінка в Бюро судових експертиз
  2. Судово-експертні установи
  3. Державні експертні установи
  4. Недержавні експертні установи
  5. Проведення судової і несудовий експертизи та оцінки в Бюро судових експертиз
  6. Швидко і якісно проведемо необхідні вам експертизи і дослідження

Судова експертиза. несудова експертиза

Рецензія на експертизу. оцінка

Автономна некомерційна організація «Бюро судових експертиз» в Москві - центр проведення експертизи і оцінки , Який створений і діє відповідно до законодавства Російської Федерації.

Ми надаємо широкий спектр послуг в сфері досудових і судових експертиз та досліджень, оцінки рухомого і нерухомого майна, оцінки бізнесу, юридичних послуг та іншої правозастосовної практики.

Наша організація надає свої послуги фізичним та юридичним особам, органам внутрішніх справ, слідчим органам, судам всіх рівнів і державних органів.

  • - Потрібно провести судову експертизу в цивільному, арбітражному або кримінальному процесі?
  • - Отримали постанова або ухвала про призначення судової експертизи і не знаєте порядок дій при проведенні експертизи?
  • - Необхідна повторна або додаткова судова експертиза?
  • - Потрібно незалежна експертиза або оцінка в досудовому порядку для надання до суду або слідчого?
  • - Маєте сумніви в достовірності зроблених висновків експертом при проведенні судової експертизи і вам потрібно рецензія на судову експертизу?

Звертайтеся в Бюро судових експертиз на вул. Товариський в Москві. Наші експерти проведуть судові і досудові експертизи та оцінку якісно, ​​незалежно, відповідно до методиками і чинним законодавством.

Замовити і провести експертизу і оцінку в АНО «Бюро судових експертиз» можна на всій території Росії.

Головний офіс знаходиться в Москві на вул. Товариський, точну адресу дивіться в розділі Контакти . Адреси додаткових офісів вказані на сторінці офіси .

Телефонуйте нам за телефонами:

  • 8 495 120-13-28 (Москва і Московська область) і
  • 8 800 500-31-28 (Безкоштовний дзвінок по Росії) по буднях з 09:00 до 19:00 (час Московське).

Експертиза і оцінка в Бюро судових експертиз

Експертиза і оцінка в Бюро судових експертиз

Недержавне експертна установа Бюро судових експертиз проводить широкий перелік експертних досліджень і оціночних експертиз на всій території Росії.

Незалежна експертиза і оцінка потрібна у всіх сферах діяльності приватних осіб, організацій і держави. Штатні експерти і оцінювачі АНО «Бюро судових експертиз», власна матеріально-технічна база ( криміналістична лабораторія ) Дозволяють вирішувати завдання в різних областях судово-експертної діяльності та досудових досліджень:

  • проведення досудової незалежної експертизи за зверненнями громадян і організацій;
  • проведення судових експертиз у кримінальних, арбітражним і цивільних справах, у справах про адміністративні правопорушення, включаючи захист проведеної незалежної експертизи в суді;
  • рецензія на висновок експерта по проведеним експертизам в рамках кримінальних, арбітражних і цивільних справ, справ про адміністративні правопорушення, підготовлених експертами як недержавних, так і державних експертних установ або окремими особами, призначеними експертами;
  • консультації експертів з питань використання спеціальних знань в кримінальному, адміністративному або цивільному судочинстві:
    • допомога в правильній постановці питань експерту (спеціалісту);
    • визначення роду або виду судової експертизи, яку слід призначити;
    • взаємодія з органами попереднього розслідування і судовими органами при підготовці матеріалів, що підлягають наданню в розпорядження експерта;
  • консультації поза процесуальної діяльності фізичних та юридичних осіб з широкого кола питань.

Судово-експертні установи

Практика вітчизняного судочинства показує, що останнім часом недержавні експертні установи складають здорову конкуренцію державним експертним установам з проведення великого переліку самих різних судових і досудових експертиз у кримінальних, арбітражним і справах про адміністративні правопорушення. Це обумовлено неготовністю існуючих державних експертних установ відповідати потребам сучасної слідчої та судової практики, а також динамічно розвивається бізнес-спільноті і зростання правової культури громадян.

Державні експертні установи

Експертизи у цивільних і кримінальних справах, справах про адміністративні правопорушення дуже різноманітні і затребувані. У зв'язку з цим державні судово-експертні установи (в першу чергу, системи МВС і Мін'юсту Росії) далеко не завжди мають у своєму розпорядженні необхідної штатною чисельністю експертних кадрів, а також здатністю в належні терміни обробити велику кількість експертиз.

І якщо в Центральному федеральному окрузі РФ з кваліфікованими експертами, термінами і якістю проведених ними судових експертиз ситуація не критична, то в деяких регіональних державних судово-експертних установах обстановка часто залишає бажати кращого.

Відсутність судових експертів в регіонах негативно впливає на проведення дослідчих і слідчих заходів. Розслідування кримінальних справ затягується, що в свою чергу, є порушенням чинного законодавства. Крім того, це не сприяє зменшенню навантаження на судову і правоохоронну систему в Росії.

Недержавні експертні установи

Недержавні експертні установи виконують великий обсяг експертної роботи, їх все частіше залучають для проведення судових експертиз, в тому числі і по кримінальних справах. При цьому строки проведення експертиз набагато менше.

Недержавні експертні установи крім судових експертиз та оцінки проводять консультації з широкого кола питань призначення та проведення експертиз, проводять незалежні експертизи і дослідження за дорученням приватних осіб або організації, а також державних органів з дотриманням діючих судово-експертних методик.

Проведення судової і несудовий експертизи та оцінки в Бюро судових експертиз

Проведення судової і несудовий експертизи та оцінки в Бюро судових експертиз

Наші експерти і оцінювачі надають повний пакет послуг при призначенні і проведенні експертизи: починаючи від консультації експерта і підготовки гарантійного листа в суд або слідчому до передачі висновку експерта в суд і захист експертизи в суді. Завдяки наявності власної матеріально-технічної бази в АНО «Бюро судових експертиз» Вам допоможуть вирішити Ваші завдання в різних областях судово-експертної діяльності.

Ми проводимо широкий перелік сучасних незалежних несудових та судових експертиз, включаючи сферу дослідження документів, речовин і матеріалів, такі як:

Звертайтеся до нас з усіх питань призначення та проведення експертизи і оцінки. Наші фахівці допоможуть Вам!

Швидко і якісно проведемо необхідні вам експертизи і дослідження

Сучасна практика показує, що слідчі органи і суди всіх рівнів по абсолютно різних причин воліють призначати судову експертизу в недержавні судово-експертні установи, включаючи Автономну некомерційну організацію «Бюро судових експертиз», не кажучи вже про простих громадян і юридичних осіб, які при виборі експертної організації не в останню чергу звертають увагу на імідж і можливості експертної організації, професіоналізм її співробітників, терміни і вартість проведення експертиз.

Нашими партнерами є слідчі органи і суди загальної юрисдикції по всій Росії, арбітражні суди міста Москви, Московської області та багатьох регіонів РФ і Арбітражні апеляційні суди, численні адвокатські освіти і нотаріальні контори, державні установи різних рівнів, російські та іноземні юридичні компанії, а також комерційні організації та фізичні особи.

Ми завжди раді співпраці в області судового і позасудового експертизи і різного роду оцінки майна. При проведенні досліджень і експертиз наші експерти діють у суворій відповідності до чинного російського законодавства і методичними рекомендаціями. Даний принцип дозволяє нашій організації абсолютно неупереджено і незалежно від чого-небудь виступати гарантом справедливості в питаннях забезпечення дотримання законних прав, свобод та інтересів громадян і організацій.