Реклама
Реклама
Реклама

Підготовка до переїзду в інше місто

Від трьох до шести місяців - саме стільки часу потрібно нашим замовникам для того, щоб підготуватися до переїзду в інше місто .

Чому так довго? Тому що підготовка до дальнього переселенню не обмежується підписанням договору з транспортною фірмою . Потрібно встигнути багато: завершити робочі справи, розібратися з великою кількістю довідок, відвідати друзів, куди подіти непотрібні речі ...

Щоб підготовка була простіше, а саме переселення пройшло швидше, дотримуйтесь інструкцій, які для вас написали фахівці компанії «Ваш переїзд» .

1. Складіть календар переїзду

Складіть список завдань і пропишіть крайні дати виконання для кожної. Що писати? Все, що необхідно зробити самим. знайти транспортну фірму . Оформити замовлення . Відкласти гроші. Купити картонні коробки та плівку , Якщо збираєтеся укладати речі самі. Продати або подарувати непотрібні меблі. Обдзвонити друзів ...

2. Виберіть транспортну компанію і дізнайтеся вартість переїзду

Про те, як вибрати транспортну компанію, сказано багато. Додамо одне: обов'язково розрахуйте вартість переїзду . Це можна зробити дистанційно, під час телефонної консультації з менеджером, але іноді потрібно викликати додому оцінювача. Багато фірм надають цю послугу безкоштовно.

3. Позбавтеся від непотрібних речей

Почніть викидати, продавати і дарувати непотрібні речі якомога раніше. Як показує практика, пошук нових власників навіть для хороших меблів і техніки займає, як мінімум, місяць. якщо переїзд вже на носі, а старі речі не роздані, зверніться в транспортну фірму і на додаток до переїзду замовте утилізацію .

4. Упакуйте особисті речі та одяг

Найпростіше економити на послугах на послуги упаковки меблів . Купіть картонні коробки, скотч і два види плівки (гладку і повітряно-бульбашкову). Складіть самі все, що зможете - одяг, посуд, книги, дрібну електроніку, дрібну меблі, яку легко розібрати. Розбирання великої меблів і упаковку важких предметів розумніше довірити спеціально навченим людям.

5. Розберіться з документами

Починати «паперові справи» рекомендуємо хоча б за місяць до переїзду. Сплатіть рахунки за квартиру. Відкріпив від міської поліклініки. Вирішіть питання з банківськими вкладами та кредитами. Заберіть документи дітей з колишньою школи або дитсадка.

6. Сходіть в гості

За пару тижнів до переселення можна починати походи в гості. Це найприємніше час перед переїздом , Проведіть його з ладу і не поспішаючи. Відвідувати знайомих в останній момент не варто - краще перепочити перед довгою дорогою.

7. Гарненько виспіться

День перед переїздом проведіть вдома. Передохніте, перевірте, чи всі укладено в коробки. Зберіть в сумку документи, які краще тримати під рукою - паспорта, права, посвідчення, свідоцтва ... Швидше за все, вам подзвонить менеджер транспортної фірми - нагадати про час початку робіт.

Якщо переїзд призначений на ранок (як буває в більшості випадків), постарайтеся лягти спати раніше і гарненько виспіться. Навіть якщо всю важку роботу буде робити хтось інший, переселення вас втомить. Хороша новина в тому, що цю втому ви в силах звести до мінімуму.

" назад

Інші поради:


Чому так довго?
Що писати?