Реклама
Реклама
Реклама

Порядок реєстрації особистого кабінету «Совкомбанк»

  1. Можливості особистого кабінету
  2. Як увійти?
  3. Вартість обслуговування особистого інтернет банкінгу
  4. Як перевести гроші з карти Совкомбанк на карту Ощадбанку через інтернет?
  5. Комісія і ліміт
  6. Що робити, якщо забув пароль від особистого кабінету?

З нинішнім рівнем розвитку технологій, будь-який користувач всесвітньої мережі може проводити платежі через інтернет, не гірше професійного бухгалтера.

Можливість віддаленого банківського обслуговування надають не тільки банки-лідери, а й середньостатистичні учасники банківської системи. Лідер ринку в сегменті банківських послуг Костромського регіону Росії - ПАТ «Совкомбанк», надає послуги інтернет доступу до рахунків своїм корпоративним клієнтам, а також фізичним особам. Розглянемо умови реєстрації та можливості інтернет банкінгу.

Можливості особистого кабінету

Можливості особистого кабінету

Клієнтам «Совкомбанк» надана можливість здійснювати наступні операції в особистому кабінеті:

  • Відкривати рахунки, карти, вклади, перевіряти по ним залишки;
  • Переказувати кошти між картами;
  • Поповнювати свої депозити;
  • Переглядати свою кредитну історію в «Совкомбанк», в тому числі графіки погашення за поточними кредитами, якщо такі є;
  • Оплачувати комунальні, державні, інші послуги. Здійснювати платежі на користь юридичних і фізичних осіб на підставі наявних реквізитів;
  • Поповнювати номер мобільного, рахунок інтернет провайдера;
  • Переглядати курси валют;
  • Аналізувати витрати по карті за допомогою діаграм і графіків.

Як увійти?

Як увійти

Дистанційне керування рахунками проводиться через систему СовкомLine. Увійти в систему можна через сайт Совкомбанк, або через офіційний додаток «Мобільна ощадкнижка».

Для доступу до рахунків через інтернет, користувач повинен подати до відділення Совкомбанк заяву належної форми. Банк обробить заявку не пізніше наступного робочого дня, після чого клієнт зможе отримати доступ до системи СовкомLine.


Верифікація в системі здійснюється на підставі логіна і пароля. Логін видається в обслуговуючому відділенні, а пароль прийде в смс на контактний номер телефону.

Юридичним особам логін може бути направлений на адресу електронної пошти, який був зазначений в анкеті клієнта.

На замітку! Інструкція реєстрації Домашній банк Газпромбанк тут: Пройдіть всю процедуру і отримаєте доступ до особистого кабінету. Так само можете порівняти опції з ЛК Россельхозбанка .

Вартість обслуговування особистого інтернет банкінгу

Підключити або навпаки відключити послугу віддаленого доступу СовкомLine можливо безкоштовно. Щомісячна вартість користування інтернет банкінгом (особистим кабінетом) різниться для категорій клієнтів:

  • Власники кредитних карт Совкомбанк, а також позичальники, які оформили грошовий або товарний кредит, зобов'язані щомісячно сплачувати 149 рублів;
  • Позичальники, які оформили кредит в автосалоні - 99 рублів.

Як перевести гроші з карти Совкомбанк на карту Ощадбанку через інтернет?

Як перевести гроші з карти Совкомбанк на карту Ощадбанку через інтернет

Якщо у клієнта виникає необхідність здійснити переклад з карти Совкомбанк на карту Ощадбанку або іншого банку країни, слід створити платіжне розпорядження в системі дистанційного керування СовкомLine. Зробити це можна безпосередньо на сайті, вказавши наступні дані:

  • Інформація про відправника: номер карти, термін її дії, код CVV2 або СVC2;
  • Номер картки одержувача;
  • Суму переказу.

Після перевірки користувачем коректності внесеної інформації, слід натиснути кнопку «Перевести». Банк проведе додаткову ідентифікацію клієнта за допомогою відправки одноразового пароля в смс, а клієнт відповідно повинен підтвердити свої дії. Після звірки банку і клієнта має з'явитися підтверджують оплату повідомлення: «Операція пройшла успішно».


Переказ з картки Совкомбанк на карту Ощадбанку через особистий кабінет, здійснюється аналогічним чином, тільки дані карти відправника вносяться автоматично системою.

Гроші зараховуються на карту протягом 5 днів, але часто це відбувається миттєво.

Переклад можливий в рублях, на карти типу: MasterCard, Visa, ПС Світ, емітовані на території Російської Федерації.

Комісія і ліміт

Переклад між картами, які емітував Совкомбанк здійснюється безкоштовно. Переклад на карту іншого банківської установи обкладається комісією в розмірі 1,1% від суми, плюс 50 рублів за операцію.

На проведення операцій в Совкомбанк встановлений видатковий ліміт:

  • не більше 75 000 рублів на добу;
  • не більше 300 000 рублів на місяць.

Що робити, якщо забув пароль від особистого кабінету?

Що робити, якщо забув пароль від особистого кабінету

Якщо користувач забув пароль доступу в СовкомLine і смс з паролем не збереглася в телефоні клієнта, його можна відновити, звернувшись до банківської установи.

Найпростіше відновити пароль від особистого кабінету «Совкомбанк» за телефоном гарячої лінії -8 800 100 00 06. Співробітник банку проведе ідентифікацію клієнта, запитавши про трьох останніх операціях по рахунку.

Технічно Совкомбанк не реалізована можливість отримати новий пароль через банкомат, тому необхідно скористатися варіантом дзвінка на телефон гарячої лінії або візиту особисто в відділення банку. І в першому і в другому випадку при собі потрібно мати паспорт, так як будуть запитані персональні дані.

Швидка форма заявки

Заповни заявку зараз і отримай гроші через 30 хвилин

Як увійти?
Як перевести гроші з карти Совкомбанк на карту Ощадбанку через інтернет?
Що робити, якщо забув пароль від особистого кабінету?