Реклама
Реклама
Реклама

Свадьбная церемонія в Празі (Чехія)

  1. Переваги святкування весілля в Празі
  2. Визначаємо місце для святкування весілля
  3. Користь весільного агентства в підготовці весілля
  4. Плюси проведення весілля в Чехії
  5. Можливі труднощі проведення весілля в Чехії

Багато хто не наважується планувати весільні заходи за межами свого рідного міста, але є і такі, хто хоче змінити обстановку і запланувати своє весілля за кордоном. Для любителів екзотики є безліч пропозицій закордонних виїзних весіль. Одним з таких є святкування весілля в Празі.

Переваги святкування весілля в Празі

Переваги святкування весілля в Празі

Архітектура Праги ідеально збереглася ще з тих пір, коли Чехією правили королі. Старовинні будинки і вузькі вулички повертають туристів в далекі часи. Все це завдяки дбайливому відношенню чехів до свого історичної спадщини.

При всій своїй величі, старі замки і будівлі не просто історичні пам'ятник, але і функціонують магазини, готелі і музеї. Тому при відвідуванні Праги можна не тільки насолодитися красивими видами, а й цілком сучасно відпочити в старовинних стінах.

Сфера обслуговування в Чехії дуже розвинена, вас ніколи не спробують обдурити або нав'язати покупку з прихованою комісією. Чехи дуже доброзичливі і відкриті люди, вони із задоволенням допомагають туристам, в тому числі і російською, більшість місцевих жителів володіють російською мовою, а якщо немає, то допоможуть знайти перекладача.

Не турбуйтеся про ціни, якщо приїхали в Прагу. У порівнянні з мегаполісами Росії ціни тут на порядок нижче, тому що європейський уряд ретельно стежить за ціноутворенням і прив'язує зростання цін до прожиткового мінімуму.

Визначаємо місце для святкування весілля

Визначаємо місце для святкування весілля

У Празі ви можете в будь-якому місці відзначити весілля. Тут є безліч ресторанів і готелів, які із задоволенням нададуть вам цю послугу. Хочете весілля в старовинному або казковому стилі, в Празі є старі замки, в яких дозволено проводити урочистості.

Якщо ви підшукуєте місце для торжества через агентство, то не полінуйтеся і обійдіть кілька агентств. У кожному вам запропонують свій прайс і список місць, де ви можете відзначити весілля. Ви дуже здивуєтеся, що в одному і тому ж ресторані або готелі, весілля у різних агентів буде коштувати по-різному. Не пошкодуйте часу, такий підхід допоможе влаштувати захід за більш доступною ціною і в тому місці, де вам би хотілося.

Якщо ви не маєте в своєму розпорядженні великою сумою для торжества, орендуйте банкетний зал в новій частині міста. На відміну від Старого міста, тут оренда значно дешевше. А в історичному центрі можна провести фотосесію у весільному вбранні або зняти невеликий фільм на тлі архітектурних вуличок.

Користь весільного агентства в підготовці весілля

Користь весільного агентства в підготовці весілля

Коли ви вирішите напевно святкувати весілля в Празі, неодмінно постане наступне питання, самим організовувати захід або звернутися до професіоналів?

На це питання потрібно подивитися під різними кутами, так як у кожної організації весілля є свої тонкощі.
Якщо ви приходите в агентство і укладаєте з ним договір, то оплачуйте повний пакет послуги «Весілля в Празі». Це дуже добре для молодих і закоханих людей, всі дрібні питання і організаторські тонкощі ляжуть на плечі співробітників агентства. Але є в такому підході до весілля і мінус. Купуючи повний пакет, клієнти не завжди обізнані, що входить у вартість пакетної послуги. Крім цього, часто реальність відрізняється від барвистих фото в рекламному буклеті. До того ж, вартість всіх послуг в пакеті може бути значно завищена в порівнянні з реальною ціною.


Якщо ви і зважитеся на покупку пакета «весілля в Чехії», то звертайтеся в агентство за рекомендацією. Щоб ваш медовий місяць не був затьмарений неприємним розчаруванням.

Тепер, коли ви стовідсотково впевнені, що всі негаразди обійдуть вас стороною, можете з головою зануритися в атмосферу любові, щастя й захвату, і закрутитися у весільному вальсі.

Якщо після відвідування агентств, ви вирішили, що вони вам не по кишені. Влаштуйте скромне весілля в Чехії самостійно. Це буде, звичайно, досить клопітно. Але немає нічого неможливого.

Для організації урочистого заходу вам буде потрібно:

  • орендувати зал в кафе або ресторані;
  • забронювати для себе і гостей готель;
  • забезпечити доставку транспортом всіх запрошених на весілля;
  • домовитися про вінчання в храмі, якщо ви його плануєте.

Для багатьох молодят переговори з адміністратором російського ресторану перетворюється в багатогодинні обговорення меню і карти вин. Що говорити про закордонний банкетному залі? Тут вам можуть прийти на допомогу рідні або знайомі, які живуть в Празі або недалеко від неї. Вони зможуть провести особисту зустріч з адміністрацією, оглянути банкетний зал і обговорити список страв і вартість банкету.

Все це значно заощадить сімейний бюджет, але в клопотах і турботах не забудьте, що ви готуєтеся до найщасливішому і чарівному дня у вашій долі.

Плюси проведення весілля в Чехії

Плюси проведення весілля в Чехії

Безсумнівним достоїнством весілля в Чехії стане новизна відчуттів для всіх, хто буде присутній на цьому торжестві. Виїхати за межі Росії і зануритися в атмосферу абсолютно невідомого і велично прекрасного місця - ось те, заради чого і варто організувати таке весілля.

Є і другий плюс. Ви зможете не тільки організувати оригінальне весілля в Празі, а й відпочити після закінчення всіх торжеств.
Для медового місяця у вас буде все: красиві міські пейзажі, безліч визначних пам'яток і цікавих місць, де ви зможете зробити багато красивих і незвичайних фото. Відвідайте празькі музеї і блошиний ринок, а місцевий зоопарк не залишить байдужою жодну людину.

У порівнянні з Москвою ціни в Празі дуже доступні, тому банкет і оренда залу обійдуться вам набагато дешевше, ніж в Росії чи на екзотичних островах. Разом з тим, рівень сервісу в Чехії можна порівняти з європейським, ви залишитеся задоволені якістю обслуговування.

Можливі труднощі проведення весілля в Чехії

Можливі труднощі проведення весілля в Чехії

Якщо ви вирішили влаштувати весілля за кордоном, тобто ряд проблем, які можуть виникнути при організації торжества.
У більшості гостей може не виявитися візи для поїздки в Чехію. Для їх оформлення буде потрібно час і витрати. Доручіть цю роботу туристичній фірмі - так ви значно заощадите свій час. До того ж, якщо запрошені будуть самі займатися оформленням документів, будьте готові до того, що частина з них отримають відмову у візі. Ще частина гостей може взагалі не мати загранпаспартов, щоб покинути межі Росії. Вам доведеться вирішити і цю проблему.

Також вам доведеться подбати про доставку гостей до Праги. Найшвидший спосіб - це переліт на літаку. Якщо ви перебуваєте поблизу від кордону, то у вас є інші варіанти. Зверніть увагу на транспортні компанії, які займаються міжнародними пасажирськими перевезеннями. Така поїздка буде набагато дешевше авіаперельоту.

Якщо весілля в Празі - ваша мрія, не відмовляйтеся від неї. Незважаючи на всі перепони і труднощі, це цілком реально. Не забувайте, що день весілля не повториться більше ніколи. Розплануйте його до дрібниць, придумайте весільну концепцію, складіть сценарій. І щасливою вам весілля!

Що говорити про закордонний банкетному залі?