Реклама
Реклама
Реклама

Чи можна дарувати настінні, підлогові, настільні та пісочний годинник в подарунок чоловікові і жінці і з якого приводу?

  1. Чи можна дарувати наручний годинник?
  2. Чи можна дарувати настінний і настільний годинник?
  3. Чи можна дарувати пісочний годинник?
  4. Чи можна дарувати свій годинник?
  5. Чи можна дарувати годинник чоловікові, чоловікові, коханому?
  6. Чи можна дарувати годинник жінці, дружині, коханій?
  7. Чи можна дарувати годинник дитині?
  8. Чи можна дарувати годинник на день народження?
  9. Чи можна дарувати годинник на ювілей?
  10. Чи можна дарувати годинник на весілля?
  11. Дарувати годинник - погана прикмета?
  12. Чи можна приймати годинник в подарунок? id = '40721419'>

Зміст статті:

Лицедії і група «Секрет» в 1983 році виконали комічну пісню, багатьом заповнилося всього дві строчки цього гумористичного номера:

«Вранці надівши труси, Не забудьте про годинник»

Годинники - предмет, без якого важко уявити образ успішної людини або житловий будинок. Найчастіше в кожній кімнаті висить або стоїть цей предмет. Ще їх модно одягати на руку або вішати на груди у вигляді вантажного кулона.
А чи можна дарувати годинник в подарунок? Це питання хвилює багатьох людей, які знаходяться в пошуку оригінального презенту одному, сестрі, чоловікові, дружині або дитині.

Чи можна дарувати наручний годинник?

id = 'd880335d'>

До годинах, як до подарунка в різних країнах ставлення неоднозначне. Якщо трохи заглибитися в забобони, то можна виявити цікаві повір'я. Жителі Китаю впевнені, що годинник в подарунок - це символ смерті. Злі духи розцінюють такий презент як натяк на те, що час рано чи пізно закінчується. Тому в цій країні не прийнято підносити «цокаючий браслети».
Слов'яни до годинника теж ставилися упереджено, пов'язано це було з гострими стрілками.
Зараз практично не залишилося людей, які з побоюванням ставляться до годинних механізмів, хіба деякі літні люди, адже годинник відраховує залишок життя і хід часу не зупинити. Тому цілком можливо, що люди похилого віку не зрадіють наручним годинником. До того ж їм на наручних годинниках непросто розгледіти циферблат і стрілки.
Але для більшості сучасних людей наручний годинник - бажаний подарунок. Показник престижу і статусу, красивий аксесуар, причому не тільки ділового стилю. Зараз випускається велика кількість спортивних годин, які відмінно підійдуть до спортивній формі або стилю кежуал. Крім часу, такий годинник повідомлять про витрачені калорії, про необхідний рівень навантаження, в них вбудований пульсометр.
Якщо підносити предмет в дар, то бажано вибирати імениті бренди, якість яких перевірено роками. Але якщо немає можливості дарувати «Ролекс», то можна підібрати недорогі годинник з родзинкою - красивим браслетом, незвичайним циферблатом, пам'ятним написом.
Тому можна сміливо сказати, що наручний годинник дарувати можна!
Зірки світової естради теж висловили свою думку про такий подарунок. Наприклад, Діма Білан зізнався в тому, що із задоволенням відкриває подарункові коробки, в яких красується швейцарський годинник.

Чи можна дарувати настінний і настільний годинник?

id = '25875ebd'>

Годинник на стіні - звичний аксесуар для будь-якого будинку. Іноді в честь якогось свята хочеться піднести красиві настінні годинники. З практичного боку такий подарунок буде доречний в наступних ситуаціях:

  • новосілля - при цьому можна прикріпити добру напис: «Нехай весь час в цьому будинку живе щастя». Такі слова відразу розвіють злі наміри у тих, хто скептично ставляться до таких презентів;

  • начальнику в кабінет електронний годинник - головне, щоб це не було натяком на постійні запізнення;

  • одному , Що мріє про особливий вигляді годинника - частіше це антикварні речі, ціна у них висока, тому про містику краще не думати. Але не можна забувати про енергію, яку зберігають всі старовинні речі;

  • онукам від бабусь - мова йде про фамільних цінностях і величезних підлогових часових механізмах. Важливо, щоб літня людина був у роках, тоді презент несе добрий сенс - довгі роки щасливого життя.

Чи можна дарувати пісочний годинник?

id = 'e6861cd5'>

Пісок, що витікає крізь пальці, символізує те, що нічого не буває вічним. Але це не заважає сувенірних лавках пропонувати пісочний годинник у вигляді подарунка. Чи можна підносити такі презенти? Насправді, якщо розцінювати годинник, як предмет декору, то це цілком доречний дар для наступної категорії людей:

  • дівчата і жінки, люблять незвичайні предмети;
  • діти, але вибирати потрібно кольорові годинник або ті, які наповнені незвичайними сипучими компонентами;
  • керівникам та начальникам - стильний предмет прикрасить інтер'єр кабінету.

Чи можна дарувати свій годинник?

id = 'd7289638'>

Годинники перестали вважатися якимось особливим предметом. Годинниковий механізм на руці - це лише данина моді і показник бездоганного смаку. Аксесуар, декорований камінням і дорогоцінними металами, пропонують багато провідних компаній. Брендові годинники - мрія багатьох хлопців і дівчат. Від такого презенту відмовляться лише одиниці.
А чи можна дарувати свої особисті годинник? З психологічної точки зору такий жест робить тільки з ініціативи обдаровуваного. Для кого-то вважається честю отримати годинник з руки видатної людини, героя або свого кумира.
Пригадується нещодавня історія з президентом Киргизії, коли журналіст Мусагулов, розповівши про свій сон, попросив у глави держави наручний годинник в подарунок. Алмазбек Атамбаєв без грама сумнівів зняв аксесуар і вручив хлопцеві.

Чи можна дарувати годинник чоловікові, чоловікові, коханому?

id = '58f97fbb'>

Містики в один голос стверджують, що отримати в дар годинник від коханої людини - це до розставання. Але, якщо провести опитування у чоловіків, то виявляється цікава ситуація. Десять з десяти, опитаних представників сильної статі не стали б відмовлятися від годинникового механізму елітної марки, а прикмети - це дурниці, вони трапляються тільки з тими, хто в них вірить.
Якщо дружина або дівчина теж не вірить утримання предків, то можна сміливо дарувати годинник в подарунок. Але увагу звернути найкраще на наступні марки:

  • Maurice Lacroix;
  • Zenith;
  • Timberland;
  • Versace;
  • Bell & Ross;
  • Luminox;
  • Omega.

На особливу увагу заслуговує марка Rolex Daytona, це годинник, як у «фізрука», героя комедійного серіалу на каналі ТНТ. В місяць по Росії робиться більше 4000 запитів з цією назвою. Хлопці мріють вийти на вулицю з таким аксесуаром, про які прикмети в цьому випадку може йти мова.

Чи можна дарувати годинник жінці, дружині, коханій?

id = '891af31a'>

З жінками все набагато складніше. Психологи і містики відмовляють чоловіків купувати годинники в подарунок своїй коханій. На це існує ряд вагомих причин:

  1. Дівчата трепетно ​​ставляться до свого віку - годинниковий механізм розцінюється натяком на реальну дату в паспорті.

  2. Ранимі дружини і улюблені відразу расплачутся, так як вірять в те, що після такого презенту відбудеться розрив відносин.

  3. Годинники можуть розчарувати - дамський смак розгадати непросто.

Якщо чоловік упевнений, що його обраниця бажає отримати годинниковий механізм, то краще вручити сертифікат на покупку предмета або поїхати разом з нею в магазин.

Чи можна дарувати годинник дитині?

id = '27c7f097'>

Виробники годин пропонують навіть дитячі годинники на руку і на стіну в кімнату. Батьки не знають, чи можна дарувати такі подарунки. Аналізуємо ситуацію з практичного боку:

  • маленькі дітки зможуть самостійно вивчати час і наочно зрозуміють, як саме веде відлік хвилинна, секундна і годинна стрілки;

  • годинники з механізмом стануть цікаво будити малюка - це може бути зозуля, пісня або голос улюбленого персонажа з мультфільму;

  • дорослі діти із задоволенням стануть носити брендовий аксесуар. При бажанні можна просто дати гроші в конверті і написати: «Рідному чаду на годинник, щоб не забував приходити до вечері вчасно».

Згадуючи про містику, можна зробити висновки, що такий подарунок не прийнято дарувати люблячим людям. Зв'язок батьків і дітей настільки сильна, що будь-який повір'я слабшає, коли дитина прагне певну річ. А годинник в очах родітеля- це практичний і модний аксесуар або предмет інтер'єру.

Чи можна дарувати годинник на день народження?

id = '7bed22f5'>

Дата народження має особливий сакральний сенс, забобонні люди рекомендують не підносити на це торжество годинник ні в якому вигляді. Але є кілька прекрасних вивертів, якщо дуже хочеться порадувати винуватця заходу і при цьому не розгнівати долю:

  • подарувати подарунковий сертифікат на придбання годинників певної марки;

  • піднести гроші в конверті з забавним написом;

  • влаштувати квест, в кінці якого буде скарб - брендовий аксесуар. При цьому потрібно придумати щось таке, щоб іменинник віддав невелику суму. Виходить, обдарований купує годинниковий механізм.

Чи можна дарувати годинник на ювілей?

id = '78347cdb'>

Круглі дати вимагають особливого підходу до вибору подарунка. Наприклад, на ювілей можна піднести елегантні годинники в срібною або золотій оправі, з дорогоцінними каменями або годинник зарекомендували себе брендів.
Свого часу передовикам виробництва заводи і фабрики дарували саме годинник. Це вважалося добротним і престижним сувеніром на все життя.
Якщо ювіляр любить незвичайні речі, то можна подарувати йому гарні кишеньковий годинник.
Доречним подарунком на ювілей стануть антикварні настінні або камінний годинник, годинник з гравіюванням, а також нагадують про якомусь пам'ятному місць, подію або мрії. Наприклад, людини, яка мріє про поїздку в Альпи можна порадувати популярними в тих місцях годинами - у вигляді альпійського будиночка з зозулею.
Якщо ювіляр вже у віці, то слід вибирати моделі годин з великим циферблатом і контрастними стрілками.

Чи можна дарувати годинник на весілля?

id = '5f0e8cb3'>

Весілля - особлива торжество, і дарувати потрібно щось відповідне. Годинники дарують на весілля не часто, адже вважається, що дарувати годинник - до розлуки, а молоді одружуються, щоб бути разом.
Але є деякі бренди, що виробляють елітні аксесуари, які пропонують молодятам «заручні годинник»: лімітовані колекції, в яких жіночі моделі точно повторюють чоловічі, у них тільки розмір трохи менше.
Подарунок в такому виконанні можна робити тільки в тому випадку, якщо гість впевнений, що презент не образить винуватців торжества. А настінні годинники краще залишити для новосілля.

Дарувати годинник - погана прикмета?

id = '275622e5'>

Прикмети - це народні повір'я, які прийшли в давніх часів. Багато прикмети виникали тому, що люди не могли пояснити природні явища, знайти причинно-наслідковий зв'язок.
За деякими прикметами, дарувати годинник - до розставання, в т.ч. і до відходу в інший світ. Але реального пояснення цьому немає - годинник дарували і дарують вже тривалий час.
А езотерики вважають, що негатив збувається лише в тому випадку, якщо в це вірити.
Звичайно, зараз можна піднести аксесуара у вигляді сертифіката або сум готівки. В цьому випадку обдарований самостійно купить годинник.

Чи можна приймати годинник в подарунок? id = '40721419'>

id = '40721419'>

Чому ні? Якщо цей подарунок вам приємний і ні до чого не зобов'язує. Порадуйте себе і дарувальника - прийміть годинник.
А якщо ви вірите в прикмети, то віддайте людині, що вручив подарунок, кілька монет, адже купувати годинник ніхто не забороняв!

Чи можна дарувати наручний годинник?
Чи можна дарувати настінний і настільний годинник?
Чи можна дарувати пісочний годинник?
Чи можна дарувати свій годинник?
Чи можна дарувати годинник чоловікові, чоловікові, коханому?
Чи можна дарувати годинник жінці, дружині, коханій?
Чи можна дарувати годинник дитині?
Чи можна дарувати годинник на день народження?
Чи можна дарувати годинник на ювілей?
Чи можна дарувати годинник на весілля?