Реклама
Реклама
Реклама

Будівельні компанії СПб. ЛенСпецСМУ

При виборі житла на первинному ринку покупців завжди цікавить, «хто будує» об'єкт, квартира в якому сподобалася і підходить за ціною / плануванні / термінами здачі. Один з перших питань, яке мені ставлять за запропонованими варіантами: «Забудовник надійний?»

Хочу в таких невеликих оглядах розповідати про будівельні компанії Петербурга, щоб вам було простіше орієнтуватися. Сьогодні мова піде про компанії

Одна з найстаріших будівельних компаній Петербурга. Заснована в 1987 році, на даний момент є акціонерним товариством, входить до складу групи компаній «Еталон», однієї з найбільших корпорацій в сфері девелопменту та будівництва в Росії.

Компанія спеціалізується на нерухомості різного призначення, є досвід будівництва житлових, адміністративних, ділових, торговельних і промислових приміщень. За 30-річну історію звела близько 200 житлових будинків. Компанія володіє банком земельних ділянок, займається геологічними вишукувань, проектуванням, бере на себе обов'язки замовника, генпідрядника, а також компанії, що управляє. Веде будівництво не тільки в Санкт-Петербурзі, але і в Московському регіоні і Калінінграді.

Об'єкти: з відносно нещодавно завершених об'єктів компанії можна назвати житлові комплекси «Молодіжний», «Річковий», «Ластівчине гніздо», «Царська столиця», «Галант», «Ювілейний квартал». В даний момент в різних районах міста будуються такі житлові комплекси як Fusion ( «Ф'южн»), «Конвалії», «Галактика», «Московські ворота», «Будинок на Обручових», «Будинок на Космонавтів».

Особливості: будинки зводяться по цегляно-монолітною технологією. В основному квартири здаються без обробки. Є проекти, в яких обробка передбачена, або її можна заказати.

Застосовується комплексний підхід в освоєнні простору. Однак потрібно зазначити, що саме благоустрій території залишає бажати кращого. Багато хто з моїх клієнтів не зовсім задоволені обладнанням дитячих майданчиків, газонів, все досить бюджетно. І ще один важливий момент, який потрібно обов'язково враховувати - комунальні платежі за рахунок обслуговування власної керуючою компанією виходять вище середнього по Санкт-Петербургу.

З 2015 року компанія відмовилася від укладення договорів ЖБК і повністю перейшла на укладання договорів участі в пайовому будівництві (ДДУ) за всіма споруджуваних об'єктів. Проблемних об'єктів, довгобуду у компанії «ЛенСпецСМУ» немає, все здається в термін, з дотриманням вимог укладених з пайовиками договорів.

Всі об'єкти компанії акредитовані великою кількістю банків, можна вибрати банк з максимально вигідними для покупця умовами.

Компанія працює з субсидіями, житловими сертифікатами, материнським капіталом, військової іпотекою. Важливий момент: на сьогоднішній день немає можливості придбати квартиру по військовій іпотеці на етапі будівництва, тільки квартири, що знаходяться у власності компанії в готових житлових комплексах. Наприклад, в ЖК «Ластівчине гніздо», «Самоцвіти», «Царська столиця», «Московські ворота».

На закінчення, як завжди нагадую: в інтернеті багато різних відгуків і думок, і хорошого і поганого про будь-якої компанії. Тому інформацію обов'язково потрібно фільтрувати, звертаючи увагу на важливі і значущі моменти, а не просто шукати, де дешевше. У будь-якому випадку, з моїми клієнтами ми завжди зважуємо всі за і проти, моя задача - представити об'єктивну інформацію. Сподіваюся, і цей огляд буде вам корисний.

Дізнатися докладніше про об'єкти компанії, наявності квартир і цінами, забронювати можна, залишивши ваш телефон для зв'язку , Або зателефонувати +7 (921) 360-50-21

Один з перших питань, яке мені ставлять за запропонованими варіантами: «Забудовник надійний?