Реклама
Реклама
Реклама

Старша дочка Путіна живе недалеко від Амстердама в Ворсхотене (ФОТО + ВІДЕО)

Журналісти з дання «   Співрозмовник   »Відгукнулися на запрошення колег з Голландії побувати в будинку, проживання в якому приписують старшої дочки президента Росії Володимира Путіна Журналісти з дання « Співрозмовник »Відгукнулися на запрошення колег з Голландії побувати в будинку, проживання в якому приписують старшої дочки президента Росії Володимира Путіна.

Як повідомляв сайт « Коррупціі.NET », Напередодні візиту російського президента в Нідерланди на початку квітня голландські газети повідомили, що в перервах між переговорами він може заїхати в Ворсхотен - провідати дочку Марію, яка, за даними місцевої преси, проживає там зі своїм бойфрендом Йоррітом Фаассеном в пентхаусі в багатоповерховому будинку.

Голландська газета Leidsch Dagblad, розслідування якої про проживання дочки Володимира Путіна в невеликому містечку Ворсхотен на заході країни, передрукували всі найбільші ЗМІ Старого Світу, вже не рада, що прославилася.

«Ми сто разів пошкодували, що написали про Путіна і його доньці «Ми сто разів пошкодували, що написали про Путіна і його доньці! Будь ласка, не питайте нас ні про що! »- попросили тих, хто зателефонував їм російських колег в редакції Leidsch Dagblad і відмовилися повідомляти ім'я автора скандального матеріалу. При цьому в голландському виданні запевнили, що після повідомлення ними інформація - чиста правда, і на підтвердження пообіцяли показати російському кореспонденту «той самий» будинок.

Він знаходиться в центрі Ворсхотена, в районі Крим. Дістатися туди з Амстердама дуже просто, електрички ходять кожні 15 хвилин. Їхати туди 45 хвилин по одній з наймальовничіших доріг в світі - вона вся в тюльпанових полях, пише «Собеседник», який прийняв запрошення колег. Станція «Ворсхотен Центральний» - це вузька платформа з табличкою, автоматом з продажу квитків, урною і лавкою. Знаходиться посеред величезного луки. Овечки та кози підходять прямо до залізничних колій в надії на частування від рідкісних пасажирів.

Путіна? Звичайно!

Вулички самого Ворсхотена забудовані двоповерховими будиночками. За символічними заборчиками - райські кущі з численними і найрізноманітнішими квітами. Журналістка, зайшовши в перший магазин, звернулася до касира з прямим питанням, чи правда, що тут живе дочка російського президента?

У супермаркеті Albert Heijn, тому самому, що «по дорозі», юнак років двадцяти викладає на вітрину пляшки з соком У супермаркеті Albert Heijn, тому самому, що «по дорозі», юнак років двадцяти викладає на вітрину пляшки з соком.
«Як виглядає дочка Путіна, не знаю, але сам він до нас заїжджав, - буденним тоном повідомляє хлопець. - Не пам'ятаю, що саме купував - якусь бакалію, це було кілька років тому ». На запитання, чи не з місцевих чи газет він про це «дізнався», відповів, немає - від знайомих знайомих - хтось із них нібито бачив Путіна в супермаркеті, сфотографував і фото виклав в Facebook. Правда, швидко видалив. Таку ж історію розповіли і інші працівники супермаркету.

«Живуть, але нічого не скажу»

Нарешті журналістка дісталася до району Крим Нарешті журналістка дісталася до району Крим. Тут проходить канал, де жителі паркують свої човни. Будинки тут вище, в 5-10 поверхів, всі як один темно-рудого кольору з пентхаусами нагорі. Вони стоять півколом у великого озера, в якому плавають качки.

«Так, Путіна тут живе, - киває гуляє з собакою голландець. - Сам Ворсхотен - місто успішних людей, а в цьому районі селяться найбагатші. Це дуже престижне місце. Ось, дивіться - тут у нас приватна школа Oleander, я туди дітей воджу ».

Балакучий чоловік пояснив, що в Голландії прийнято поруч з домофоном вивішувати список квартир і їх власників. Абсолютно всі таблички в цьому районі заповнені іменами. Крім двох двоповерхових пентхаусів в десятиповерховому будинку.

Прямо в стіну під'їзду в цьому будинку вмонтовані поштові скриньки, на кожному з них написано по-голландськи, чи хоче власник отримувати платну або безкоштовну рекламну розсилку Прямо в стіну під'їзду в цьому будинку вмонтовані поштові скриньки, на кожному з них написано по-голландськи, чи хоче власник отримувати платну або безкоштовну рекламну розсилку. У квартири без прізвищ підписано, що немає. Двері в під'їзд закрита, консьєржа немає - тільки відеодомофон.

Журналістка зателефонувала в один з пентхаусів. Там хтось зняв трубку, очевидно, подивився в відеокамеру, але нічого не відповів і не відкрив. По дзвінку в квартиру на першому поверсі дівчині все-таки вдалося потрапити в під'їзд, де її зустрів відкрив двері сивочолий дідусь, спершу прийняв гостю за робітницю квіткового магазину. Журналістка зізналася, що вона з Москви і хоче дізнатися, чи правду пишуть про те, що тут живе людина на ім'я Йорріт Фаассен.

«Фаассен
«Фаассен? Це який з донькою Путіна? - переходить з голландського на англійську старий. - Ви знаєте, вони ненавидять журналістів, які намагаються щось про них розвідати. Я в цей будинок переїхав кілька місяців тому, але вже чітко це зрозумів. Ідіть ».
«Я не збираюся нічого про них розвідувати, просто перевіряю інформацію. Так вони все-таки тут живуть? »- знову спробувала росіянка. «Живуть, але більше я нічого не скажу», - відповів голландський дідусь.

На завершення своїх пригод журналістка все-таки піднялася на один з останніх поверхів загадкового будинку, де розташований безіменний пентхаус: «Виходжу з ліфта і ... наче потрапляю в капкан. Поверх несподівано звузився майже втричі. Звідкись зі стелі доноситься рівномірний тихе піканье.

Відеокамери або пожежна сигналізація? У пентхаус ведуть четверо дверей - дзвонити в них я, природно, не стала. Хто б там не жив, він має право на недоторканність приватного життя », - резюмує вона.

Інформації вже кілька років, проте є велика ймовірність, що вона проживає досі саме там. Так що Нідерландці, Ви знаєте в якому місті і біля якого будинку можете покласти квіти на честь загиблих Ваших громадян в Боїнгу - 777.
фото: Співрозмовник

Інші новини:

Путіна?
Журналістка, зайшовши в перший магазин, звернулася до касира з прямим питанням, чи правда, що тут живе дочка російського президента?
«Фаассен?
Так вони все-таки тут живуть?
Відеокамери або пожежна сигналізація?