Реклама
Реклама
Реклама

Ольга Сонце розповіла, як потрапила в шоу «Дом-2»

Ольга Сонце, на відміну від багатьох інших учасників телепроекту «Дом-2», запам'яталася глядачам і викликала у них позитивні емоції. Тому на прохання шанувальників дівчина розповіла, як вона потрапила на шоу.

За словами Ольги, живучи в провінційній Пензі, вона навіть не мріяла потрапити в телевізійний проект столичного каналу За словами Ольги, живучи в провінційній Пензі, вона навіть не мріяла потрапити в телевізійний проект столичного каналу. Однак все вирішила професія. Ольга працювала журналістом, а тому пішла на кастинг в силу професійної цікавості. Виявилося, що відбір проходив в п'ять етапів, серед яких, найпростішим їй здалося заповнення довгою анкети.

Потім претенденти крутилися перед камерою і, Ольга досі не розуміє, що при цьому могло сподобатися в ній телевізійникам. Проте, Сонце була відібрана і почала своє нове життя «в периметрі». На її думку, їй допомагав природний оптимізм, вихована професією відповідальність і цілеспрямованість. Крім того, вона ніколи не намагалася поставити себе вище інших. Для Ольги участь в «Домі-2» стало гарною школою виживання серед недоброзичливців.