Реклама
Реклама
Реклама

Як дізнатися номер СНІЛС через інтернет на прізвище

  1. Держпослуги для перевірки номера СНІЛС
  2. Де взяти номер СНІЛС свою дитину?

Що означає слово СНІЛС і як визначити номер СНІЛС за допомогою інтернету на прізвище або паспорту, дізнаємося прямо зараз.

Номер рахунку (СНІЛС) - цей той номер, на який роботодавці направляють гроші (страховий внесок). Кожному потрібно знати свій номер та ІПН, при прийнятті на роботу.

Як бути якщо ви забули, або втратили, а вам терміново потрібно дізнатися СНІЛС?

Чи можна в інтернеті дізнатися свій номер СНІЛС (11 цифр), які потрібні для роботодавця Чи можна в інтернеті дізнатися свій номер СНІЛС (11 цифр), які потрібні для роботодавця. Сам Пенсійний фонд розповідає, що визначити номер індивід. особового рахунку онлайн можна. Ви не впізнаєте його через інтернет за паспортом або прізвища.

Але працівники пенсійного фонду можуть сказати вам СНІЛС. Але для цього вам потрібно попрямувати в ПФ і показати його співробітникові паспорт або інший документ, який свідчить, що ви це ви.

Отже, через інтернет ви не знайдете самі номер СНІЛС на прізвище. Якщо втратили свою пластикову картку, то сходіть до Пенсійного фонду за її відновленням.

Якщо вам в інтернеті хто - то пропонує відновити або дізнатися ваш номер СНІЛС, то будьте обережні, це шахраї.

Як визначити, де знаходиться накопичувальна частина вашої пенсії?

Сходіть в відділення ПФР і скажіть, що хочете дізнатися свої нарахування. Є ця інформація на сайті ЕГПУ, якщо ви раніше були тут зареєстровані.

Держпослуги для перевірки номера СНІЛС

Якщо ви давно зареєструвалися і вже користуєтеся на сайті держпослуг, то ви можете дізнатися номер. Вам потрібно авторизуватися на сайті gosuslugi.ru і перейдіть в каталог послуг. Якщо ви давно зареєструвалися і вже користуєтеся на сайті держпослуг, то ви можете дізнатися номер Далі натисніть на - пенсія, допомоги та пільги. Потім клікніть на - повідомлення про стан осіб. рахунки в ПФ. Натисніть - отримати послугу і ви через інтернет побачите номер СНІЛС. Але це можливо якщо ви раніше вказували свої дані при реєстрації на держпослуг.

Через цей же сайт держпослуги ви можете дізнатися і перевірити відрахування в ПФ за номером СНІЛС. Перейдіть в той же розділ і завантажити документ, де ви побачите ваш загальний стаж роботи, де зараз ваша накопи. частина пенсії і всі відрахування.

Дивіться, де отримати кредит готівкою для пенсіонерів під 12% річних.

Де взяти номер СНІЛС свою дитину?

Визначити номер можна зі свідоцтвом про народження або за паспортом одного з подружжя. При втраті СНІЛС дитини вам потрібно прийти в ПФ і повторно його отримати.

Як бути якщо ви забули, або втратили, а вам терміново потрібно дізнатися СНІЛС?
Як визначити, де знаходиться накопичувальна частина вашої пенсії?
Де взяти номер СНІЛС свою дитину?