Реклама
Реклама
Реклама

Відео: як розібрати смартфони Xiaomi Redmi 4 і Redmi 4A

На початку листопада компанія Xiaomi представив свої нові бюджетники   Redmi 4 і Redmi 4A   , Які відразу завоювали величезну популярність завдяки прекрасному співвідношенню ціна / характеристики / якість

На початку листопада компанія Xiaomi представив свої нові бюджетники Redmi 4 і Redmi 4A , Які відразу завоювали величезну популярність завдяки прекрасному співвідношенню ціна / характеристики / якість. Хоча цей виробник завжди виділявся випуском відмінних смартфонів за адекватними цінами.

Новинки отримали MIUI 8 на базі Android 6.0, 5-дюймові дисплеї, процесори від Qualcomm, MIUI 8 на базі Android 6.0, 2/3 Гб RAM і 16/32 Гб ROM (у Redmi 4A одна версія з 2 Гб RAM і 16 Гб ROM ), 13-мегаісксельние основні і 8-мегапісксельние фронтальні камери, а так само акумулятори ємністю 4000 мАг у Redmi 4 і 3120 мАг у Redmi 4A.

Днями в Мережі з'явилося два цікавих ролика, знятих фахівцями ресурсу Beryco, на яких показані процеси розбирання смартфонів Redmi 4 і Redmi 4A. Можливо, нашим читачам буде цікаво подивитися як влаштовані свіжі бюджетні смартфни Xiaomi .