Реклама
Реклама
Реклама

Арт квартал Vincent: авторська архітектура як джерело натхнення

26.06.2018

Почалися продажі квартир в новому будинку на тихій вулиці Миколи Столбова

На тлі Чемпіонату світу з футболу, який в ці дні розфарбував Казань яскравими квітами атрибутики уболівальників, одним з головних подій на ринку нерухомості столиці Татарстану став запуск нового проекту компанії «КамаСтройІнвест». Арт квартал Vincent, без сумнівів, стане центром тяжіння творчих людей, що шукають для життя, роботи і відпочинку простір, гармонійно поєднує естетику історичної малоповерхової Казані з авторської західно-європейською архітектурою та новітніми технологіями будівництва.

Арт квартал Vincent, без сумнівів, стане центром тяжіння творчих людей, що шукають для життя, роботи і відпочинку простір, гармонійно поєднує естетику історичної малоповерхової Казані з авторської західно-європейською архітектурою та новітніми технологіями будівництва

СУЧАСНО. ДОСТУПНО. ПРАВИЛЬНО

Пошук житла в стрімко зростаючому мегаполісі не складає труднощів. Ринок повний пропозиціями квартир в новобудовах в різних районах Казані. Однак знайти щось незвичайне і цікаве вкрай складно. Саме тому квартири в кожному будинку інвестиційно-будівельної компанії «КамаСтройІнвест» розпродаються задовго до закінчення будівництва. Проекти компанії відповідають вимогам вимогливих покупців і дарують їм безліч інших переваг.

У новому Арт кварталі Vincent ви придбаєте не тільки зручну і грамотно спроектовану квартиру, але і невичерпне джерело творчого натхнення і ділової активності. Віртуозно знайдена гармонія історичного вигляду самого місця, нових матеріалів і оригінальних архітектурних рішень формує атмосферу творення. Цьому допомагає відчуття абсолютної приватності і захищеності, яке дарує затишний внутрішній дворик.

Цьому допомагає відчуття абсолютної приватності і захищеності, яке дарує затишний внутрішній дворик

На підземному паркінгу будинку 186 паркувальних місць для 105 квартир. Сюди не зайдуть сторонні - простір кварталу ізольовано від вулиці. При цьому кожен мешканець будинку знайде собі компанію на дитячому або спортивному майданчику, або місце для усамітнення у дворі серед квітників і дерев.

Авторська архітектура Арт кварталу різноманітна і унікальна в кожній з 10 секцій, нагадуючи будова знаменитих танцюючих пряникових будиночків на берегах каналів Амстердама. Тут з'єднуються любов до старовини і найновіші тенденції. Арт квартал Vincent створить новий вигляд стилю міського середовища і стане подією своєї епохи, чий стиль і культура створять єдність образного рішення між предметної середовищем і особливостями ландшафту.

Оздоблення внутрішніх приміщень і громадських просторів теж продумана до дрібниць. Функціональність і екологічність в простоті - ключовий принцип голландської архітектури - реалізований тут в повній мірі. У під'їздах обробка виконана в простих тонах із застосуванням натуральних матеріалів.

У під'їздах обробка виконана в простих тонах із застосуванням натуральних матеріалів

Забудовник традиційно трепетно ​​підходить до питання збереження навколишнього середовища. Стіни в Арт кварталі Vincent виконані з натурального і чистого будівельного матеріалу - червоної керамічної цегли. У кожній квартирі тут буде встановлений двоконтурний газовий котел, що дозволить господарям самостійно регулювати температуру води і повітря. Це не тільки знизить рівень забруднення, а й укупі з максимальним природним освітленням дасть можливість значно заощадити на комунальних платежах.

Енергоефективність, високі технології в дрібницях і турбота про комфорт для мешканців - непорушні правила власної керуючої компанії забудовника.

УНІКАЛЬНА МІСЦЕ З ОСОБЛИВОЇ ЕНЕРГЕТИКОЮ

Будинок має вкрай вдале місце розташування. Тихий і затишний куточок центру історичної частини Казані на перетині вулиць Галіаскара Камала і Миколи Столбова укритий від розташованих неподалік жвавих вулиць і межує з зведеним на початку ХХ століття сквером «Сад Кірова». Жителям будинку сюди відкривається шикарний вид через панорамні вікна.

Місцезнаходження будинку ідеально. Малонаселений квартал, в якому тихо і безпечно вечорами, знаходиться буквально по сусідству з Булаков, в парі сотень метрів від прекрасної нової набережної озера Кабан і відразу чотирьох парків. У п'яти хвилинах звідси станція метро, ​​кілька торгових центрів, дитячі сади і школи, театри.

Це місце дійсно унікально. Більше двох століть тут кипів найбільший торговий центр старої Казані - Сінний базар, який спочатку виник навколо невеликого озера (нині парк), який прилягає до Сінний площі . Про це місці писали Фатіх Амірхан, Габдулла Тукай і Карл Фукс, а великий російський бас Федір Шаляпін, чиє сімейство недовгий час жило у Сінний площі, з теплом згадував в своїх мемуарах: «На дворі жили колісники, каретники і дорогий моєму серцю кушнір. Влітку я спав в екіпажі, який привозили ремонтувати, або в новій, щойно зробленою кареті, від якої смачно пахло сап'яном, лаком і скипидаром ». Тут сколотили перші мільйонні статки найвідоміші купецькі сім'ї дореволюційної Казані.

ТОВ «КамаСтройІнвест» - інвестиційно-будівельна компанія, що займається будівництвом унікальних об'єктів житлової та комерційної нерухомості в Казані, будинків бізнес- і преміум-класу з авторської архітектурою і дизайном, управлінням комерційною нерухомістю.

сайт: kamastroyinvest.ru

На правах реклами

Арт квартал Vincent
Адреса: Казань, вул. Миколи Столбова
Поверхів / квартир в будинку: 4-5 / 105
Підземний паркінг: 186 машино-місць
Забудовник: ТОВ «СКДК» (ГК «КамаСтройІнвест»).
Контакти відділу продажів: телефон 7 (843) 212-29-85, вул. Каюма Насиров, 3.
Проектна декларація: www.stolbova-house.ru