Реклама
Реклама
Реклама

За скільки в 2018 році можна зняти квартиру на добу в Миколаєві

  1. Одеса
  2. Херсон

У нашому рідному місті Миколаєві традиційно з початку року трохи підвищуються ціни на оренду квартир. Найчастіше це відноситься і до короткостроковій оренді, яка дуже популярна в населеному пункті як у приїжджих гостей, так і у місцевих жителів. На одному з сайтів в інтернет https://apartila.com/nikolaev-c19/apartments-152 квартири подобово в Миколаєві можна зняти у господарів від 195 грн в день до 700 грн в день. Причин зробити це маса:

  • діловий візит в порт;
  • огляд міських визначних пам'яток;
  • відвідування місцевого аквапарку;
  • романтичного побачення;
  • інші причини: тимчасово житло на період ремонту, тематична фотосесія.

Ціни на 1-, 2-, 3-кімнатні подобові квартири в 2018 році приблизно такі:

  • 195-600 грн / добу - однокімнатна;
  • 350-600 грн / добу - двокімнатна;
  • 700 грн / добу - єдина трикімнатна квартира.

Перейшовши від загальних цифр до конкретики, нам сподобалася «одиничка» в самому центрі міста (пр. Центральний) за 350 грн на добу.

Обстановка в сучасному стилі Hi-Tech. Господар навіть дозволяє перебування з домашнім вихованцем. У квартирі є інтернет, телевізор, кондиціонер, холодильник і все необхідне для комфортного перебування.

Нам стало цікаво, які ціни зараз на посуточнуюаренду в найближчих великих містах Одесі та Херсоні.

Одеса

На цьому ж сайті https://apartila.com/odessa-c12/apartments-152 квартири подобово в Одесі можна зняти без посередників за 220-3000 грн в день. Розміри міста, його репутація і курортний фактор не міг не вплинути на ціноутворення. Як показало більш глибоке вивчення, ціни тут залежать від розташування квартири.

Так, наприклад, хороший варіант недалеко від Аркадії, в Полуничному провулку, можна зняти за 1000 грн / добу.

Так, наприклад, хороший варіант недалеко від Аркадії, в Полуничному провулку, можна зняти за 1000 грн / добу

Двокімнатна квартира розрахована на 4-х чоловік. Але ціна вказана за проживання тільки двох. Кожен наступний гість - плюс 100 грн до вартості оренди. Така вже Одеса. Зате, судячи з фото, дуже чистий під'їзд. А в квартирі є весь набір зручностей.

Херсон

Херсон порадував цінами на рівні Миколаєва. Судячи з каталогу https://apartila.com/herson-c23/apartments-152 квартири подобово в Херсоні можна орендувати від 250 до 500 грн / добу. У цьому місті найдорожчі, але і самі респектабельні квартири в центральній частині.

На вулиці Московській відмінна квартира-студіо за 450 грн / добу. Розрахована на 2-х чоловік. За облаштування видно, що господар поставився з душею і не пошкодував грошей. Прекрасний ремонт і м'які килимки на підлозі.