Реклама
Реклама
Реклама

Купити двокімнатну квартиру в новобудові на вулиці Черкаська у Краснодарі в Краснодарському краї, продаж 2-кімнатних квартир в новобудові на вулиці Черкаська

Для того щоб зрозуміти, як йдуть справи з цінами на нові двушки в місті, доведеться довго гортати оголошення про продаж 2-кімнатної квартири в новобудові на вулиці Черкаська Для того щоб зрозуміти, як йдуть справи з цінами на нові двушки в місті, доведеться довго гортати оголошення про продаж 2-кімнатної квартири в новобудові на вулиці Черкаська. Зручний інтерфейс порталу Russianrealty.ru скоротить час на пошуки оптимального цінової пропозиції, ознайомивши з актуальною статистикою.

160 оголошень в каталозі формують дані про середні ціни на 2-кімнатні квартири в новобудовах на на вулиці Черкаська і вторинному ринку.

2 550 000 руб. - стільки в середньому обійдеться нова двушка. У перерахунку на вартість квадрата середнього значення відповідає цифра 42 339 руб. Якщо ви хочете порівняти ціни з двушкой в ​​Краснодарі, то середні ціни даному місті на двокімнатні квартири відповідають 2 720 000 руб. або 52 142 руб. за квадратний метр житлоплощі.

Вторинний ринок на вулиці Черкаська в Краснодарі характеризується середніми цінами на рівні 3 040 000 руб. за двокімнатну квартиру або 49 257 руб. за квадратний метр.