Реклама
Реклама
Реклама

Лазні та сауни Мінська | Банний комплекс «Нёманскіе сауни»

  1. Сауна з басейном в Мінську - шикарний відпочинок для всієї родини
  2. Банний комплекс «Джой Джамп» - найкраще місце для сімейного відпочинку
  3. Для проведення платежу необхідно:

Після напружених робочих буднів слова «лазня» і «сауна» знаходять новий сенс і популярність. Як же прекрасно віддати своє виснажене від постійної роботи і стресів тіло в теплі обійми пара і влаштувати собі незабутній релакс. Протягом багатьох років лазня вважалася найкращим способом зняти денну втому і відновити втрачену енергію після інтенсивного фізичного або розумового праці. А скільки користі приносить відвідування лазні в Мінську для організму. Скільки захворювань лікує тепло і пар. Переваг у такого заняття дійсно дуже багато. І якщо у вас з'являється можливість провести завершення трудового тижня в лазні, краще не нехтувати нею.

Сауна з басейном в Мінську - шикарний відпочинок для всієї родини

Більшість сучасних саун оснащені якісним басейном. Його наявність дозволяє миттєво знизити температуру тіла, занурившись в свіжу воду. Але щоб уникнути негативних наслідків для організму, необхідно дотримуватися правил і стежити за підтриманням певних температурних показників.

Відвідуючи сауну з басейном важливо регулярно охолоджувати свій організм, щоб запобігти можливим перевантаження, здатні привести до втрати свідомості. Зробити це можна почерговим зануренням в різні басейни з різною температурою води.

Якщо ж ви відпочиваєте в сауні з дітьми, не варто перевантажувати їх різким перепадом температур. Краще віддати пріоритет на помірно-теплий басейн. Тим більше в теплій воді дітлахи зможуть від душі похлюпатися або поплавати.

Банний комплекс «Джой Джамп» - найкраще місце для сімейного відпочинку

Ми цінуємо кожного відвідувача і прагнемо створити необхідні умови для корисного і цікавого перебування в сауні. Наші сауни обладнані комфортною парної з якісними полками, сидушками, запарники і невеликими печами. Біля кожної лазні розміщується компактний басейн, де можна охолодитися після чергового заходу в парну, а також розслабитися і поніжитися. На території нашого банного комплексу присутній зручні меблі, душові кабінки та санвузол. Тут можна відпочивати, як і в поодинці, так і в колі друзів, колег по роботі або рідних. У кожній сауні вільно поміщається 5-8 чоловік.

Наш персонал стежить за підтримкою потрібної температури в парній і басейні. Відпочинок в банному комплексі «Джой Джамп» доставить вам масу задоволення і дозволить відчути неймовірну розслаблення і заряд нових сил.

Наші кращі сауни готові прийняти вас у свої теплі обійми!

Наші кращі сауни готові прийняти вас у свої теплі обійми

Оплатити послуги ТОВ "СтоунХіллІнвест" Ви можете через систему "Розрахунок" (ЕРІП), в будь-якому зручному для Вас місці, в зручний для Вас час, в зручному для Вас пункті банківського обслуговування - інтернет-банку, за допомогою мобільного банкінгу, інфокіосків, касі банків, банкоматі і т.д. Здійснити оплату можна з використанням готівкових коштів, електронних грошей і банківських платіжних карток в пунктах банківського обслуговування банків, які надають послуги з прийому платежів, а також за допомогою інструментів дистанційного банківського обслуговування.

Для проведення платежу необхідно:

1. Вибрати
⇢ Пункт "Система" Розрахунок "(ЕРІП)
⋯ ⇢ Туризм і відпочинок
⋯⋯ ⇢ Активний відпочинок, розваги
⋯⋯⋯ ⇢ СтоунХіллІнвест
⋯⋯⋯⋯ ⇢ Організація заходів
2. Для оплати послуг ввести номер рахунку. Довідка по тел. 8 (029) 697-0-698
3. Перевірити коректність інформації
4. Здійснити платіж

Якщо Ви здійснюєте платіж в касі банку, будь ласка, повідомте касиру про необхідність проведення платежу через систему "Розрахунок" (ЕРІП). Підтримку в роботі з системою "Розрахунок" (ЕРІП) надає сервіс "Хуткi Грош" (https://www.hutkigrosh.by/be/).