Реклама
Реклама
Реклама

ФГБУ «Національний медико-хірургічний Центр ім. Н.І. Пирогова »Міністерства охорони здоров'я РФ

31 жовтня - 2 листопада в Комплексі ВДНХ (Москва) відбувся IV Національний Форум реабілітаційної індустрії і універсального дизайну «Надія на технології», метою якого стала організація прямого і конструктивного діалогу між державними замовниками, громадськими організаціями інвалідів, виробниками технічних засобів реабілітації, вченими, лікарями і самими інвалідами з актуальних питань розвитку реабілітаційної індустрії, соціально значимим і насущних проблем інвалідів, науковим аспектам реабілітації, універсал ьного дизайну.

Співробітники Пироговського Центру взяли участь в міжнародному Форумі по цифровізації фармацевтичної галузі 2019, який відбувся 28 жовтня в Конгрес-центрі Першого МГМУ ім. І.М. Сеченова.

За сформованою вже традицією, 25 жовтня 2019 року в ФГБУ «НМХЦ ім. Н.І. Пирогова »МОЗ Росії відбулася IX науково-практична конференція« сестринський догляд: сучасні підходи та технології ».

Напередодні Дня боротьби з інсультом провідні фахівці Пироговського Центру, сеченовский Університету та компанії «Такеда» провели спільну прес-конференцію, присвячену актуальним питанням профілактики та лікування інсульту, а також профілактиці постінсультних ускладнень.

17-18 жовтня 2019 року за сприянням МАКМАХ (міжрегіональна асоціація клінічної мікробіології та антимікробної хіміотерапії) в м Уфі пройшов перший Євразійський конгрес з антимікробної терапії та клінічної мікробіології.

11 жовтня 2019 року, напередодні парламентських слухань, Пироговский Центр відвідала делегація Міжфракційної робочої групи Державної Думи щодо вдосконалення законодавства в сфері лікарського забезпечення та обігу лікарських засобів, МОЗ Росії, Росздоровнагляду і Центру розвитку перспективних технологій.

10-11 жовтня співробітники Пироговського Центру взяли участь в Міжнародному конгресі «Інформаційні технології в медицині 2019».

31 жовтня - 2 листопада в Комплексі ВДНХ (Москва) відбувся IV Національний Форум реабілітаційної індустрії і універсального дизайну «Надія на технології», метою якого стала організація прямого і конструктивного діалогу між державними замовниками, громадськими організаціями інвалідів, виробниками технічних засобів реабілітації, вченими, лікарями і самими інвалідами з актуальних питань розвитку реабілітаційної індустрії, соціально значимим і насущних проблем інвалідів, науковим аспектам реабілітації, універсал  ьного дизайну

Консультативно-діагностичний центр «Арбатский» надає 20% знижку на всі послуги КТ / МСКТ.

ФГБУ «НМХЦ ім. Н.І. Пирогова »МОЗ Росії отримало найвищу оцінку за сервіс в Рейтингу якості послуг стаціонарів для дорослих пацієнтів серед медичних установ м Москви.

Про практичне впровадження програми публічного доступу до дефібриляції, що здійснюється в ФГБУ «Національному медико-хірургічний центр ім. Н.І. Пирогова »МОЗ РФ (НМХЦ), розповів завідувач відділенням анестезіології-реанімації № 1 НМХЦ Борис Анатолійович Теплих

На телеканалі «Доктор» в програмі «Медичний квест» вийшов випуск, присвячений епілепсії. Було розглянуто випадок некурабельних епілептичних нападів на прикладі 3-річного Артема із Санкт-Петербурга.

Сучасне хірургічне лікування відшарування сітківки ока.

Які хвороби ховає за собою хропіння уві сні, що робити і як його лікувати.

На телеканалі «Доктор» в програмі «Медичний квест» вийшов випуск, присвячений епілепсії.

Дбаємо про репродуктивне здоров'я хлопчиків з ранніх років.

Лікування варикозної хвороби без хірургічного втручання. У Пирогівському Центрі Вам допоможуть вилікувати варикоз за 1,5 години! Тільки найсучасніші методи і обладнання.

Ендоскопічні операції в гінекології - це малоінвазивний спосіб хірургічного втручання без розрізів, через проколи.

Хірургічне лікування доброякісної пухлини молочної залози пройде мінімально травматично завдяки сучасним методам і технологіям.

У Пирогівському Центрі можливо досліджувати захворювання на самих ранніх етапах, а сучасне обладнання допоможе провести операцію швидко і абсолютно безболісно.

Причини і ознаки захворювання щитовидної залози. У Пирогівському Центрі найсучасніша діагностична база.

Вас мучать плаваючі мушки перед очима? У Пирогівському Центрі допоможуть швидко і безболісно позбутися від цього неприємного симптому.

Медична допомога, заснована на сучасних високотехнологічних методах діагностики та лікування.

Профілактика інсульту допоможе захистити себе від цього захворювання.

Дана методика дозволяє скоротити реабілітаційний період, і Ви вже на наступний день зможете повернутися до звичного способу життя.

У Пирогівському Центрі застосовуються новітні технології для лікування даного захворювання. Краща діагностична база.

У Пирогівському Центрі травматологи-ортопеди підберуть для вас краще і малотравматичное лікування.

Дві новітні технології, що дозволяють боротися із захворюванням неінвазивним методом.

Сучасна діагностика неврологічних захворювань за допомогою електронейроміографія (ЕНМГ).

Нові ендоваскулярні методи, які дозволяють відновити прохідність глибоких вен після тромбозу навіть через 15 років.

У Пирогівському Центрі найсучасніше обладнання для дослідження захворювань серця і їх лікування. Досвідчені лікарі допоможуть виявити причину хвороби і призначити правильне лікування.

У Пирогівському Центрі використовуються новітні технології, що дозволяє провести дану процедуру навіть уві сні.

Вісник НМХЦ ім. Н.І. Пирогова - офіційне рецензованих видання Національного медико-хірургічного Центру ім. Н.І. Пирогова. Рекомендований ВАК для опублікування основних наукових результатів дисертацій. Видається з 2006 року.

Вас мучать плаваючі мушки перед очима?