Реклама
Реклама
Реклама

Де перевести гроші з картки на картку найдешевше

  1. Чому переклад обкладається комісією
  2. Найдешевші варіанти перекладу з карти на карту
  3. ліміти перекладу
  4. Переклад всередині одного банку
  5. Кращі картки для перекладу

Переказ грошей з картки на картку міцно увійшов в повсякденне життя тисяч людей Переказ грошей з картки на картку міцно увійшов в повсякденне життя тисяч людей. Це один з найбільш зручних способів, як перевести гроші іншій людині. Здійснити такий переклад можна в десятках сервісах, тому важливо знати, де перевести гроші з картки на картку найдешевше. Перед тим, як ви вирішите скористатися стороннім сервісом, обов'язково вивчіть можливість перекладу з карти на карту в банку, який випустив вашу карту.

Чому переклад обкладається комісією

Головна причина чому переклад з карти на карту заслужив таку популярність - вам потрібно мінімум даних і з вас стягується невелика комісія. Питання - чому при перекладі є комісія, пояснюється вкрай просто. Банки надають зручний фінансовий інструмент для перекладу, який пов'язаний з діяльністю, а за свою роботу банки стягують комісію - оплату свого сервісу.

В якихось банках комісія більше, в якихось менше, але неможливо знайти повністю безкоштовні перекази між картками різних банків, щоб не було будь-яких обмежень. Частково безкоштовні переклади на карти усіх банків пропонує тільки банк Тінькофф. «Частково» - так як це стосується тільки перших 20 тисяч рублів за звітний період, а потім починає стягуватися стандартна комісія. По-справжньому безкоштовними можуть бути перекази між своїми картками, а також переклади всередині одного банку. Таке практикується, наприклад, в Альфа Банку.

Найдешевші варіанти перекладу з карти на карту

Переклад може бути безкоштовним, якщо ви переводите всередині одного банку або ви клієнт ТКС Банку. У всіх інших випадках переведення пов'язане з комісією. Ми вирішили з'ясувати, де найдешевше перевести гроші з картки на картку, щоб даремно не переплачувати за однакову послугу.

Назва Комісія Посилання Тінькофф 1,5% (мінімум 30 рублів) Посилання Альфа Банк 1,95% (мінімум 30 рублів) Посилання Яндекс 1,95% (мінімум 40 рублів) Посилання МКБ 1% (мінімум 50 рублів) Посилання Інтерпрогрессбанк 1,2% + 50 руб Посилання Промсвязьбанк 1,5% (мінімум 50 рублів) Посилання

Сенс всіх сервісів однаковий - ви вводите дані своєї карти і дані карти, куди потрібно відправити гроші. Банк обробляє ваш платіж, потім з вашої картки списується сума + комісія, а на карту одержувача приходить потрібна сума. Іноді виникають труднощі з розрахунком підсумкової комісії. Ми протестували всі сервіси зі списку, вони все чітко відображають підсумкову суму з комісією. Але це комісія самого сервісу. Іноді може стягуватися додаткова комісія з боку банку, що випустив карту.

Щоб зрозуміти, яка буде підсумкова комісія, обов'язково зателефонуйте в свій банк і уточніть це питання до переказу грошей. Ситуація з додатковою комісією рідкісна, і якщо платежі в Інтернеті у вашої картки безкоштовні, то найчастіше переклад з карти на карту буде безкоштовним. Але не полінуйтеся і уточніть до перекладу, для цього достатньо зателефонувати в свій банк. Детальніше про те, як зробити переклад, читайте в цій статті .

Популярний сервіс перекладу - https://card2card.banki.ru/ не варто розглядати як окремого гравця. Цей сервіс цілком побудований на технологіях Альфа Банку, і в цьому випадку ми рекомендуємо проводити операції безпосередньо через банківський сервіс Альфа Банку. У разі виникнення проблем вам буде простіше звернутися в службу підтримки і вирішити питання.

Існують десятки сервісів, що працюють цілком по технологіям одного з банків. Наприклад, сервіс А3 працює через Промсвязьбанк. Якщо у вас є можливість, то краще проводити операції через офіційний сайт банку. Це вбереже вас від того, що одного разу ви через неувагу віддасте дані своєї карти в руки зловмисникам.

ліміти перекладу

Всі сервіси мають лімітами на переказ коштів. Ці ліміти стосуються однієї конкретної карти і поширюються протягом конкретного відрізка часу: день / тиждень / місяць. Якщо ви робите регулярні перекази, то протягом місяця вони підсумовуються. У підсумку ви можете вийти за межі ліміту і тоді не вдасться здійснити переклад, поки не почнеться новий період. Ви можете вибрати сервіс не тільки за критерієм, де дешевше, але і де вище ліміти.

Банк Ліміт на один переклад Кількість перекладів в день Ліміт на місяць Кількість перекладів на місяць ТКС 75 000 ₽ 5 500 000 ₽ 20 Альфа Банк 100 000 ₽ До 150 000 ₽ 1 500 000 ₽ 50 Яндекс 75 000 ₽ - 500 000 ₽ 50 МКБ 100 000 ₽ 8 1 000 000 ₽ 32 Банк Москви 75 000 ₽ 5 - - Інтерпрогрессбанк 75 000 ₽ - 300 000 ₽ - Промсвязьбанк 70 000 ₽ 4 600 000 ₽ 32

Деякі ліміти можна обійти. Якщо вам необхідно відправити більше, ніж ліміт на добу, то ви можете зробити платіж на стику днів. Наприклад, якщо ви хочете відправити 85 000 рублей через сервіс ТКС, то ви можете о 23:50 відправити 75 000 і в 00:05 відправити ще 10 000 рублів. Також зверніть увагу, що ліміти можуть бути встановлені і банком, який випустив вашу карту. Якщо ви хочете перевести велику суму або зробити багато невеликих перекладів, обов'язково зателефонуйте в ваш банк і уточніть умови вашого обслуговування.

Переклад всередині одного банку

Якщо ви хочете перевести гроші між картами, які були випущені в одному банку, то краще за все вивчити умови офіційного сервісу цього банку. Зверніть увагу, що не завжди це називається Card2Card, в деяких випадках потрібно просто скористатися Інтернет-банком. Безкоштовні перекази між картками одного банку доступні в наступних великих банках:

  • Сбербанк;
  • Промсвязьбанк;
  • Російський Стандарт;
  • Альфа Банк;
  • Тінькофф банк;

Якщо ви хочете перевести гроші зі своєї картки Альфа Банку на карту іншого клієнта Альфа Банку, то для безкоштовного перекладу використовуйте сервіс Альфа Банку. Якщо в цій ситуації ви скористаєтеся стороннім сервісом, наприклад, від ТКС або Яндекса, то незважаючи на те, що банк-емітент карт один, ви все одно заплатите стандартну комісію за переказ.

Кращі картки для перекладу

Кращі карти для перекладу це ті, які дозволяють здійснювати безкоштовні переклади на карти будь-якого банку. Вам вистачить пальців однієї руки, щоб перерахувати такі карти. Подібні карти пропонує тільки два банки: Тінькофф і Рокетбанк. По-справжньому безкоштовним переклад може бути тільки в Тінькофф банку.

Рокетбанк пропонує «безкоштовний» переклад тільки у карт з тарифом «Все включено». Тариф коштує 290 рублів на місяць і включає в себе кілька вигідних опцій. Одна з опцій - безкоштовні переклади на карту будь-якого банку до 100 000 рублів на місяць. Навіть якщо ви будете користуватися картою виключно для переказів, то карта виглядає гідним варіантом. 290 рублів від 100 000 рублів, це «комісія за переказ» в розмірі 0,29%. Якщо ви будете переводити менше 30 тисяч рублів на місяць, то будь-яка безкоштовна карта буде вигідніше разом з сервісом МКБ.

Тінькофф пропонує чесний безкоштовний переклад. Якщо ви є клієнтом банку і у вас є дебетова карта, наприклад, Tinkoff Black, то ви можете безкоштовно перевести до 20 000 рублів на місяць. Це стосується тільки перекладів в інші банки, всередині банку переклади безкоштовні незалежно від суми.

Карта Tinkoff Black може бути абсолютно безкоштовною, якщо у вас на рахунку лежить 30 000 рублів або більше. Крім цього, на залишок по картці нараховується 7% річних. Ця карта є ідеальним вибором для тих, хто здійснює регулярні щомісячні платежі на невеликі суми. Ліміти на переклад і комісія в ТКС банку не найкращі, але з огляду на безкоштовні 20 тисяч, карта від Тінькофф може стати найкращим вибором.

Матеріали по темі