Реклама
Реклама
Реклама

Дельта Банк: автокредитування для фізичних осіб

  1. Особливості автокредитування в Дельта Банку
  2. Кредит на авто з пробігом

Дельта Банк - це успішний український банк, який спеціалізується на споживчому кредитуванні з 2006 року Дельта Банк - це успішний український банк, який спеціалізується на споживчому кредитуванні з 2006 року. Входить до ТОП-5 найбільших фінансових установ за величиною активів, обсягом депозитів і кількості виданих кредитів.

Заклад користується високою популярністю як серед фізичних, так і серед юридичних осіб. У числі найбільш затребуваних послуг, які надає банк, - автокредит. Цей спеціальний вид позики передбачає видачу клієнту цільової позики на покупку машини.


Особливості автокредитування в Дельта Банку

Людина, яка вирішила взяти авто в кредит, повинен діяти як фізична особа і бути громадянином України. Ця можливість надається особам у віці від 21 року, але з розрахунку, що на момент повного погашення боргу клієнт не старше 65 років. Кредит видається в національній валюті - гривні. Його не можна витратити на щось інше.

Спочатку гроші переводяться на поточний рахунок позичальника, а потім на користь автосалону, послугами якого необхідно скористатися. Згідно стандартною схемою, клієнт повинен погашати заборгованість рівними частинами щомісяця. Періодичність внесків здійснюється за певним графіком.

Є багато можливостей, якими володіє Дельта Банк: кредит може включати в себе комісію за надання позики, або, наприклад, можна застрахувати авто в спеціальних акредитованих компаніях.

Існує кілька обов'язкових платежів на користь третіх осіб.

  1. Страховка КАСКО, яку можна придбати в кредит під 24% річних.
  2. Збір до Пенсійного фонду.
  3. Державний податок (мито).
  4. Реєстрація автомобіля у відповідній автоінспекції.
  5. Нотаріальне засвідчення договору про заставу.

Нотаріальне засвідчення договору про заставу

Стандартний набір документів для отримання автокредиту .

  1. Оригінал паспорта. Копія його сторінок, які містять ім'я, прізвище, останнє фото, інформацію про прописку і про те, де і ким виданий документ. Також необхідно надати паспорт чоловіка / дружини.
  2. Копія власного ідентифікаційного номера та номера чоловіка / дружини.
  3. Копія свідоцтва про шлюб або розлучення.
  4. Згода чоловіка на отримання кредиту.
  5. Рахунок з автосалону.
  6. Довідка про доходи.
  7. Інші документи, які банк може зажадати.
  8. Заява від того, хто бажає отримати автокредит.

Кредит на авто з пробігом

Нещодавно Дельта Банк почав здійснювати видачу кредитів для покупки уживаних авто. Тепер, щоб придбати вподобану б / у машину, досить укласти відповідний договір з банком. Дана процедура відбувається за все в три етапи. Для початку необхідно запросити кредит і дізнатися, яку суму готовий надати банк, - це займе не більше години.

Потім необхідно вибрати автомобіль і підготувати відповідні документи. Після надання клієнтом необхідних довідок він отримує кредит. Умови видачі кредиту на машину з пробігом залежать від того, яку машину планує придбати потенційний позичальник. На іномарку кредит видається під 9.9% в USD, а на машину вітчизняного або виробництва країн СНД річна процентна ставка складає 16.5% в UAH.

Машина іноземного виробництва не повинна бути старше 5 років, в той час як для вітчизняної продукції граничний вік - 3 роки. Але незалежно від марки та віку автомобіля, сума позики не може бути більше ніж 30 000 доларів. Гроші на покупку авто з пробігом видаються особам не молодше 23 років.

Відповідно до фінансових показників за останні роки Дельта Банк має високий ступінь надійності. Він надає фіксовану процентну ставку по кредитах на автомобілі. Щоб скористатися його послугами, досить надати мінімальний пакет документів. Заклад дає можливість застрахувати автомобіль в кредит, а також включити разові виплати в загальну суму позики.