Реклама
Реклама
Реклама

Чоловік не дає розлучення Маші Малиновської

(Казань, 25 серпня, «Татар-інформ»)

(Казань, 25 серпня, «Татар-інформ»). Особисте життя Маші Малиновської досить складна і заплутана. Мало хто знав, що телеведуча була офіційно одружена за бізнесменом Денисом Давітіашвілі. Місяць тому Маша вирішила поставити крапку у стосунках і подала на розлучення. Її адвокатом виступив Сергій Жорін.

Але довгоочікуваний розлучення все ніяк не може відбутися. Чоловік вже не в перший раз не є в зал суду. Сьогодні, 25 серпня, він знову проігнорував повістку в суд, і судова справа знову відклали, цього разу на 4 вересня. Але телеведуча не втрачає надії, що коли-небудь отримає довгоочікуваний розлучення.

Варто зазначити, що приводом для розлучення стали багатомільйонні борги чоловіка. Він взяв кредит в 6.5 мільйонів рублів і зник. Ошукані банкіри стали дзвонити Малиновської, але, як виявилося, вона нічого не знала про борг чоловіка.

Малиновська пояснила, що не розлучалася раніше через чисто практичних цілей. "Ми дійсно дуже давно не живемо разом, не ведемо спільного господарства і у нас немає спільно нажитого майна. Простіше кажучи, нам було нічого ділити. Він не збирався одружуватися, та й я заміж виходити якось не планувала. До того ж, розвівши я з ним, мені б було потрібно його письмовий дозвіл на виїзд дитини за кордон, а я знаю Дениса, його завжди дуже важко знайти. Тому я б ризикувала будь-якою поїздкою з дитиною навіть на відпочинок. Залишатися зі штампом у паспорті мені було зручніше ", - раніше в інтерв'ю пояснила зірка.

До народження сина Маші не щастило з чоловіками. У неї за плечима 2 шлюбу. тепер Маша Малиновська зовсім інша - виходити заміж втретє зірка не поспішає. Маша зізналася , Що обидва заміжжя були раптовими. Марія була до сих пір не розлучена, у колишнього подружжя навіть не вистачало часу дійти до загсу. Тепер, судячи з усього, ситуація зміниться.

Вагітну Еліну Карякину обділяють на «Домі-2» (фото)

Микита Пресняков разюче схожий на свою нову дівчину (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.