Реклама
Реклама
Реклама

Весілля 2018 - сприятливі дні, красиві і кращі дати

  1. Весілля 2018 у рік собаки
  2. Сприятливі дні в 2018 році
  3. Вибір красивою і кращої дати для весілля
  4. Чим хороші для весілля конкретні дні тижня
  5. Оптимальний час реєстрації шлюбу

З давніх-давен людина намагається вгадати сприятливі події, використовуючи для цього найрізноманітніші методи і підходи

З давніх-давен людина намагається вгадати сприятливі події, використовуючи для цього найрізноманітніші методи і підходи. Астрологія, релігія, нумерологія, а також Універсологія і інші наукові і напівнаукова напрямки, за допомогою яких люди намагаються по датах визначити, що ж їх чекає в майбутньому. Особливо часто до цих методів вдаються в процесі створення сім'ї. Вважається, що як пройде перший день одруження, так надалі сім'я і буде жити. І від обраної дати напряму буде залежати остаточний результат.

Весілля 2018 у рік собаки

Майбутній рік собаки вважається дуже сприятливим для сімейних уз, адже пес - це спокій, вірність, сімейне тепло, турбота про сім'ю.

Багато молодих людей вважають за краще вибирати дні для одруження з запам'ятовуються датами, як наприклад 06.06.06., 09.09.09., 12.12.12., Або ж дати, асиметрично відображають окремі цифри 07.10.07., 18.08.18., Або ж і зовсім рідкісні дати - як то 29 лютого. Для кого-то це звичайна екзотика, як-то покупка красивою, витончено обробленої речі. Але в побуті саме в такі періоди спостерігаються величезні черги до РАГСів, а іноді і зовсім доводиться записуватися за кілька місяців до бажаного дня. Все це супроводжується не тільки організаційними труднощами (адже все найближчі банкетні зали, ресторани, кафетерії, столові виявляються просто зайнятими), але і зі значно збільшеними розцінками на всі святкові заходи.

Сприятливі дні в 2018 році

Багато звернуть увагу на 18 рік, за знаком вісімки, як символ вічності, відповідно символічно вибирають багато дату весілля за кількістю цих самих вісімок, наприклад 08,08,2018 або число 18 кожного місяця. Мабуть в цьому році це буде найголовніший тренд вибору красивою дати. Але ми хочемо звернути увагу на ряд інших дат і це не означає що ваш вибір на інший день не має місце бути, головною що б цей день був наповнений любов'ю.

Милостиві свята:

Вибір красивою і кращої дати для весілля

Красиві або кращі дні для весілля в 2018 році

січень

  • 18,01,18 четвер
  • 28,01,2018 (неділя), є три числа по парі
Лютий
  • 08,02,18 четвер
  • 14,02,18 День Святого Валентина
  • 18,02,18 неділю
  • 28,02,18 середу
Березень
  • 08,03,18 - ясна річ вихідний день, а чому б в такий день весілля не зіграти з виїзної церемонії?
  • 18,03,18 неділю
  • 28,03,18 середу
Квітень
  • 08,04,18 четвер
  • 15,04,18 свято Червона Гірка
  • 18,04,18 неділю
  • 28,04,18 середу
Травень
  • 18,05,18 п'ятницю
  • 28,05,18 понеділок
червень
  • 08,06,18 п'ятницю
  • 18,06,18 понеділок
Липень
  • 08,07,18 день любові і вірності
  • 18,07,18 середу
  • 28,07,18 суботу
Серпень
  • 08,08,18 - середовище
  • 18,08,18 - субота, дуже красива гармонійна дата, багатьох може зупинити Успенський Пост на цю дату
вересень
  • 08,09,18 субота, це дата буде популярна для вибору весілля, традиційно 1-2 субота вересня.
  • 18,09,18 вівторок
Жовтень Листопад
  • 18,11,18 неділю
грудень
  • 08,12,2018 субота, красива декабрская дата, кожної цифри по парі
  • 18,12,18 вівторок

Дуже часто молодь намагається вступити в шлюб в якусь знаменну дату, яка асоціюється з молодіжним або сімейним святом. Вельми часто такими днями стають День Сім'ї, День Святого Валентина, День дітей. Говорити про те, що це також має певні незручності, думаємо не варто - все це супроводжується тими ж проблемами, як і в разі вибору запам'ятовується дати.

Вже якщо розглядати всі дні тижня і виділяти самі часто затребувані для вступу в шлюб, то тут безумовним лідером є субота. Цей вибір не випадковий - перший вихідний, після якого можна ще цілий день відпочити і прийти в себе. Часто суботу вибирається через зайнятість молодих людей і необхідності з понеділка по п'ятницю перебуває на роботі. Та й запрошувати родичів у вихідні дні куди простіше, адже багато хто з них також по буднях перебувають на роботі. А ось з організаційними заходами можуть виникнути складності в силу всіляких накладок (охочих може виявитися багато). Тому, якщо зважилися узаконювати свої стосунки саме в суботу, необхідно завчасно продумувати кожну дію, від оренди банкетного залу, нарядів, запрошень, транспорту, і до черги розпису в РАГСі.

Тому, якщо зважилися узаконювати свої стосунки саме в суботу, необхідно завчасно продумувати кожну дію, від оренди банкетного залу, нарядів, запрошень, транспорту, і до черги розпису в РАГСі

Складно визначитися з датою одруження тим, хто є людиною віруючою. Тут доведеться враховувати відразу кілька факторів - відсутність постів, церковних заборон, практичні зручності, та й підібрати з усього цього барвисту дату дуже проблематично. Те ж саме стосується тих, хто керується певними астрологічними прогнозами, вірить в силу чисел, різних знаків і пророкувань. Але в цьому випадку кожен для себе шукає індивідуальне рішення.

Чим хороші для весілля конкретні дні тижня

З огляду на, що весільна церемонія це урочистий і запам'ятовується процес, від якого надалі залежить створення нової сім'ї, дуже часто молоді люди не завжди схили чекати певного моменту. Тому вважаємо своїм обов'язком розповісти, чим же кожен конкретний день тижня привабливий як дата призначення весільної церемонії.

  1. понеділок . З давніх-давен вважалося, що весілля в понеділок зробить нову сім'ю багатою і щасливою. Згідно астрологічним спостереженнями цей день перебуває під заступництвом Місяця, а її здавна вважали берегинею домашнього вогнища. Також підтримує понеділок у якості відмінного дня для одруження християнська релігія - саме з понеділка Бог почав створювати світ. А ось щодо практичної складової, то тут можуть спливти деякі незручності - справа в тому, що більшість РАГСів закриваються в понеділок на вихідний. Тому питання доцільно заздалегідь обумовлювати і погоджувати.
  2. Вівторок . Це день здавна співвідносився зі здоровим способом життя. Астрологія пов'язує вівторок з вельми специфічною і агресивної планетою Марс, що сприяє розпалюванню пристрастей, підігрівання почуттів, емоцій і любовного вогню. Для люблячих по-справжньому один одного пар цей день буде ідеальним рішенням. Правда, в християнській релігії цей день закритий для церковного вінчання.
  3. середа . День Меркурія. Ця планета схильна з'єднувати розумних і розважливих людей в єдине ціле. Тому, якщо молоді люди мають загальний інтерес і здатні тверезо реагувати на всілякі виклики долі, середа для них буде ідеальним днем ​​одруження. Релігійним людям на замітку слід пам'ятати, що православні християни в цей день постять, тому до сервіровки столу необхідно підходити виважено.
  4. четвер . З давніх-давен вважалося, що з'єдналися узами шлюбу в цей день ризикують отримати значні сімейні розбіжності і часті сварки. У той же час астрологи пов'язують цей день з Юпітером, а це в кінцевому підсумку призведе до тривалої і щасливого сімейного життя, а всі конфліктні ситуації, що виникають на побутовому рівні, незабаром вирішаться мирним шляхом. А щоб убезпечити себе і своє майно (характери ж у людей бувають різні), найкраще в цей день підпис в реєстраційній книзі підкріплювати ще і підписом в шлюбному контракті. Відносно християнської релігії, то в четвер церква вінчань не проводить.
  5. п'ятниця . З точки зору астрологічних прогнозів, а також побажань християнських настоятелів - вважається ідеальним днем ​​для одруження. Покровителька дня - велелюбна планета Венера, яка гарантує любов і гармонію в сімейних відносинах. Правда, окремі забобонні громадяни побоюються призначати день весілля в п'ятницю 13 числа. А в іншому день користується дуже активним попитом.
  6. субота . Вважається найоптимальнішим днем ​​для одруження. Та й астрологи зіставляють цей період з впливом мужнього Сатурна, що відрізняється удачею, наявністю ніжних почуттів. У народі побутує думка, що краще за все поєднуватися узами шлюбу в суботу тим, хто буде підтримувати всередині такого союзу довірчі ділові відносини. Релігія в суботу на стороні молодят.
  7. неділя . День, керований сонцем. Вважається цілком позитивним днем ​​для створення нової сім'ї. Немає ніяких церковних застережень. А ось з практичної точки зору присутні певні побутові незручності - після добре проведеного урочистості багатьом з гостей доведеться на наступний день йти на роботу з хворою головою. Тому, якщо плануєте торжества з розмахом, необхідно враховувати цей момент.

Оптимальний час реєстрації шлюбу

Багато в чому конкретний час реєстрації шлюбу залежить від загальної організації цього процесу. У більшості випадків воно залежить від замовленого банкету, під'їзду гостей, дотримання певних традицій, необхідного часу на переїзд, фотографування, різні урочисті заходи до і після відвідин РАГСу.

Проте, якщо проаналізувати найоптимальніший час для одруження, то таким є ранковий проміжок часу від 10 до 13 годин. В цьому випадку:

  • у молодих людей буде достатня кількість часу, щоб зібратися;
  • на ранкових дорогах значно нижча ймовірність потрапити в пробку;
  • в літній час температура ще не піднімається до пікового значення;
  • залишається запас часу для фотографування, своєчасного приїзду на урочистий банкет, а також достатня кількість часу, щоб повноцінно відпочити і розслабитися;
  • в зимові періоди на вулиці достатню кількість світла і оптимальний температурний режим.

Важливо розуміти, що офіційна процедура одруження може розтягнутися на 1 - 2 години, тому доцільно враховувати цей період.

У той же час, пропоноване час не є обов'язковим, і якщо у вас все відмінно, то час узаконення стосунків не буде грати абсолютно ніякої ролі. Головне щоб в подальшому молода сім'я жила довго, дружно, щасливо в любові та злагоді.