Реклама
Реклама
Реклама

Селища в Підмосков'ї економ-клас, зручно заощадять гроші для вас

  1. Питання, які виникають при виборі селища економ-класу в Підмосков'ї
  2. Оптимальним вибором, який буде відповідати всім вимогам, є селища економ класу в Підмосков'ї
  3. Котеджі в селищі економ класу
  4. Інфраструктура котеджного селища "Петрухіна"
  5. Географічне положення селища "Петрухіна"
  6. Вигідне вкладення грошей в нерухомість
  7. Переваги селищ економ класу в Підмосков'ї
  8. Допомога у виборі ділянки в Підмосков'ї
  9. Чим відрізняються селища економ класу від селищ вищого рівня?
  10. Заявка на екскурсію по селищу:

Питання, які виникають при виборі селища економ-класу в Підмосков'ї

Згідно зі спостереженнями експертів компанії Uniparx Service, дачами в Підмосков'ї, цікавляться сімейні пари приблизно 35-40 років, обзаведення дітьми, із середнім і вище рівнем доходу, а також пенсіонери. Параметри їх запитів шикуються приблизно в такій черговості: Де? Скільки коштує? Чи є комунікації? А чи охороняється? А розвинена інфраструктура? Яке транспортне сполучення? Чи є поблизу водойми? А ловляться чи в них ... лящі?

Якщо перше питання природний щоб дізнатися в потрібному напрямку селище, то наступні два питання вказують на пошуки вигідного і недорогого варіанту економ класу. Єдино вірним буде варіант, який дозволить шукачеві дійти по всій черговості до ... «лящів», а, як показує практика, безліч з пропозицій в категорії «селище економ» зупиняються на другому або третьому питаннях.

Оптимальним вибором, який буде відповідати всім вимогам, є селища економ класу в Підмосков'ї

Яскравим представником селищ економ категорії в Підмосков'ї є Котеджне селище «Петрухін», розташований на, оточеній багаторічними лісовими угіддями змішаних порід, галявині. Тут вам запропонують воістину вигідні варіанти ділянок як з підрядом на будівництво, так і без нього. І все це за цінами, які відповідають заявленій ціновій категорії економ класу (від 1,2 млн.руб.). Цей унікальний в своєму роді селище економ категорія пропонує ділянки від 10 соток до діючих проведеними комунікаціями (крім традиційних комунікацій також пропонується високошвидкісний інтернет).

Котеджі в селищі економ класу

Також запропоновані в селищі економ категорії в великому діапазоні площ екологічні ультрасучасні дерев'яні готові котеджі, не дивлячись на ціну е коном класу, наздоганяють за якістю споруди преміум класу. Вони побудовані з витримкою єдиного стилю з оциліндрованих колод (північні хвойні породи зимової валки, з підвищеною щільністю, міцністю і стійкістю до загнивання). Також при будівництві котеджів використаний матеріал останнього слова домостоенія - клеєний брус, який володіє відмінними звуко- - і теплоізоляційними параметри. Будинки в котеджному селищі економ поставлені на монолітний стрічковий фундамент, дах зроблений з металочерепиці, із застосуванням новітньої технології пошарового утеплення мансарди. Вікна склопакети різнокольорові. В середньому тривалість будівництва дерев'яного будинку економ класу - близько двох місяців.

Інфраструктура котеджного селища "Петрухіна"

Багато селищ економ класу в Підмосков'ї мають один і той же недолік - слабо розвинену інфраструктуру. На відміну від них котеджне селище економ класу «Петрухін» має всі ознаки добре розвиненої інфраструктури. Тут вам і охорона на постійній основі, і майданчики на різний смак: дитяча, ігрова, спортивна, і магазини, і аптека, і амбулаторія, і кафе, і парковка для гостей, і зони відпочинку і дозвілля, і майданчики під барбекю, і стайня і навіть штучний ставок з обладнаним пляжем. Сучасна експлуатаційна служба надасть вам комфортні умови проживання. Ось такий вам селище економ категорії, ось такий вам економ клас.

Ще однією характерною і вагомим доказом того що котеджне селище «Петрухін» це селище економ категорія є цікава пропозиція варіантів безпроцентної розстрочки і іпотеки.

Географічне положення селища "Петрухіна"

Вигідне географічне положення в Підмосков'ї цього селища економ категорії, розбиває в прах всі сумніви. Селище виріс в 68 км. від МКАД по Варшавке або по альтернативному швидкісного Сімферопольському шосе. А як писав знаменитий Гоголь Н.В. який російський не любить швидкої їзди. Ще кілька років тому пообіцяти швидку їзду по цій трасі означало б збрехати. Але після вдалої реконструкції транспортної розв'язки на МКАД швидка їзда на цій автомагістралі стала більше ніж реальністю і подолати недовгий шлях до цього селища економлячи час можна за 30- максимум 40 хвилин.

До того ж, на випадок відсутності особистого автотранспорту, є альтернативна можливість дістатися до підмосковній нерухомості південного напрямку економ класом, скориставшись залізничним електротранспортом з Курського вокзалу столиці. Також є відмінне транспортне сполучення з довколишнім містечком Серпухов.

І ще трохи про лящах. Поблизу селища економ класу «Петрухін» розкинулося озеро, на якому можуть проводити дозвілля не тільки рибалки, а й любителі покупатися і позасмагати адже озеро облаштовано пляжною зоною.

Вигідне вкладення грошей в нерухомість

Компанії з продажу нерухомості в Підмосков'ї розробляють різноманітні проекти, серед яких користуються популярністю селища економ класу комплексного малоповерхового будівництва. Щоб люди могли придбати житло економ класу, ми здійснюємо діяльність в цій галузі з 1995 року, і звели близько двадцяти котеджних селищ в Підмосков'ї. Придбання споруджуваного котеджу в нашій компанії - це можливість дуже вигідно, навіть безпрограшно вкласти гроші в об'єкти нерухомості і придбати чудовий будинок для житла і відпочинку. Котеджні селища економ класу в Підмосков'ї давно користуються підвищеним попитом через ідеального співвідношення високої ліквідності і ціни!

Сьогодні наш холдинг реалізує котеджні селища економ класу по Каширському шосе не тільки в Підмосков'ї, але також і в інших регіонах нашої країни. Купівля житла з нашою компанією - це прозорі умови договору, суворе виконання всіх зазначених зобов'язань і можливість купити нерухомість в селищі економ класу за прийнятною ціною.

Переваги селищ економ класу в Підмосков'ї

Селища економ класу в Підмосков'ї мають безліч переваг. Ну, по-перше, Підмосков'ї - це екологічно-чиста зона, особливо в порівнянні самою Москвою. Котеджні селища економ класу знаходяться в найкращих районах за екологічними умовами: будується і вже готову до заселення нерухомість оточують змішані листяні і хвойні ліси, в безпосередній близькості знаходяться водойми, відомі своєю кришталевою чистотою водою і ландшафтами небувалих красот: Негуч, Можайское водосховище, річки Москва, і багато інших, Підмосковні перлини.

У нас ви знайдете найширший вибір варіантів котеджів економ класу. Звертайтеся в нашу компанію, і у вас з'явиться можливість на вигідних умовах придбати особняк в одному з нових селищ економ класу. В нашій базі є «Золоті піски» і «Соснові берега», які розташовані на першій лінії Можайського моря, в 95 кілометрах від Москви. Купуючи нерухомість, економ класу в селищі «Звенигора», у вас не буде проблем з транспортом, і ви зможете дістатися до будинку по найзручнішим магістралях: Рублево-Успенському, Можайському або ж Новоризькому шосе.

Крім того, наша компанія може запропонувати вам найрізноманітніші варіанти архітектурного виконання вашого майбутнього котеджу в Підмосков'ї. Ще ми пропонуємо доступну вартість будинків економ класу. У нашій компанії ви можете купити або оформити іпотеку на вже готову нерухомість від забудовника, не вдаючись до послуг посередників, що є збереженням оптимального рівня цін для кожного котеджного регіону.

Багато, купуючи будинок в Підмосков'ї не знають, як правильно його вибрати. На сайті нашої компанії з продажу нерухомості, є багато інформації про інфраструктуру кожного селища економ класу, точна вартості будинків, деякі ціни вказані вже з урахуванням оформлення, «по поличках» розкладені всі умови іпотечного кредитування. У розділах нашого сайту, ви також знайдете докладний опис варіацій планувань об'єктів, і навіть генеральні плани селищ в Підмосков'ї.

Зупинивши свій вибір на самому оптимальному на ваш погляд варіанті ділянки у вподобаному селищі, ви зможете особисто подивитися котедж і тільки після цього прийняти остаточне рішення про покупку.

Допомога у виборі ділянки в Підмосков'ї

Земельна ділянка в житловому селищі (економ-клас) можна вибрати за допомогою карт на нашому сайті і наших кваліфікованих співробітників. Достатньо лише зателефонувати до нас або залишити заявку на сайті. Каталог пропозицій надає величезний вибір - заміська нерухомість по найпривабливішим цінам. Все ця інформація, рекомендації, фото- і відеофайли, а також можливість подивитися будинок вживу, допоможуть вам прийняти правильне рішення. Котеджні селища економ класу в Подільському районі на сьогоднішній день цікавлять багатьох, адже купити заміський будинок мріють і приїжджі, і корінні москвичі. А селища економ класу дозволяють одночасно якісне і недороге житло.

Придбати котедж в Підмосков'ї або дачу економ класу - значить забезпечити себе і свою сім'ю досить стабільним, а головне, здоровим майбутнім. Чому запитаєте ви? Та тому, що житло в селищі економ прослужить не тільки вам, а й майбутнім спадкоємцям вашої родини, адже такий будинок просторий, надійний, міцний і затишний.

Чим відрізняються селища економ класу від селищ вищого рівня?

Що ж стосується селища економ, так він, за великим рахунком, мало чим відрізняється від елітного класу може просто бути більш віддаленим від Москви, менш заселеним, а вдома в ньому - виглядати трохи простіше, скажімо так без «золотих» парканів і аквапарків у дворі . Хоча, з часом, і ви зможете собі це дозволити, адже головне, щоб було, де встановлювати басейн, а який саме ви обов'язково придумаєте.

Ми дуже сподіваємося, що купити котедж в селищі економ класу, в елітному районі або іншу нерухомість, допоможе інформація, представлена на нашому сайті. Ми намагаємося зробити все, щоб покупка особняка перетворилася не в обтяжувати біганину, а в захоплюючу і дуже корисне заняття.

Вирішуйте без зволікання на ділянку в котеджному селищі економ категорії «Петрухін», а то ви так і не дізнаєтеся відповідь на останнє запитання - ловляться чи в Підмосков'ї лящі.

Заявка на екскурсію по селищу:

Підмосков'ї доступніше, ніж вам здавалося, чи як співається у відомій пісні:

«Є решенье в нас просте, і воно доступне всім.

Приїжджайте в Підмосков'ї назавжди і до кінця життя ».

Параметри їх запитів шикуються приблизно в такій черговості: Де?
Скільки коштує?
Чи є комунікації?
А чи охороняється?
А розвинена інфраструктура?
Яке транспортне сполучення?
Чи є поблизу водойми?
Лящі?
Чому запитаєте ви?
Чим відрізняються селища економ класу від селищ вищого рівня?