Реклама
Реклама
Реклама

Проект каркасного будинку з мансардою 6х6 (6х6)

Дачний будиночок економ класу в Пензі за недорогою ціною - це, як правило, гарний одноповерховий заміський будинок для дачі Дачний будиночок економ класу в Пензі за недорогою ціною - це, як правило, гарний одноповерховий заміський будинок для дачі   з максимально зручним плануванням, можливо, з невеликою верандою, а іноді і   з мансардою з максимально зручним плануванням, можливо, з невеликою верандою, а іноді і з мансардою .

Ми представили декілька відповідних для дачного будівництва проектів, а Ви могли вже бачити подібні недорогі дачні будинки в Пензі або в Пензенській області. Якщо прогулятися по будь-якому садівничому товариству Пензи, то можна знайти і дачні будиночки, побудовані нашими руками. Якщо на нашу сторінку з проектами каркасних дачних будиночків Вас завело не просто цікавість, а реальне бажання побудувати якісний, довговічний і затишний будиночок на дачі за недорогою вартості (ціни), то Ви потрапили саме за потрібною адресою.

Ми вже не один десяток років в Пензі успішно будуємо садові будиночки , Лазні, хозблок і прибудови каркасного типу , А також красиві і економічні каркасні дачні будинки під ключ. До речі, ми проектуємо і будуємо ні тільки (саме) дачні будиночки в Пензі, а також каркасні житлові будинки , Хоча, по суті, вони мало чим відрізняються. Тобто, каркасні дачні будиночки повністю придатні для постійного проживання в умовах клімату Пензи.

Каркасний дачний будиночок з мансардою 6м х 6м Загальна площа з мансардою 63 кв.м. Ціна мінімальній комплектації будівництва від 360 тис. Рублів

Готові базові проекти не вичерпують всіх можливостей, які ми Готові базові проекти не вичерпують всіх можливостей, які ми   готові вам надати готові вам надати. Вони допоможуть Вам з нашою допомогою спланувати саме свій будиночок для дачі, який так необхідний Вашої дачної життя в Пензі. Ми врахуємо всі Ваші побажання і зробимо проект , А також побудуємо садовий будиночок Вашої мрії, який впишеться не тільки в дачну ділянку, але і в Ваш бюджет. В каталозі проектів ви знайдете щитові, каркасні дачні будиночки як для 6 соток, так і для більшої ділянки. У дачників Пензи особливою популярністю користуються дачні будиночки 5 на 5 (5х5) і 6 на 6 (6х6) метрів, які ми будуємо і з мансардою, і з верандою. Такі компактні і дуже симпатичні дачні будиночки припадають до смаку практично всім, хто мріє все літо жити на своїй дачі в Пензі.

Проект каркасного дачного будинку 6 на 6 метрів, який представлений на цій сторінці, ідеально підходить для реалізації на будь-якому невеликій ділянці. При невеликій площі дачний будиночок 6х6 метрів має і терасу, і кухню, і кімнату відпочинку на першому поверсі, а також повноцінну велику спальню на мансарді. Думаємо, що багатьом дачникам Пензи він припаде до душі. Але ми, в свою чергу, завжди можемо змінити проект , Додати кімнати, щось прилаштувати. Адже ми будівельники з великим стажем і досвідом будівництва каркасних житлових і дачних будинків в Пензі.

Подробиці про конкретні види робіт завжди можна уточнити, звернувшись за вказаними контактними телефонами. Давайте разом зробимо ваш довгоочікуваний відпочинок на власній дачі приємним та незабутнім!

Давайте разом зробимо ваш довгоочікуваний відпочинок на власній дачі приємним та незабутнім