Реклама
Реклама
Реклама

Красиві хозблоки для дачі з профнастилу, збірно-розбірні

  1. Універсальний хозблок - ціна вигідна, зручності максимальні!
  2. Все для клієнта, все в його інтересах!
  3. Що таке хозблок і з чого починається робота
  4. види хозблоков
  5. Хозблоки різні потрібні
  6. Ціна відповідає якості
  7. Матеріали для хозблоков
  8. Як побудувати хозблок самостійно
  9. Різноманітність наших послуг

Хозблок 5.0 на 2.0 м

75 000р

75 000р

госп блок
• Збірно-розбірний
• Периметр 2,0 на 4,0 м
• Висота 2 метри
• Обшитий профнастилом
• Дах профнастил темний шоколад 8017

госп блок   • Збірно-розбірний   • Периметр 2,0 на 4,0 м   • Висота 2 метри   • Обшитий профнастилом   • Дах профнастил темний шоколад 8017

госп блок
• Збірно-розбірний
• Периметр 2,0 на 4,0 м
• Висота 2 метри
• Обшитий профнастилом
• Дах профнастил темний шоколад 8017

Москва (495) 642 44 99

Москва Моб. т (929) 972-78-70

Пишіть нам e-mail: [email protected]

Універсальний хозблок - ціна вигідна, зручності максимальні!

Завод металевих конструкцій LVT виготовляє величезна кількість виробів і конструкцій, серед яких особливе місце займає хозблок. Ціна на наші конструкції для ділянок, дач, будівельних майданчиків завжди відповідає їх якості і рівню сервісу, який пропонується покупцям. Якщо ви шукаєте, де купити хозбок недорого, вивчіть уважно наші пропозиції. Ми виготовляємо господарські будівлі будь-яких розмірів і конфігурацій, з будь-яких матеріалів і з найрізноманітнішими внутрішніми плануваннями. Перш ніж прийняти рішення про покупку, важливо вивчити всі тонкощі підбору моделі, умови придбання та доставки, вирішити, як буде монтуватися на ділянці універсальний хозблок. У цьому вам дуже допоможе матеріал нашого сайту. Якщо ж і після прочитання інформації залишаться питання, то ви можете в робочий час зателефонувати нашим менеджерам. Вони професіонали своєї справи, тому допоможуть вирішити всі проблеми, дадуть відповідь на питання і дадуть грамотні рекомендації, які дозволять придбати хозблоки, битовки по самій вигідною ціною і саме такі, які б ідеально підходили до ділянки і відповідали всім вашим цілям.

Все для клієнта, все в його інтересах!

Зверніть увагу, що ми працюємо без вихідних і готові в будь-який момент почати співпрацю зі своїми потенційними покупцями. Наші офіси базуються і в Москві, і в Санкт-Петербурзі. Вам не обов'язково їхати на завод, де здійснюється виробництво хозблоков, ви можете звернутися в будь-який з наших 19-ти представництв. Для зручності клієнтів ми постаралися розташувати їх у всіх районах Москви. Вибирайте найближчий до вас і приїжджайте!

Почати спілкування з нашою компанією можна і по телефону, для вас ми відкрили прямі лінії і за міським номером, і по мобільному зв'язку. Замовити хозблок можна ще простіше - відправивши нам лист по електронній пошті. У ньому ви можете викласти свої вимоги до майбутнього будовою, а ми, зі свого боку, підберемо вам кілька типових варіантів або розробимо індивідуальні проекти хозблоков. Таким чином, подальша зустріч пройде максимально конструктивно. Ми цінуємо кожного свого клієнта і намагаємося, щоб усі його ідеї, думки, уявлення та побажання були втілені в реальність. Кожен, хто захотів купити хозблок, знайде у нас повне розуміння, професійне виконання роботи і тільки індивідуальний підхід.

Що таке хозблок і з чого починається робота

Багато хто вважає, що господарський блок - це сарай. Хозблок дійсно чимось нагадує сарай, але дуже віддалено. Сарай - це саморобний сільське спорудження, виготовлене, найчастіше, з підручних матеріалів і використовується для самих різних цілей - від зберігання інвентарю до змісту сільськогосподарських тварин. Виготовлення хозблоков ж передбачає серйозний професійний підхід, участь в процесі фахівців-будівельників. Робота зі зведення господарського блоку починається з докладного вивчення і аналізу ландшафту тієї ділянки, де буде він встановлений. На цьому етапі визначається розмір і конструкція хозблока. Якщо замовник передбачає використовувати будова і влітку, і взимку, то ретельно опрацьовується питання матеріалів, каркаса, утеплювача стін, покрівлі. Після цього створюються креслення хозблоков, за якими вже більш наочно можна уявити, що ж вийде в результаті. Деякі клієнти планують, що в даному будові буде розміщений душ, туалет, щось на кшталт роздягальні і легка невелика веранда для відпочинку. В цьому випадку ми створюємо детальний план хозблока, на якому ретельно вимальовується кожен елемент будівлі. Така серйозна підготовча робота фахівців нашої компанії дає гарантію, що майбутній літній хозблок або споруда для цілорічного використання будуть в повній мірі відповідати всім вимогам замовника. Отже, клієнт ефективно вкладе гроші і залишиться дуже задоволеним своїм рішенням купити хозблок дешево саме на заводі LVT. А це і є метою нашої компанії - зробити покупку наших конструкцій зручною, комфортною і вигідною!

види хозблоков

Господарські блоки мають багато різновидів. Основні відмінності полягають в матеріалі обшивки стін і покрівлі, конструкції, наявності додаткових приміщень. Але головне, з чого ми завжди починаємо свою роботу з клієнтом, - то, для чого призначений майбутній хозблок.

Дачний хозблок - найпоширеніший вид конструкцій, який ми виготовляємо найчастіше. Сучасний господарський блок для дачі затребуваний через зростання популярності самих дач. Саме сюди прагнуть їхати жителі мегаполісів на вихідні, на відпочинок під час відпустки і навіть на все літо. З метою підтримки естетики і комфорту на дачних заміських ділянках дбайливі господарі вважають за краще хозблок для дачі купити, ніж організовувати самостійне будівництво. На дачі обов'язково має бути присутня будівля, де буде розміщуватися інвентар для саду і городу. Дачні хозблоки використовуються в якості приміщення для зберігання безлічі предметів: від відер і лопат до мотоблоків і газонокосарок. Ну не в тому домі вам зберігати машину для стрижки трави! І для цих цілей зовсім не підійдуть стандартні сараї. Хозблоки для дачі, виконані професіоналами з дотриманням всіх технологій будівництва, стануть не тільки місцем зберігання майна, а й дозволять надійно його захистити від зазіхань любителів легкої наживи. Для таких цілей ми створимо металевий хозблок для дачі, він буде надійно укріплений каркасом і гратами, в металеві двері буде вбудований сучасний міцний замок. У складському приміщенні немає поділу на блоки різного функціонального призначення, вони прості у виготовленні, тому це найдешевші хозблоки для дачі.

Хозблоки різні потрібні

Багато городян, переїжджаючи на літо на дачу, і навіть взимку, під час проживання в заміському будинку люблять щось майструвати своїми руками. Тому наші клієнти, починаючи будівництво хозблока на дачі, часто просять так спроектувати будова, щоб в ньому можна було створити майстерню. Столярну справу, слюсарну, гончарне виробництво, різьблення по дереву і багато іншого - все відмінно організовується, якщо у вас буде достатніх розмірів дачний хозблок. Купити його у нас дуже просто, достатньо лише детально описати нашим фахівцям, чим саме ви будете в ньому займатися.

Якщо ви хочете проводити ремонт машин для себе або це частина вашого бізнесу, то ми пропонуємо хозблок з гаражем. Розгляньте кілька варіантів робіт, які ми вже виконали, вам нададуть їх при зустрічі наші менеджери. Якщо ж вони вас не цілком влаштують, то ми створимо особливий, ексклюзивний проект побудови, яка буде приносити повне відчуття комфорту, завдяки втіленню вашої авторської ідеї.

Якщо ж ваша мрія - повноцінний відпочинок, релакс і насолоду природою, то рекомендуємо купити хозблок для дачі з верандою. Всередині його можна влаштувати душову, невелику роздягальню, зручні полиці. А зовні кріпиться навіс, робляться красиві дерев'яні огорожі і лавки, в центр яких ставиться стіл, за бажанням замовника. І якщо з часом ваш будиночок-господарський блок огорне в'юнкий виноград, якщо поруч розпустяться прекрасні квіти, а на столі буде поставлений блискучий самовар, ваше щастя стане по-справжньому повним! Хочете подивитися, як буде виглядати ваш дачний хозблок? Фото готових робіт можна побачити в нашому каталозі, вибрати одну з моделей або вказати нашим фахівцям на вподобані окремі деталі, які стануть основою вашої індивідуальної конструкції.

Наступна мета, яку переслідують наші клієнти, це будівництво дачних хозблоков для душа. Влітку так приємно постояти під прохолодними струменями води, нагрітої сонцем. Тому наявність такої споруди стане величезним плюсом для дачної ділянки. Наші майстри створили спеціальний хозблок для дачі, ціна якого значно нижче придбаних вигод. Він має приміщення для роздягання і прийняття душу. На покрівлі встановлюється бак з водою, також до нього може бути підведено водопостачання від будинку, тоді душ можна прийняти і в прохолодний день. Дерев'яний хозблок для дачі з душем обладнується спеціальним зливом і піддоном, щоб вода відводилася в потрібному напрямку, не пошкоджуючи ґрунту під господарським будиночком.

Якщо хозблок для дачі купити недорого в нашій компанії, то в ньому можна обладнати комфортний туалет. На щастя, пішли в минуле холодні дерев'яні коробки з діркою в підлозі, залишивши тільки незабутні страшні спогади у дорослої частини населення. Зараз власники дачних ділянок дуже цінують комфорт і вважають за краще для цих цілей хозблоки дачні дерев'яні. Усередині встановлюється сидінні, під будовою монтується відведення в біоконтейнеров або очисну споруду. Якщо таким туалетом будуть користуватися і взимку, то типове утеплення, яким оснащуються готові хозблоки для дачі, забезпечує теплі і комфортні умови для власників ділянки, а отже, гарантує відсутність застуд. Крім того, сучасні дачники дуже цінують красу і прогресивний дизайн на своїй ділянці. Туалет може зіпсувати все створюване ретельними турботами і титанічною працею враження. Виходом із ситуації стануть хозблоки дачні. Недорого купується сама невелика модель, встановлюється і обладнується всіма необхідними атрибутами. І саме, здавалося б, непривабливе заклад на дачі стає охайним, красивим, стильним спорудою, про призначення якого можна здогадатися лише по букві «Т» на двері.

Літо - пора збору врожаю і консервації його на зиму. Збірний хозблок для дачі - чудова літня кухня! Він може бути поставлений на той час, поки ви живете на дачі, а восени, в кінці сезону, ви можете його зібрати і заховати в сухе приміщення. Такі кухонні збірні хозблоки для дачі обладнуються верандами, всередині монтується стіл, до блоку підводиться газ або обладнується плита з балоном. Якщо така можливість присутня, то і вода заводиться в приміщення хозблока. Так як стіни споруди досить тонкі, на такій кухні не буде жарко, битовки-хозблоки для дачі відмінно провітрюються і стають прекрасним місцем для приготування їжі і консервації.

Ціна відповідає якості

Якщо вам сподобалася одна з цих ідей, то ви можете замовити хозблок для дачі в нашій компанії. Ми виготовимо його в повній відповідності з проектом, який в обов'язковому порядку затверджується замовником. Після обговорення умов угоди з клієнтом укладається договір, за яким ви можете отримати хозблок для дачі під ключ або окремі його елементи в збірному вигляді. Крім того, в договорі вказується термін, протягом якого на нашому заводі буде проведений дерев'яний хозблок для дачі. Купити його можна за дуже вигідною ціною. Якщо нашому потенційному клієнту цікаво, то ми надаємо можливість переглянути ціни на аналогічне спорудження від наших конкурентів. Ви побачите, що компанії, які виготовляють хозблок для дачі, «Зодчий», наприклад, виставляють свою продукцію на продаж за цінами на порядок вище, ніж в нашій фірмі.

Причина цього факту дуже проста - ми самі є виробниками виробів. У нашому розпорядженні потужну виробничу базу, яка потрібна, щоб створити міцний і надійний хозблок для інвентарю або для інших цілей. У своїй роботі ми використовуємо високоякісну сировину, що купується тільки у перевірених постачальників. Це метал, дерево, пластикові комплектуючі. У штаті нашої компанії професійні інженери з багатющим досвідом роботи, вони ретельно прораховують здатність всіх матеріалів витримувати майбутнє навантаження, їх міцність і довговічність. Майстри-слюсарі, теслі, зварювальники та монтажники проводять заготовки, після чого збирають їх в єдине ціле, підганяють за розміром і формують в готові хозблоки. Дачні будиночки мають всі гарантії від виробника. Саме тому, що ми контролюємо процес створення на кожному його етапі, металевий, дерев'яний або пластиковий хозблок для дачі має великий термін служби. А за рахунок скорочення виробничих витрат і відсутності необхідності в роботі третьої ланки між нами і покупцями - дилерів, стала можливою продаж хозблоков для дачі за досить вигідними цінами. Докладний прайс-лист ви можете замовити по електронній пошті, а також побачити при особистому візиті в один з наших офісів.

Матеріали для хозблоков

Хозблоки на нашому заводі виробляються двох видів - збірно-розбірні і цільні, які збираються один раз і залишаються на місці на тривалий термін. Розбірний хозблок для дачі дуже зручний в тому випадку, якщо власники живуть на природі влітку, а на решту часу повертаються в місто. Ранньою весною, коли дачники приїжджають в свій заміський будинок, вони дістають з сухого приміщення панелі, елементи каркаса і покрівлі і досить швидко збирають свій дачний хозблок. Фото усього процесу складання додаються нами до кожної конструкції, по ним досить просто здійснити цей процес самостійно. Дуже популярні серед збірно-розбірних конструкцій хозблоки з пластика. Вони виконані з легких панелей, які досить просто з'єднуються між собою. Але у пластикових конструкцій є деякі недоліки: вони не можуть гарантувати збереження тепла і повністю захистити від погодних неприємностей.

Дуже прівабліві для наших КЛІЄНТІВ хозблоки дерев'яні, каркас якіх складається з бруса твердих порід деревини, а его обшивка - з тонкого бруса або дошки. Ми давно Працюємо на Сайти Вся металевих та других конструкцій и Можемо з ПОВНЕ впевненістю стверджуваті, что збірний хозблок з дерева дуже цінується в нашому РЕГІОНІ. Для цього є много причин - історична Схильність російського народу до виробів з деревини, естетична пріваблівість матеріалу, его здатність утрімуваті тепло и не пропускаті волога. Кроме того, самє з дерева виготовляють Збірні щити для Швидкого збору господарської конструкції. Практично всі, хто приходити до нас Із заявив «куплю хозблок», ма ють на увазі самє дерев'яну конструкцію. Наші фахівці детально розпитають вас про умови, в яких буде функціонувати ваш хозблок на ділянці, і тільки після цього дадуть кваліфіковану пораду - з якого матеріалу має бути виготовлено будова. Якщо у вас підвищена вологість або пожежна небезпека, то найкраще використовувати металеві хозблоки. Для них використовується якісний метал, який покривається спеціальними складами і фарбами, що запобігає корозії і робить споруду дуже надійним і довговічним. Такі блоки обладнуються, як і дерев'яні, вікнами, вентиляційними відводами, дверима будь-якої ширини і висоти.

Всі три види будівель мають типові конструкції, але якщо клієнт планує будівництво хозблоков за індивідуальними розмірами, то ми швидко і грамотно створимо проект, який буде повністю відповідати побажанням замовника. Крім того, кожен матеріал має свої особливості в плані інженерних умов. Наші фахівці завжди керуються правилами та вимогами державних стандартів, що гарантує повну безпеку при експлуатації господарської будівлі.

Як побудувати хозблок самостійно

Якщо бажання вашої сім'ї - «будуємо хозблок самостійно», то ми пропонуємо невелику інструкцію по його зведенню. Для початку ви повинні визначити, з якого матеріалу буде виконаний садовий хозблок. Переваги та особливості всіх видів блоків ми описали вище. Після того як обраний матеріал, заміряйте майданчик, де ви будете встановлювати споруду. Не забудьте, що треба залишити мінімум 70 см з кожного боку, щоб забезпечити простір для обслуговування будівлі і прилеглої території. Майданчик повинен бути рівним - для стійкості блоку. Будь-каркасний хозблок починається з пристрою фундаменту. Так як це порівняно легке будова, то під нього можна укласти піноблоки або будь-яке інше сучасне покриття, яке послужить і опорою, і майбутнім підлогою. Після викладення майданчики міцним матеріалом починається зведення каркаса для хозблока. Він може бути з міцного широкого бруса або з металевої труби, з'єднаної сталевими прутами по кутах і середині майбутніх стін. Якщо ви вирішили зводити хозблок з металопрофілю, то доведеться знайти підходящий матеріал належної якості, а також фахівців-зварників. Проблеми можуть виникнути і з покупкою металу, і з пошуком грамотних відповідальних працівників. Далі будівництво хозблока на ділянці передбачає обшивку металевого каркаса профілем або дерев'яною вагонкою, брусом. Крім того, готовий хозблок повинен бути добре оброблений, вставлені віконні і дверні блоки, покладена покрівля. Щоб дах надійно захищала від всіх видів опадів, перед покупкою матеріалу на неї необхідно порадитися з висококласним майстром. Якщо ви будуєте житловий хозблок, то покриття на дах потрібне якісне, і особливо важливо зробити професійне кріплення його до основи. В цьому випадку вам буде потрібно фахівець-покрівельник.

При зведенні теплого хозблока треба буде зробити обшивку стін. Як утеплювач використовуються натуральні матеріали - Урса або мінеральна вата. Укладається утеплювач між двома шарами будови - зовнішнього (метал, брус і ін.) І внутрішнього (фанера, ДВП, пр.).

Можна придбати щитової хозблок, який збирається трохи простіше, і якщо у вас є навички будівельника, то підсумком роботи стане досить якісний сарай-господарський блок. Купити комплектуючі до нього можна у виробників каркасно-щитових будинків. Вартість їх у відомих компаній дещо вищий, ніж в середньому на будівельному ринку, якщо ж ви знайдете хозблоки дешево в невеликій малознайомій компанії, то можете істотно втратити в якості.

Крім пошуку комплектуючих, вам належить організувати їх доставку на дачу, найняти фахівців або запросити друзів і родичів в якості помічників і створити їм умови для проживання, поки йде будівництво. Словом, хозблок під ключ - це дуже клопітка справа. Будувати його самостійно вигідно в тому випадку, якщо є багато вільного часу, коштів, знань і умінь в різних будівельних областях. Але можна зробити простіше - звернутися в нашу компанію і замовити будівництво хозблока під ключ.

Різноманітність наших послуг

Наша компанія реалізує хозблоки недорого практично для будь-яких клієнтів. Якщо ви житель Москви і Підмосков'я, то ви можете легко і просто замовити збірні хозблоки з будь-яких матеріалів і потрібних розмірів. Крім того, ви самі вибираєте види обшивки і утеплювача, матеріал покрівлі. Продаж хозблоков здійснюється і в Петербурзі, і в районах поблизу північної столиці. Але якщо ви проживаєте в іншому місті Росії і дуже хочете купити металевий хозблок або з будь-якого іншого матеріалу саме у нас, то можете досить просто замовити доставку транспортної вантажної компанією, ніяких проблем на сьогоднішній день з організацією цього процесу не виникає.

Вам обов'язково сподобається вартість хозблока у нас, адже саме тому багато клієнтів роблять свій вибір на користь наших виробів. Ви не тільки отримаєте хозблок під ключ недорого, але і гарантію на якісну його експлуатацію. Ми надаємо повний комплект матеріалів для того, щоб побудувати хозблок під ключ в найкоротші терміни. Замовнику не доведеться об'їжджати будівельні ринки для покупки всього необхідного: комплектуючі та складові частини найвищої якості ми надамо в повному обсязі, якщо ви вирішили купити у нас дачні побутівки-хозблоки.

Якщо ви замовляєте комплексну послугу з будівництва, то ми із задоволенням запропонуємо будь-яке готове проектне рішення. Це проекти хозблоков з навісом, які можна перетворити в альтанку, веранду, ефектну літню кухню, навіть в житловий будиночок на літо. Досить цікаво виглядають кутові хозблоки. Вони досить легко встановлюються в кутку дачної ділянки, посередині ж їх будують з метою поділу території на зони. Зразки хозблоков можна подивитися в каталогах, в наших офісах або на фотографіях від клієнтів. Зверніться до нас, і ми з задоволенням покажемо всі існуючі проекти.

У нас в великому асортименті розбірні хозблоки, які можна встановлювати на літо і прибирати, коли господарі їдуть з дачі. Якщо вас цікавлять такі конструкції, то краще за все купити пластиковий хозблок. Він легкий, красивий і відмінно підходить для літнього періоду. У ньому можна чудово розмістити весь інструмент та обладнання дачі. Також ви можете влаштувати в такому блоці літній душ, ми пропонуємо клієнтам спеціальні баки і обладнання для їх монтажу. Приклад такої конструкції - пластиковий хозблок Suncast.

Якщо ви вибрали металевий хозблок для дачі, купити його можна у нас порівняно недорого, якщо він буде типовий. Якщо ж буде потрібно індивідуальна коригування проекту, то хозблок металевий збірний обійдеться трохи дорожче, але різниця в ціні буде в будь-якому випадку нижче, ніж в конкурентних фірмах. Однак найвигідніший варіант для клієнтів - замовлення виробництва, монтажу і установки господарської споруди в комплексі, тобто під ключ. В цьому випадку хозблок від виробника обійдеться вам набагато дешевше, ніж покупка матеріалів і замовлення фахівців окремо. Ми надаємо можливість готові хозблоки купити дуже вигідно, при цьому здійснимо доставку до вашої дачі і надамо бригаду майстрів, які зроблять все підготовчі роботи на ділянці і повний монтаж споруди. Ми будуємо хозблок на дачі грамотно, раціонально і швидко, тому що маємо дуже великий досвід роботи в цьому напрямку. У бригаду зібрані майстри всіх необхідних спеціальностей, тому одночасно виконуються відразу кілька видів робіт. В результаті ви отримаєте не просто сарай, металевий хозблок відповідатиме всім вимогам будівель і споруд господарського призначення, при необхідності він дуже просто переобладнано в житлову будову.

Той же самий комплекс послуг ми можемо запропонувати і в разі, якщо клієнту потрібно хозблок з профнастилу. На каркас з металу або бруса будуть набиті металеві листи особливої ​​міцності. Ця робота виконується ще швидше, так як конструкція такого типу споруди досить проста. Хозблок залізний з профнастилу для житла не підійде, а ось для зберігання речей або для душа - ідеально.

Ми виготовимо для вас якісний і надійний хозблок, збірка на ділянці дозволить не задіяти важку техніку для доставки конструкції з заводу на дачу. Хозблок зі складанням на ділянці має масу переваг: його можна встановити де завгодно, скорегувати конструкцію на місці, доопрацювати її в ході монтажу. Варіанти хозблоков в збірному вигляді можуть бути найрізноманітнішими, їх легко адаптувати до місцевості.

Отже, купити дешевий хозблок без зайвого клопоту і зусиль, без додаткових витрат грошей і часу можна тільки в одному випадку. Треба просто звернутися в нашу компанію по телефону, обговорити з менеджерами всі подробиці і купити збірний хозблок. Не прагніть в цілях економії обдзвонювати громадян, які публікують оголошення «продаю хозблок б / у», найкраще придбати своє, нове будову, надійне і міцне, з найкращим покриттям стін і покрівлі. Ми допоможемо вам в цій справі і пропонуємо хозблок розбірний купити за найвигіднішою ціною від компанії-виробника, що є вірною гарантією високої якості і довговічності вироби, незалежно від варіанту конструкції. Телефонуйте, замовляйте, придбайте, і ваш хозблок залізний буде дуже цінним і корисним придбанням!

Хочете подивитися, як буде виглядати ваш дачний хозблок?