Реклама
Реклама
Реклама

✍ Заява на безкоштовне отримання землі ᐉ Харків і область

  1. Допомога в отриманні безкоштовної землі

Одним з положень Конституції України є гарантія того, що кожен громадянин нашої країни має законне право на безкоштовне отримання земельної ділянки різної цільової потреби Одним з положень Конституції України є гарантія того, що кожен громадянин нашої країни має законне право на безкоштовне отримання земельної ділянки різної цільової потреби. На жаль, багато хто або не знають про таку можливість стати власником землі, або ж не вірять в неї. Проте, звернувшись в компанію "Фабрика земельних рішень", ви отримаєте активну допомогу і підтримку, в результаті чого держава абсолютно законно виділить вам земельну ділянку, який перейде в ваше користування!

А ви хотіли б отримати землю безкоштовно? Або і далі будете сумніватися в тому, чи можливо це взагалі?

Згідно Ст Згідно Ст. 121 ЗКУ, громадяни нашої країни можуть отримати земельні ділянки таких розмірів і цільових призначень:

  • Для сільськогосподарських цілей - площа ділянки може становити до 2 Га;
  • Для садівничої діяльності - площа ділянки може становити до 0,15 Га;
  • Для будівництва житлового будинку - площа ділянки від 0,10 до 0,25 Га, в залежності від населеного пункту, в якому розташована ділянка;
  • Під будівництво дачі - площа ділянки до 0,10 Га;
  • Для будівництва гаража - до 0,01 Га.

При цьому, в тексті закону йдеться про те, що кожен громадянин має право отримати земельну ділянку кожного з представлених цільових призначень по 1 разу. Тобто, всього можна отримати безкоштовно 6 ділянок.

Сама ж процедура виділення-отримання земельної ділянки виглядає наступним чином:

  1. Громадянин повинен оформити заяву на безкоштовне отримання землі. Прямує воно в місцевий орган влади, за місцем фактичного розташування земельної ділянки.
  2. Орган, який прийняв заяву у громадянина, спрямовує документ далі, на розгляд компетентних державних організацій.
  3. Відбувається вивчення заяви, а також оцінюється можливість його задоволення.
  4. Через місяць орган місцевої влади повинен схвалити процес виділення землі або ж повідомити про відмову. При цьому, рішення обов'язково повинно бути обґрунтованим.
  5. Потім відбувається розробка проекту щодо відведення земельної ділянки майбутньому власнику.
  6. Готовий проект, який ви отримаєте, необхідно буде подати до Комісії з твердженням документації із землеустрою. Рішення про погодження проекту або про відмову приймається протягом 3-х тижнів.
  7. Отримання державного акту на право власності. Рішення, знову-таки, приймається не відразу, а протягом 2-х тижнів. Але, в разі отримання відмови у видачі земельної ділянки на цьому етапі, громадянин може оскаржити рішення в судовому порядку.

Допомога в отриманні безкоштовної землі

Якщо ви хочете подати заяву на отримання безкоштовного земельної ділянки або приватизацію землі , Звертайтеся за допомогою до компанії "Фабрика земельних рішень". Не приховуємо, що процес отримання землі безкоштовно має безліч "підводних каменів" і нюансів. Для успішного їх подолання та варто звернутися до наших юристів.

Результат нашого з вами співпраці, незалежно від складності ситуації буде один - ви отримаєте земельну ділянку безкоштовно, тобто скористаєтеся тією можливістю, яку вам надає сама держава.

Результат нашого з вами співпраці, незалежно від складності ситуації буде один - ви отримаєте земельну ділянку безкоштовно, тобто скористаєтеся тією можливістю, яку вам надає сама держава

- Чому саме ми?

  1. Ми гарантуємо високу якість послуг, що надаються.
  2. Забезпечуємо підтримку громадян на різних етапах вирішення питання.
  3. Строго дотримуємося термінів роботи, обумовлених із клієнтом.
  4. Досвід роботи наших фахівців перевищує 10 років.
  5. Прийнятні ціни на послуги, що надаються нашою компанією.

Дізнайтеся, як отримати ділянку землі безкоштовно або зробити оцінку землі і нерухомості - телефонуйте нам і записуйтеся на консультацію!

А ви хотіли б отримати землю безкоштовно?
Або і далі будете сумніватися в тому, чи можливо це взагалі?
Чому саме ми?