Реклама
Реклама
Реклама

Як приготувати безморозний Сніг цікавим способом

  1. матеріали

Є такі місця в світі, де ніколи не буває снігу . Наприклад, мої діти ніколи не бачили снігу, не грали в сніжки, які не ліпили сніговиків і не каталися на санках.

Для тих, хто не мав задоволення насолоджуватися білим пухнастим сніжком, ми підготували цікавий спосіб вгамувати свій інтерес до цього. Зустріч зі снігом - це красива інтригуюча річ, щоб її споглядати. Навіть підроблений сніг!

Так як сніг привабливий у багатьох відношеннях, це призводить людей вигадувати хитромудрі хак-версії, які чудово підходять для ігор або декорування.

Ви зможете побачити відео про те, як зробити штучний сніг. Це надихне Вас зробити сніговиків і зимові пейзажі.Просто дивіться і пробуйте!

матеріали

  • миска
  • Харчова сода
  • Білий кондиціонер для волосся

Для того, щоб зробити сніг - змішайте 3 чашки харчової соди з 1/2 чашками кондиціонера для волосся. Зауважте, що на відео, суміш слід замішувати вручну, а не ложкою. Це дозволить вам відчути фактуру снігу. Якщо ви виявите, що маса занадто липка, додайте більше соди. Якщо сніг занадто жорсткий, додайте більше кондиціонера для волосся.

У деяких способах можна використовувати крем для гоління, замість кондиціонера для волосся. Це для того, щоб візуально сніг виглядав холодним. Ще є рецепти, які складаються з кукурудзяного крохмалю і піни для гоління, харчової соди і води, або звичайною старою грубої морської солі. Використовуйте те, що имееет в наявності, і те, що самі хочете.

Є так багато речей, які ви можете зробити з цим рецептом снігу, в тому числі використовуючи його для проектів декоративно-прикладного мистецтва. Додайте срібний блиск, щоб надати снігу морозний відлив.

Якщо ви і діти вирішите зробити багато штучного снігу - запасіться заздалегідь великою партією соди. Сніг можна використовувати для гри в приміщенні або на відкритому повітрі. Просто потім будьте готові до збирання!

Цей матеріал буде хітом різдвяних зустрічей, літніх канікул, і з кожним сніжком можна влаштувати тематичний день народження.

Щоб дізнатися більше про те, як виготовлений сніг, дивіться відео нижче. Це не те ж саме, як холодний, вологий матеріал, що багато людей звикли прибирати лопатою, але це весело!