Реклама
Реклама
Реклама

Бог є любов

Читаючи в блогах про пожежі в Росії, натрапив на цю фотографію з фотозвіту Іллі Варламова. Розсилаючи посилання всім друзям, вирішив розмістити на Богоблог.ru, щоб підбадьорити тих, хто в ці дні молиться за наших братів і сестер, які опинилися в областях, охоплених пожежею.

Ця фотографія зроблена в згорілої селі Каданок (робітниче селище в Луховіцком районі Московської області). Цитую авторський коментар до фото: «Один з небагатьох уцілілих будинків».

НОВА ІНФОРМАЦІЯ: Після того, як я опублікував цю фотографію на сайті, виявилося, що цей будинок належить батькам читачки Богоблога. Ось подробиці історії цієї благословенної сім'ї:

«Я там не була, чула від моїх батьків. Село стоїть біля лісу. За пару годин до пожежі приїхала людина з іншого села і сказав, що ліс горить, і скоро у вас буде.

Був сильний вітер. І через деякий час дійсно вогонь підійшов до першого будинку (будинок батьків 3-й), там нікого не було, і спочатку паркан, потім сарай, і будинок - дуже швидко все спалахнуло. З вогню летіло багато палаючих іскор, від яких могло все спалахнути, але Бог направив вітер в інший бік, і через деякий час загорівся будинок через дорогу. І далі по іншій стороні. А через три будинки вітер знову перекинувся на цю сторону і загорівся будинок №5, і потім далі по цій стороні.

Іскри летіли у двір і до моїх батьків, але додому не потрапляли, згоріла лавка, трохи забору, сарай, але тато вчасно загасив. Ця трійка не згоріли будинків насправді диво. Адже де були люди, все намагалися загасити вогонь, але що робити, якщо вже загорівся будинок. Праворуч від будинку батьків живе жінка, яка нещодавно покаялася, а зліва наближені, якщо можна так сказати. На наступний день приїжджали з НТВ знімали репортаж, у тата брали інтерв'ю, але його свідчення не показували ».