Реклама
Реклама
Реклама

Що таке смарт-квартира і «з чим її їдять»?

  1. Смарт-квартири Smart квартири - житло, з невеликим житловим простором, де присутні всі необхідні...

Смарт-квартири

Smart квартири - житло, з невеликим житловим простором, де присутні всі необхідні зручності.

На перший погляд, здається, що тут проблематично буде помістити меблі, техніку і продумати доцільний дизайн. Але це помилка - насправді, приміщення з невеликими квадратними метрами теж можна зробити повноцінним, в якому буде створено функціональний інтер'єр.

Зазвичай, споживачі смарт - квартир від забудовника - це студенти, активні і працюють люди, молоді сім'ї. Вибираючи житло такого плану, Ви таки справді економите кошти на купівлі і на оплаті комунальних послуг.

Купівля смарт-квартири для цих категорій населення - вигідна альтернатива стандартної однокімнатної. Особливо, якщо ви мрієте жити в новому затишному будинку, з усіма ідеально працюють комунікаціями, з розвиненою інфраструктурою і за оптимальною ціною, вам слід придбати квартиру від забудовника. Безліч забудовників пропонують кредитування на вигідних умовах і покупка смарт-квартири в розстрочку, стає актуальним і доцільним пропозицією.

Безліч забудовників пропонують кредитування на вигідних умовах і покупка смарт-квартири в розстрочку, стає актуальним і доцільним пропозицією

Дизайнерські рішення для смарт-квартири

Щоб створити грамотний і компактний дизайн малогабаритної квартири, потрібно продумати кожну дрібницю.

  • Облаштування слід починати з складання переліку всіх необхідних предметів меблів і техніки. Насправді, якщо правильно підійти до організації інтер'єру, то в подальшому ви переконаєтеся, що кількість квадратних метрів не впливає на функціональність приміщення і створення комфортного і затишного куточка для життя.

  • Для створення дизайну малогабаритного житла підійдуть стилі мінімалізм і хай-тек, де будуть переважати лаконічні форми і простота. Це дозволить помістити все необхідне в невеликому приміщенні.

  • Що стосується колірної гамми, то вона грає важливу роль в створенні дизайну та інтер'єру. Тут доцільно буде використовувати теплі і яскраві відтінки, які дозволять візуально збільшити простір і створити приємну атмосферу.

  • У будь-якому приміщенні, завжди актуальні зелені насадження. Вони благотворно впливають на якість повітря і доповнюють естетичну складову. Як правило, під них відводять місця у вікон або простір на лоджії та балкон.

Дотримуючись цих порад, ви можете самі створити свій індивідуальний інтер'єр. А зекономлені на послуги дизайнера кошти, спрямувати на погашення кредиту.

Але, якщо ви вже не студент або просто пред'являєте до житла певні вимоги, особливо до особистого простору, його комфортності та продуманості, вам варто розглянути покупку однокімнатної квартири, наприклад, в районі Петропавлівської або Софіївської Борщагівки. У наших комплексах ЖК «Щасливий» і «Crystal Avenue» завжди є цікаві пропозиції. А з плануванням квартир ви можете ознайомитись детальніше прямо тут . Сподіваємося, тут ви точно знайдете щось, що буде вам до душі!