Реклама
Реклама
Реклама

Добова оренда квартир в Києві: основні переваги

  1. Ціна питання

У столиці добре розвинена туристична інфраструктура. Готелі, хостели, міні-готелі є практично в будь-якому районі, будь то центр або околиця. Але досвідчені туристи рекомендують вибрати квартиру подобово в Києві , Адже цей варіант житла є найзручнішим і доступним з точки зору вартості.

У столиці добре розвинена туристична інфраструктура

Незаперечні переваги подобової оренди квартир

  • Якість житла. Власники квартир зацікавлені в пошуку клієнтів. Щоб догодити гостям, вони ретельно стежать за станом кімнат, кухні, санвузла. На відміну від готелю, тут навряд чи можна відшукати приховані «скарби» у вигляді шкарпеток під ліжком або сміття під матрацом. Чистота і порядок - основні плюси приватної квартири. Є й інші. Це наявність побутової техніки, привабливий інтер'єр, обладнана кухня.
  • Великий вибір житла. Залежно від фінансових можливостей, вимог і переваг, в різних районах Києва можна знайти і невеликі однокімнатні квартири, і апартаменти на п'ять кімнат з євроремонтом і масою інших цінностей.
  • Простота оренди. Укласти договір на квартиру можна в лічені хвилини. Для цього достатньо знайти об'єкт, що задовольняє всім вимогам, і зв'язатися з його власником. сьогодні легко і просто знайти квартири подобово можна за допомогою спеціалізованих ресурсів. Тут є якісні фотографії житла, контактні дані власників.

Ціна питання

В даний час на території Києва налічується понад півтисячі готелів і міні-готелів. Мінімальна вартість бронювання номера становить близько 450 грн. Кількість квартир, що надаються в оренду, обчислюється тисячами. Високий рівень конкуренції змушує власників приватної нерухомості встановлювати нижчі ціни. Так, зняти однокімнатну квартиру можна за 250-300 грн на добу. При цьому в готельному номері розміщуються два-три людини. У стандартній квартирі площею в 50 м2 легко розташовуються 4-5 постояльців, і це не межа.

Добова оренда приватної нерухомості в Києві - вигідне рішення, незалежно від переслідуваних цілей. Якісне, комфортне, затишне житло зробить перебування в чужому місті ще більш запам'ятовується і приємним.