Реклама
Реклама
Реклама

Блок живлення для ноутбука Samsung

Для будь-якого ноутбука блок живлення є ключовим компонентом, тому що він не тільки дозволяє заряджати акумуляторну батарею, але і захищає комп'ютер від короткого замикання і перепадів в мережі Для будь-якого ноутбука блок живлення є ключовим компонентом, тому що він не тільки дозволяє заряджати акумуляторну батарею, але і захищає комп'ютер від короткого замикання і перепадів в мережі.

Їли вам знадобився новий, при виборі ви повинні враховувати такі характеристики, як потужність і напруга на виході, а також тип штекера. Все, представлені в каталозі нашого магазину, мають свої показники потужності (вихідного струму). Найбільш поширені на 40, 65, 90 і 120 Ватт.

Незважаючи на свою першорядну важливість зарядки досить вразливі. Найчастіше вони ламаються через часті перепади напруги в мережі, а в нашій країні, як відомо, це не рідкість. Компанія Samsung зробила так, що електроенергія електромережі перетвориться до того показника, який потрібно для нормального функціонування ноутбука. По суті, - це той же трансформатор, що знижує напругу до потрібного рівня.

Ще одна корисна властивість будь-якого блоку живлення для ноутбука Samsung полягає в можливості вирівнювання невеликих збоїв в подається напрузі від електромережі. Якщо ви хочете убезпечити свою роботу і комп'ютер від несподіваної поломки, ви можете одночасно з покупкою ноутбука підшукати і додатковий мережевий адаптер.

Найкраще підбирати фірмове зарядний пристрій, тому що це допоможе продовжити експлуатаційний термін акумуляторної батареї і самого ноутбука. Як оригінальності товарів, представлених в нашому магазині, ви можете не сумніватися.

Якою б не була причина поломки вашого «рідного» блоку живлення, наші консультанти допоможуть підібрати вам оптимальний варіант заміни практично для будь-якої моделі ноутбука Samsung.