Реклама
Реклама
Реклама

1010! проходження: 5 порад і хитрощів

1010

1010! - це захоплююча гра головоломка, розроблена компанією Gram Games, доступна для пристроїв Android і IOS. За словами розробників, 1010! можна віднести до того типу ігор, на які витрачається всього 30 секунд, але вона відмінно тренує мозок. В 1010! можна грати в незалежності від того де Ви знаходитесь в даний момент - на роботі, в школі, в автобусі або метрополітені. Завдання полягає в зборі блоків по вертикалі і горизонталі в повні лінії, щоб потім знищити їх на екрані, при цьому необхідно уникати ситуацій, щоб блоки повністю не заповнювали ігрове поле. З одного боку нова гра 1010! від Gram Games досить проста, але для новачка геймера вона може стати величезною проблемою. У даній статті наводиться перелік порад і хитрощів, щоб допомогти новачками і професійним геймерам набрати максимальну кількість очок в грі 1010 !.


1. Створіть однакові рядки і стовпці
Не створюйте самотні вертикальні або горизонтальні лінії. Ви можете зібрати одночасно лінії і по вертикалі, і по горизонталі. Це один з найпростіших і оригінальних способів, який дозволить Вам побити власний високий бал і перейти до набагато більш високих показників.


2. Не бійтеся на ігровому полі мати кілька одночасно збираються шматочків ліній
Відразу ж, як почнете гру, інстинктивно Ви зосередитеся на зборі однієї лінії на колонці або ряді. Багато ж раджу, що набагато простіше і цікавіше буде, якщо збирати одночасно кілька різних ділянок, при цьому в потрібний час Ви зможете прибрати більш ніж одну колонку або ряд. Крім того, якщо ж Ви все-таки вирішите зосередитися лише на одному рядку або колонці, у Вас буде занадто багато порожніх місць на поле і не буде місця, для того щоб прибрати великі зібрані ділянки.


3. Збережіть хоча б одне пусте місце розміром 3х3
Як Ви, можливо, помітили гра 1010! має кілька елементів як у класичній грі-головоломці Тетріс. Іншими словами, протягом всієї гри Ви можете зіткнутися з одним великим елементом, який стане для Вас проблемою, і, в кінцевому підсумку, вплине на результат. Ось чому, Ви повинні про всяк випадок мати принаймні одне пусте місце розміром 3х3 на Вашому ігровому полі. Безумовно, залишити «про запас» два таких ділянки, буде набагато краще, але навіть з одним таким ділянкою, Ви зможете домогтися гарного результату.


4. Також збережіть місце розміром 5х5
Залишайте у себе в запасі ділянку більшого розміру, ніж Вам необхідно, це дозволить з упевненістю проходить будь-який рівень. Навіть, якщо на поле раптом з'явиться великий елемент, Вам не доведеться ламати голову, де і як його розмістити


5. Лише за допомогою практики можна добитися ідеального результату.
Так, можливо, це може звучати досить дивно, але коли справа стосується 1010 !, перш за все, необхідно запам'ятати, що секрет успіху полягає в постійних тренуваннях. Лише постійні повторення допоможуть Вам виробити стратегію - так що не здавайтеся! Якщо справи в грі складаються не дуже добре - перезапустите її і почніть спочатку, навчаючись на своїх помилках. Досить скоро Ви почнете отримувати високі бали і бити не тільки свої попередні результати, але також і рекорди друзів.