Реклама
Реклама
Реклама

"Карія Тур" більше не працює

  1. АВТОРИ:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

9 липня 2010, 22:21 Переглядів: 9 липня 2010, 22:21 Переглядів:   Найбільша українська компанія-туроператор Карія Тур призупинила свою діяльність

Найбільша українська компанія-туроператор "Карія Тур" призупинила свою діяльність. Про це офіційно повідомили в самій компанії. В інтернеті тут же розповзлися чутки про те, що туристичний гігант збанкрутував, але в самій "Карія Тур" цю інформацію спростували. "Сьогодні (9 липня. - Авт.) Нашої компанії прийшов лист від турецької компанії-приймаючої сторони SUNSPOT SEYHAT LTD.STI, що у них виникли фінансові проблеми, у зв'язку з якими вони не можуть виконати зобов'язання по розміщенню в готелях наших клієнтів, - повідомила нам керівник відділу реклами "Карія Тур" Ганна Матвєєва. - Вони не заплатили деяким готелям за бронь наших клієнтів. тобто, гроші, які ми перевели їм для цих цілей, пропали! Лист дивне - неофіційне, по електронній пошті. ми до сих пір не можемо з'ясувати причини і серь езность того, що сталося, з партнерами немає зв'язку ".

СТРАЖДАЮТЬ ТУРИСТИ. У посольстві Туреччини в Україні нам повідомили, що через проблеми готелі Туреччині не поселили нібито 1784 туриста - клієнта "Карія Тур". "В Анталії створена комісія, на якій представники готелів Туреччини, Середземномор'я, міністерства культури і туризму Туреччини вирішують, що робити. Туристам, які в Анталії зараз, надають готелі, роблять все, щоб їх відпочинок пройшов нормально", - повідомили нам в посольстві Туреччини в Україні.

Туроператор стверджує, що проблемних туристів набагато менше. "Дійсно, всього наших туристів в Туреччині зараз 1,5-2 тисячі, - каже Матвєєва. - Але вони приїжджали в різні періоди. Проблеми у тих, які прилетіли туди 8 липня. За нашою інформацією, не змогло заселитися в готелі близько 20 осіб . Зараз селимо їх за свій рахунок. Також ми маємо намір виплатити компенсації тим, хто зміг сам заплатити за готель, і сподіваємося, що компенсуємо незручності. Броні українців, ще не вилетіли до Туреччини, ми скасовуємо, повертаємо гроші. Поки з Туреччини не повернуться всі наші клієнти, ми не будемо продавати путівки на други напрямку (крім Туреччини компанія відправляє туристів до Хорватії, ОАЕ, Єгипет, Туніс, Таїланд. - Авт.) ". На турфорумах вже пише рідня постраждалих. "Сиджу на голках. Дружина і дитина полетіли в Туреччину, - каже користувач aidaho. - Вселилися. Але мені подзвонив менеджер і повідомив, що не сплачені зворотні квитки!". В "Карія" стверджують, що квитки додому були оплачені відразу ж, і проблем з ними немає.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "" Карія Тур "більше не працює". інші бізнес новини дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОРИ:

Бережний Влад, Ігор Сєров

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.