Реклама
Реклама
Реклама

Міністр освіти Омської області: «Життя дітей в рублі не переноситься»

Фото: 53news.ru

Тетяна Дернова розповіла про плани на забезпечення безпеки в школах.

Міністр освіти Омської області Тетяна Дернова заявила, що до кінця 2018 року, міністерство має підготувати програму забезпечення безпеки освітніх установ. Йдеться про школах, технікумах і коледжах.

- Минулого тижня я проводила нараду з тими федеральними службами в тому числі, які відповідають за збереження життя і здоров'я наших дітей. Це Росгвардія, УМВС, Управління регіональної безпеки, ФСБ. Ми взяли типові проекти будівель і робимо макети комплексної безпеки, - зазначила Дернова.

Зокрема, фахівці прораховують, скільки необхідно камер відеоспостереження, рамок металлоконтроля, систем контролю доступу, огорож і освітлення, щоб будівля була повністю безпечно.
У деяких установах також буде працювати фізична охорона. Стежити за безпекою в школі відтепер можуть лише ЧОПи, з росгвардейцев ж ці повноваження зняті, пояснила міністр освіти.
На питання журналістів, у скільки це все обійдеться області, Тетяна Дернова заявила: «Обійдеться дорого. Ми це все розуміємо. Але життя дітей в рублі не перекладається ».

Підписуйтесь на наш канал в Яндекс Дзен .

Знайшли друкарську помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

Знайшли друкарську помилку?