Реклама
Реклама
Реклама

Оренда альтанок Мінськ або за містом Мінськ для шашликів або весілля /

  1. Оренда альтанок у води
  2. Оренда великий альтанки на випускний
  3. Альтанка для весілля на природі Мінськ
  4. Альтанка з сауною і мангалом і басейном
  5. Оренда альтанок Мінське море
  6. Альтанка для дитячого свята дня народження
  7. Альтанка на двох оренда
  1. Дорогі любителі шашликів! Сьогодні поговоримо про смачне! Посмажити шашлик - це заняття, здається з боку таким простим, змусить вас проявити кулінарні знання і трішки зусиль. При організації Вашого пікніка буде важлива згуртованість команди друзів, необхідні продуктові закупівлі та атрибути барбекю. У допомогу туристові вихідного дня відкрили сезон альтанки з мангалами в Мінську або під Мінськом.
    Оренда альтанки обрамлена високими соснами, через крони яких струмують потоки сонця, утворюючи тисячі ласкавих водоспадів. Краса заміського світу незмінно приваблює тисячі людей. У Вас є прекрасний шанс вихідні дні спостерігати всю пишноту Білоруської природи і відпочити в альтанці, на якій спеціально для Вас сервірують обід з шашликами. Ми підготували огляд найбільш привабливих шашличних місць і маршрути по Мінській області, і впевнені, Ви з цікавістю вивчіть їх і візьмете на замітку! Тим більше, що ціни на альтанки в оренду зараз більш ніж демократичні - всього від 3 - 5 біл. рублів людини за день! Отже, вперед! За місто! Ну, і з Днем шашлику всіх!

    Оренда альтанок у води

    Ще ніхто не придумав кращого сімейного відпочинку в теплу пору, ніж виїхати з асфальтованого Мінська і дружно відправитися за місто на пікнік, зняти альтанку з барбекю і провести час радіючи гарній погоді, соковитої зелені, веселим пісням під гітару і і звичайно, насолодитися соковитим шашличком. Альтанка у води села Раубічі рада надати вам цю можливість.

    Альтанка у води села Раубічі   рада надати вам цю можливість


    Для Вашого смачного свята криті альтанки для шашлику для невеликої компанії на 6 - 8 туристів, а також є галявина і альтанка для корпоративного пікніка на 20 - 40 гостей, можливість оренди з 8 ранку до 24 годин. Крім цього, територія альтанки доступна для відпочинку з домашніми тваринами і готова запропонувати масу веселих спортивних і дитячих розваг.
    Вас чекає волейбол, футбол, баскетбол, гойдалки і каруселі та ще багато завзятих конкурсів! Вам належить подолати смугу перешкод через лісове озеро, піднятися по сходах на водний трамплін, і взяти участь в цьому морському бою надувними подушками. Подушковий бій на вузькому мосту через озерце - екстремальна, але весела гра, в яку зможе пограти спритна молодь.


    Оренда великий альтанки на випускний


    Заплановано випускний, заміський корпоратив або масовий сімейне свято близько до Мінська, а Ваші вимоги: чистота, комфорт, банкет під ключ. Тоді для Вас крита альтанка в Острошіцкій містечку Іван та Марія , В 15 кілометрах від Мінська. Альтанка на 50 чоловік прийме і меншу компанію гостей, що знизить вартість оренди.

    Альтанка на 50 чоловік прийме і меншу компанію гостей, що знизить вартість оренди

    Столи в альтанці можна розташувати на вимогу замовника. Простір альтанки дозволяє не турбуватися про мінливої ​​погоди, всередині вистачить місця для конкурсів або танців. Альтанка з електрикою, а родзинкою є піч, в якій для Вас зможуть приготувати білоруські страви на вогні. Альтанка під Мінськом з радістю прийме на себе всі турботи про банкетний стіл і шашлики і запропонує гостям подальший відпочинок - ночівлю і можливість попаритися в лазні . Територія альтанки надасть гостям свободу пересування, що дозволить Вам відвідати піщаний пляж Острошіцкій озера розташованого буквально в пару кроків від Вашого шашликового бенкету.


    Альтанка для весілля на природі Мінськ


    У теплу пору року молодята з радістю змінюють ресторани Мінська на заміські альтанки в оренду для виїзної реєстрації шлюбу . Красива весільна церемонія на березі озера в оточенні білосніжних беріз це завжди зворушливо і романтично!

    Красива весільна церемонія на березі озера в оточенні білосніжних беріз це завжди зворушливо і романтично

    Альтанка на весілля Мінська на 50 гостей Кахане дозволяє перетворити виїзну розпис в справжню казку. Альтанка розташована в затишному місці на березі очеретяного ставка, всього в пару кілометрів за Мінськом. Закрита тепла альтанка з національним колоритом і зі всіма зручностями для весільного банкету перший і другий день. Також є затишні будиночки на добу і лазня за додаткову плату.


    Альтанка з сауною і мангалом і басейном


    Тепла альтанка для шашлику в Мінську з сауною, мангалом і басейном ВІП Кам'яна гірка відкрита для відпочинку гостей круглий рік. Повірте, що цей самий не витратний і безтурботний відпочинок подарує Вам море позитивних емоцій. Оренда альтанки Мінськ має безліч переваг.

    Оренда альтанки Мінськ має безліч переваг

    Кам'яна гірка може запропонувати Вам дві альтанки - затишну опалювальну альтанку в національному стилі, місткістю до 25 гостей, або криту літню альтанку у води декоративного ставка до 15 персон. Вас порадує класне меню у виконанні досвідчених кухарів альтанок, і можливість розміщення в номерах на двох. Приємним моментом стане диво сауна з басейном .


    Оренда альтанок Мінське море


    Відпочинок в альтанці на шашличних галявинах Мінського моря - це особливий варіант для вас! Ви зможете відпочити і посмажити шашлик недалеко від води і піщаних пляжів. На території заміського комплексу обладнано дві альтанки. Закрита тепла альтанка на 60 осіб з приємним моментом!

    Закрита тепла альтанка на 60 осіб з приємним моментом

    Безкоштовна альтанка на Мінському морі, відпочиваючи в ній ви не платите за оренду приміщення, а тільки за банкетне меню. Незабутньою стане, і виїзна весільна церемонія в самому привабливому місці поблизу Мінська. Красиві пейзажі Мінського моря стануть кращими декораціями для вашої весільної фотосесії. Другий день весілля цілком можливо провести тут же, на території комплексу можна зняти криту альтанку на 25 осіб зі зручностями та панорамним видом на водну гладь. Якщо ви мрієте, щоб день Вашого весілля постав вовсём пишноті і був особливою церемонією, ласкаво просимо в альтанки на Мінському Море еко садиби Банька на вибір .


    Альтанка для дитячого свята дня народження


    Відпочинок в Мінську в благоухающем Ботанічному саду, в тіні розлогих дерев парків і скверів дуже приємний. Але коли ще є можливість посмажити шашлик, присісти і відпочити, тоді відпочинок в межах міста навіть дуже непоганий. У мікрорайоні Лебединий Мінськ можна зняти засклену альтанку з мангалом для дитячого свята і дні народження на 15 - 20 осіб, відзначити невелику весілля. Альтанка Мінська запропонує гостям варіанти обслуговування - все включено або приготування свята самостійно.

    Альтанка Мінська запропонує гостям варіанти обслуговування - все включено або приготування свята самостійно

    Прекрасне місце для шашликів. Засклена альтанка з електрикою і водопостачанням, є посуд лювали, шампура, холодильник, wi-fi, музичний центр, тенісний стіл, садові гойдалки, біо туалет, галявина для відпочинку. Також альтанка запропонує тамаду і прикрасити приміщення до свята.


    Альтанка на двох оренда


    Альтанка на двох з мангалом Боровляни - більш затишного місця для відпочинку не знайти, а підсмажити шашлик Ви можете довірити професійному кухареві. Альтанка з каміном відкрита і гості зможуть насолоджуватися чудовими ароматами квітучих фруктових дерев, які ростуть навколо.

    Альтанка з каміном відкрита і гості зможуть насолоджуватися чудовими ароматами квітучих фруктових дерев, які ростуть навколо

    Густа зелень саду приховує від сторонніх очей Райський куточок і створює освіжаючу прохолоду навіть в найспекотніший день. Добре посмажений шашлик і приємна навколишнє оточення просто підкорять романтичні пари. На цьому послуги не закінчуються, при бажанні гості зможуть переночувати в акуратному будиночку садиби Райський куточок і зняти баню. Альтанка Мінська готова запропонувати кращі ціни для ювілейного та корпоративного відпочинку до 20 осіб.
    Детальніше в каталозі Оренда альтанок з мангалом

    -