Реклама
Реклама
Реклама

З «Золотих ключів» - на «Південний берег»

Колишні співробітники ТОВ «Росія» будують житло на чорноморському узбережжі

Колишні співробітники ТОВ «Росія» будують житло на чорноморському узбережжі

На перший погляд ніякого відношення ця інформація до Благовєщенську і його жителям не має, якби не одна цікава деталь. Основні будівельно-монтажні роботи на об'єктах, а в подальшому обслуговування зданих в експлуатацію багатоповерхівок ведуть організації, в яких працюють колишні співробітники ТОВ «Росія». Причому займають наші земляки не рядові посади, а самі що ні на є керівні.

Ось, наприклад, Георгій Платіцин, до речі, чоловік нинішнього головного бухгалтера ТОВ «Росія» Людмили Платіциной. До січня 2010 року Георгій Прокопович займав посаду директора керуючої компанії «Золоті ключі». Ця організація, заснована фірмою Михайла Корнєєва, займається обслуговуванням житлових будинків та інших будівель і споруд в однойменному мікрорайоні.

Але чи то через екологію і поганого клімату, чи то через хиткого фінансового становища «Росії» амурчанін вирішує перебратися в теплі краї. У вересні 2009 року Платіцин влаштовується на другу роботу - директором в ТОВ «Південний берег» в Анапі. Добре, переучуватися або, скажімо, підвищувати кваліфікацію Георгію Прокоповичу не довелося. Анапська фірма, як і «Золоті ключі» в Благовєщенську, здійснює функції з управління житловими будинками та їх обслуговування. Правда, якщо в «ЗК» управляти доводилося тільки однієї багатоповерхівкою (з трьох литеров на сьогоднішній день побудовано і здано тільки один), то на анапской вулиці Крилова - дев'ятьма будинками. До слова, до кінця року там повинні ввести в експлуатацію ще три житлових об'єкти.

А ось будівництво цих будинків на вулиці Крилова веде інша організація - ТОВ «Стройтехпром». Треба відзначити, квадратні метри ТОВ зводить за програмою «Молодій родині - доступне житло». Заступником генерального директора цього підприємства з листопада 2009 року є інший наш земляк - Костянтин Меркулов. Колись і він працював разом з Михайлом Корнєєвим, точніше в «дочці» «Росії» - домобудівельний комбінат. Але звільнився ще до початку великих змін - у квітні 2006 року.

Так зустрілися два амурчаніна з «російським» минулим, вставши практично в один і той же час біля керма організацій, що працюють в сфері будівництва житла. Цікаво, що засновником і тієї, і іншої є краснодарська компанія з 18-річною історією. Ровесниця «Росії».

Можливо, це всього лише збіг обставин - адже, як то кажуть, світ тісний. Але в світлі останніх подій, які відбуваються навколо Благовіщенській фірми «Росія», обставини ці не можуть залишитися непоміченими. До слова сказати, слідчі органи Приамур'я розташовують даною інформацією і вже ведуть по ній перевірку.

- Така інформація у нас є, наші оперативні співробітники по ній працюють. До кримінальних справ Михайла Корнєєва ці дані поки відношення не мають, - повідомили АП в слідчому управлінні СКП РФ по Амурській області.