Реклама
Реклама
Реклама

Готель Папилон Бельвіль, Белек - Відгуки 2019 [Огляд]

Готель «Папілон Бельвіль» ( Белек ) - унікальний готельний комплекс, розташований в курортному регіоні Туреччини. Він знаходиться в безпосередній близькості від центру міста і в чотирьох кілометрах від міста кард. В путівки сюди практично завжди присутній пункт «трансфер до аеропорту». У деяких випадках постояльці самостійно добираються до повітряної гавані на автомобілі, що пропонується за окрему плату готелем.

Як ви вже зрозуміли, в цьому розділі мова піде про те, які умови проживання чекають гостей цього чудового комплексу , Розташованого на території національного заповідника. Номерний фонд складає ні багато, ні мало 519 номерів. У розпорядженні мандрівників шикарне основна будівля з просторим вестибюлем і рецепцією, а також цілий комплекс поруч стоять бунгало.

У головній будівлі розташовуються в більшості своїй стандартні номери, але є і місце для королівського сьюта. Кімнати в бунгало є стандартні клубні апартаменти. Кілька приміщень обладнані спеціально для мандрівників з обмеженими можливостями і туристів-візочників. Також є можливість вибрати кімнати для некурящих.

Що стосується обслуговування, то відгуки відпочиваючих свідчать про те, що персонал готелю справно виконує свою роботу, яка не викликає ніяких нарікань. У номерах пахнуть аромати, все навколо блищить від чистоти, оскільки прибирання проводиться щодня. Співробітники пильно стежать за тим, щоб туристи не потребували засобах особистої гігієни. Пастельна білизна змінюється раз на два дні, рушники - щодня.

А тепер про технічне оснащення. В апартаментах встановлені кондиціонери з пультом управління, що дозволяє цілодобово підтримувати оптимальний температурний режим в кімнатах. В кожному номері є телевізор з декількома російськомовними каналами і безкоштовний бездротовий доступ до Інтернету, тому мандрівники завжди можуть бути на зв'язку з родичами і друзями.

Як вже говорилося раніше, всі стандартні номери загальною площею до 40 квадратних метрів розташовуються в головному п'ятиповерховій будівлі. Усередині кожного з них є велике двоспальне ліжко або кілька односпальні, диванчик для відпочинку після обіду або вечері, шафа з сейфом, телевізор, невеликий журнальний столик і два крісла. Практично всі приміщення доповнені невеликими затишними балконами з вуличними меблями, що дозволяє проводити вільний час, насолоджуючись чашкою турецької кави і місцевими краєвидами. Для тих, хто приїжджає сюди з маленькими дітьми, передбачені складні дитячі ліжка, завдяки чому можна говорити про те, що в цих номерах може проживати до чотирьох осіб.

Туристи, які звикли до самотності, можуть забронювати тут стандартні клубні номери в бунгало. Вони розраховані на проживання трьох-чотирьох чоловік, тому в них спокійно розміститься ціла сім'я або галаслива дружня компанія. Постояльців обрадує м'які меблі з чистою, непошкодженою оббивкою, окрема душова або ванна кімната, кілька ліжок, телевізор, телефон і кондиціонер.

На четвертому поверсі основної будівлі розташовуються президентські люкси. У номері є кілька спалень і невелика вітальня. Великий РК-телевізор, потужний кондиціонер, джакузі, високошвидкісний Інтернет - це лише невеликий перелік послуг, які доступні для постояльців президентських апартаментів. Згідно відгуками туристів, проживання тут без перебільшення можна назвати казковим.

Ангеліна, м Москва: «У моїх апартаментах я жила, як королева, незважаючи на те, що я оплатила стандартне житло. Міні-бар поповнювався щодня, сейф надали безкоштовно, у ванній кімнаті було все необхідне для особистої гігієни. Прибирання проводилася щодня, співробітники послужливо посміхалися і готові були задовольнити будь-які бажання. Щоранку, збираючись на вулицю, я розсовувала штори і милувалася морським пейзажем ».

Папилон Бельвіль - готельний комплекс, який є частиною величезної мережі готелів, побудованих по всьому світу. Кожен приїжджає сюди захоплюється красою місцевої природи. На території 90 тис. Квадратних метрів, які займає турцентр, розбите неймовірну кількість садів. Персонал закладу невсипно стежить за тим, щоб квіти розпускалися і радували своїм многоцветьем, газони були пострижені, а чагарники розвивалися.

Велика кількість мандрівників приїжджає сюди тільки для того, щоб відпочити в оточенні екзотичних рослин і густорастущей лісів. Спеціально для них тут створені прогулянкові стежки, що дозволяють близько познайомитися з представниками місцевої фауни. На території готелю побудований імпровізований зоопарк, в якому живуть павичі, вівці, кролики, собаки, курки і кішки. Для останніх, до речі, побудований спеціальний будиночок, в який завжди можуть ходити всі бажаючі.

Варвара, м Хабаровськ: «Ми приїхали сюди всією сім'єю, і були вражені тим, наскільки красиво тут все влаштовано. При першому знайомстві з околицями створюється враження, що все це було створено самою природою - настільки гармонійно і прекрасно все влаштовано. За широким прогулянковим стежках ми їздили на орендованих велосипедах, і діти, яким зазвичай сімейні велопрогулянки не подобалися, були в цьому захваті. Все здорово, я ставлю вам «п'ять з плюсом».

Курортне містечко Белек славиться своїми розкішними пляжами і неймовірно теплим кліматом. Готель «Папілон Бельвіль» володіє приватним шматочком узбережжя з дрібним піском і хорошим входом в морі. Ця чудова смуга довжиною 250 метрів оснащена всім необхідним, а, головне, безкоштовним, для повноцінного відпочинку. Всі шезлонги, лежаки, парасольки, душові кабіни та кабінки для переодягання знаходяться у вільному доступі.

Але головне, про що хотілося б сказати про приватному пляжі готелю, це той факт, що він був удостоєний особливої ​​нагороди. Чи не кожен заклад може похвалитися наявністю спеціального сертифікату «Синій прапор». Це означає, що прибережна зона відповідає всім європейським стандартам якості і може повністю задовольнити всі вимоги та побажання мандрівників.

Антон, м Красноярськ: «Приїхав сюди і був приємно здивований. Шлях від бунгало до пляжу займав у мене всього п'ять хвилин. Найчистіше узбережжя, водорості співробітники прибирають кілька разів на день. Тут рідко можна побачити забуті склянки з-під коктейлю. Все акуратно, аж око радіє. Туристи можуть кататися на човнах, катамаранах, водних лижах і інших пристроях для водних розваг. Я навіть займався підводним плаванням, в цих місцях вода напрочуд прозора, а на дні плаває велика кількість всіляких рибок ».

У розпорядженні постояльців є 8 басейнів, три з яких знаходяться в будівлях комплексу. Всі вони наповнені чистою водою, очищення проводиться із завидною регулярністю. Є водойми, призначені для самих маленьких відпочиваючих. На території центру є навіть власний аквапарк, що не може не радувати, як дітей, так і дорослих. Тільки подумайте, найбільша гірка тут височить над басейном на 38 метрів. Да уж, з такими розвагами постійні адреналінові виплеск вам забезпечені!

Протягом усього дня з відпочиваючими працюють досвідчені аніматори, які в легкій ненав'язливій формі проводять групові спортивні заняття, роблять різні заходи, організують командні ігри. З дітьми працює окрема група аніматорів, вони розробляють план заходів на день у відповідність з інтересами та уподобаннями дітей. Головне, переважна більшість співробітників відмінно володіє російською мовою, що свідчить про їхній професіоналізм і всебічної розвиненості.

Практично кожен вечір на території готелю «Папілон Бельвіль» проходять анімовані шоу і дискотеки. Місцеві бари закриваються після півночі, тому туристи ніколи не лягають спати голодними.

Тепер про спорт. У розпорядженні постояльців є просторий тренажерний зал, оснащений за останнім словом техніки. Інструктори, які працюють в ньому, можуть підібрати індивідуальні програми занять для кожного відпочиваючого. Після спортивних вправ ви можете відвідати місцевий спа-центр, в якому є масажні кабінети, джакузі, турецькі лазні і хаммам. Протягом дня ви можете грати в більярд, великий теніс, гольф, волейбол, міні-футбол і баскетбол. Для любителів велопрогулянок відкритий пункт оренди велосипедів для людей будь-якої вікової категорії.

Дізнатися ціну і наявність

Максим, м Москва: «Я професійний футболіст, і приїжджав сюди у складі своєї команди. Ми тренувалися щодня, при цьому керівництво організувало безкоштовний трансфер до полів, які розташовуються в трьох кілометрах від комплексу. У вільний від тренувань час я купався в Середземному морі. Харчування було безкоштовним, і, що важливо, було присутнє дієтичне меню ».

Готель «Папілон Бельвіль»   - дивовижне місце, яке обов'язково варто відвідати Готель «Папілон Бельвіль» - дивовижне місце, яке обов'язково варто відвідати. Тут вам доведеться платити тільки за окремі розваги, наприклад, віндсерфінг і підводне плавання. Готель працює за програмою «все включено», тому вам не доведеться думати про власний прожиток. На території працює велика кількість ресторанів, кафе і барів. В основному ресторані щодня проходять спеціальні вечері різних напрямків, працюють кухарі екстра-класу. Шведський стіл досить різноманітний, кухарі не обділили увагою вегетаріанців, прихильників дієтичного харчування і дітей.

Високий рівень інфраструктури дозволяє в повній мірі поринути в світ водних розваг. Якщо ви не любите кататися на водних лижах, а віддаєте перевагу валятися на лежаку, потягуючи прохолодні напої, до ваших послуг велика бібліотека з великим книжковим фондом і безкоштовний доступ до бездротової мережі Інтернет. Загалом, тут кожен постоялець знайде те, навіщо пройшов довгий шлях в тисячі кілометрів. Але головною перевагою більшість гостей вважають той факт, що такий шикарний відпустку можна провести за невелику вартість. І це при такому високому рівні обслуговування!

Рейтинг учасника Booking.com