Реклама
Реклама
Реклама

Startbase - Система активізації і підвищення результативності інноваційного процесу - Продукція / Огляд продукту / Паспортний стіл гуртожитків ВНЗ

  1. Одне робоче місце (версія «Робоче місце»).
  2. Багато робочих місць в одному офісі (версія «Офіс»)
  3. Багато робочих місць в різних офісах (версія «Філії»)

Докладний опис

Програма «Паспортний стіл гуртожитків ВНЗ» - це зручний, легкий в освоєнні інструмент для автоматизації процесу діловодства паспортного столу вузу. Проста в установці і використанні, програма «Паспортний стіл» дозволить скоротити час створення і обробки документів і збільшити продуктивність роботи персоналу паспортного столу. За допомогою програми «Паспортний стіл гуртожитків ВНЗ» паспортист створює всі необхідні довідки та документи, які необхідні при постановці на облік і зняття з обліку, а також додаткові документи, пов'язані зі специфікою тривалого проживання громадян в гуртожитку (наприклад, договір оренди, додаткова інформація, що стосується контактів батьків та ін.). Введення даних здійснюється за лічені секунди. Створення картки паспортного обліку шляхом безпосереднього сканування і розпізнавання паспорта звичайним або спеціалізованим сканером, а також можливість сканувати паспорта як російських громадян, так і іноземців, зроблять роботу паспортиста швидкою і ефективною. Розгортання програми не вимагає високої технічної кваліфікації і під силу звичайному технічному персоналу, який супроводжує комп'ютерну техніку в вузі. Всю інформацію паспортного столу легко архівувати і дотримуватися належний рівень безпеки при роботі з персональними даними. Керівник паспортного столу матиме можливість організувати електронний обмін даними з іншими державними органами. Програма адаптована для роботи паспортного столу гуртожитків навчальних закладів, в той же час, може використовуватися в роботі звичайного паспортного столу. З програмою можна ознайомитися завантаживши з сайту безкоштовну повнофункціональну пробну версію програми. Користуватися пробною версією можна як завгодно довго. Способи придбання:

1. Безстрокова невиключна ліцензія;
2. Погодинна оплата на використання невиключної ліцензією;

Технічні характеристики

Програма «Паспортний стіл гуртожитків ВНЗ» поставляється у вигляді набору компонент: «Робоче місце паспортиста», «Програма для консолідації даних віддалених паспортних столів», «Компонента сканування паспортних даних». Для роботи одного паспортиста досить придбати лише компоненту «Робоче місце паспортиста». При наявності підключення до інтернету програма автоматично перевіряє наявність оновлень на сервері продукту і при необхідності завантажує оновлення.

споживчі властивості

Крім підтримки повного обсягу діловодства паспортного столу програмний продукт має такі принципово новими споживчими властивостями:

1. Автоматичне створення карток паспортного обліку за рахунок використання компоненти сканування і розпізнавання паспортних даних паспортів громадян РФ і Казахстану. Використовується спеціалізована бібліотека ABBYY для розпізнавання паспортів.

2. Автоматичне оновлення програми по каналах інтернет. Використовується спеціалізована технологія Microsoft ClickOnce.

Покращені споживчі можливості:

1. Зручний, ергономічний інтерфейс, що мінімізує зусилля паспортиста по створенню документів.

2. Можливість вести єдину базу даних паспортного обліку всіх паспортних столів гуртожитків ВНЗ.

3. Можливість інтеграції даних паспортного столу з будь-якими інф.сістемамі вузу на рівні експорту-імпорту даних.

4. Можливість централізованого розміщення бази даних паспортного обліку в вузівському ЦОД, до якого підключаються робочі місця паспортистів.

5. Можливість ведення додаткових документів, що містять відомості, що не відносяться до діловодства паспортного столу: договори оренди кімнат, інформація про контактні дані батьків студентів, виборчі списки та ін ...

6. Кастомізіруемость програмного продукту: завдяки гнучко спроектованої архітектурі API програмної системи дозволяє створювати спеціалізовані версії поставок програмної системи, орієнтованих на специфічні потреби замовників.

Функціональні можливості

Функціональні можливості

Одне робоче місце (версія «Робоче місце»).

Програма встановлюється на одному робочому місці. Такий варіант прийнятний при невеликій кількості гуртожитків, що обслуговуються одним офісом паспортного столу. База даних розташовується на комп'ютері паспортиста. Працювати з програмою може необмежену кількість паспортистів. Досить придбання однієї ліцензії на програму.

Досить придбання однієї ліцензії на програму

Багато робочих місць в одному офісі (версія «Офіс»)

Такий варіант прийнятний, якщо все паспортисти працюють в одному офісі, а їх робочі місця об'єднані в локальну мережу. В цьому випадку всі паспортисти працюють з однією базою даних, розташованої на одному з робочих місць. Необхідно придбати стільки ліцензій, скільки робочих місць встановлено в офісі.

Необхідно придбати стільки ліцензій, скільки робочих місць встановлено в офісі

Багато робочих місць в різних офісах (версія «Філії»)

Така схема роботи часто зустрічається у великих університетах з великою кількістю гуртожитків, іноді розташованих в різних кінцях міста. Робочі місця паспортистів в цьому випадку територіально віддалені один від одного (наприклад, в кожному такому гуртожитку знаходиться свій паспортист). Для цього варіанту найбільш підходящим є установка програми на робочих місцях паспортистів та установка компоненти збору даних в центральну базу даних. Для реалізації цього варіанту робочі місця паспортистів повинні бути пов'язані з захищеними каналами VPN (як правило, в будь-якому університеті є фахівці здатні налаштувати таке з'єднання). Крім ліцензій на кожне робоче місце необхідно придбати ліцензію на компоненту централізованого збору даних. Завдяки централізації даних керівник паспортного столу має можливість контролювати відомості про всіх осіб, які проживають у всіх гуртожитках.

До кожного робочого місця окремо встановлюється компонента сканування і розпізнавання паспорта, що дозволяє миттєво створювати картку паспортного обліку або перевіряти наявність в базі даних паспортного столу вже зареєстрованого студента з пред'явленим паспортом.

Програма працює з принтерами двостороннього друку, дозволяє вести контакти батьків студентів, контролювати укладання договорів оренди при поселенні в гуртожитку тощо.

особливості технології

Автоматичного оновлення програми за технологією Microsoft ClickOnce (відключається при необхідності користувачем), сканування паспортів і автоматичне розпізнавання паспорта на основі технологій розпізнавання структурованого тексту компанії ABBYY.

Комерційна інформація

ліцензія на робоче місце паспортиста: 35 000 р за ліцензію на одне робоче місце.

компонента консолідації даних: 45 000 р за ліцензію (достатньо однієї компоненти). Не потрібно, якщо робоче місце тільки одне або кілька робочих місць працюють з однією базою даних. необхідна тільки в разі, якщо потрібно консолідувати дані від декількох автономно працюючих робочих місць.

компонента сканування і розпізнавання паспорти громадян РФ та Казахстану: 40 000 руб за ліцензію на одне робоче місце. Чи не є обов'язковою, але значно прискорює процеси створення і пошуку карток паспортного обліку за пред'явленим паспортом.

Демоверсія без обмежень по функціональності може бути завантажена з сайту програми. У демоверсії Неактивована функція друку.

Після оплати генерується ліцензійний ключ, що дозволяє активувати функцію друку. Компонента розпізнавання паспорта комплектується фізичним електронним ключем і після оплати висилається замовнику.

Програма може поставлятися в рамках звичайних конкурсних процедур держзамовлення.

Конкурентні переваги

1. Автоматизоване введення і перевірка даних паспортного обліку завдяки використанню технології розпізнавання ABBYY при роботі зі сканером. Можливе використання як спеціалізованого паспортного сканера, так і планшетного сканера загального призначення. Робота з паспортами не тільки громадян РФ але і громадян Казахстану.

2. Додаткові функції: виборчі списки, договору оренди, додаткові контактні дані

3. Паспортисти вузу можуть розташовуватися територіально в різних місцях і працювати автономно, всі дані будуть консолідуватися в вузівському ЦОДі.

4. Легко інтегрувати за даними з іншими вузівськими інформаційними системами - від систем контролю доступу до програм обліку студентів у деканатах.

5. Можливість розширення: за запитом програма може бути розширена додатковими функціями.

6. Зручна ергономіка програми

Нормативно-технічне забезпечення
(Стандарти, сертифікати, дозволи)

Правовий захист основних технологічних рішень продукту

Подана заявка на реєстрацію в ФИПС

досвід застосування

Продукт поставлений в паспортні столи гуртожитків наступних вузів: Сибірський федеральний університет, Томський науково-дослідний університет, Красноярський аграрний університет, Ульяновський державний університет, а також в паспортний стіл гуртожитку ВАТ «Алмаззолотоавтоматіка».