Реклама
Реклама
Реклама

База відпочинку «Салют»

База відпочинку "Салют" - це гарний відпочинок і повний комплекс розваг, з яких складається незабутній і повноцінний відпочинок. Ви можете зупиниться в номері або орендувати котедж. Для заміського відпочинку поза Єкатеринбурга на турбазі Вашій увазі запропонують чимало варіантів приємного проведення часу відповідно до Вашого смаку. Територія бази відпочинку - це півострів, сосновий бір, з трьох боків його оточує Верх - Сисертскій ставок. Два комфортабельних корпусу з одно-, дво- і тримісним розміщенням, а також номери «Люкс» і VIP-будиночки з кухнею: "Сімейний будиночок", "Мисливський", "Рибальський" і "Гостьовий". Будиночки призначені для проживання однієї сім'ї. База відпочинку Салют - це гарний відпочинок і повний комплекс розваг, з яких складається незабутній і повноцінний відпочинок

Влітку додатково відкривається корпуси "Літні" і "Молодіжний".

До Ваших послуг майданчик для гри в пейнтбол. На прокат можна взяти: човни, катамарани, банан, пумпабайк, лежаки, надувні матраци, круги, дошки для купання і т.д. На території є волейбольне поле, альтанки для шашликів і лазня. Альтанки для шашликів - взимку користуються величезним попитом, особливо, якщо після шашликів на природі піти в лазню. Працює тренажерний зал, теніс - відвідування безкоштовне.

Риболовля взимку не гірше літньої - у вашому розпорядженні вудки, коловорот, намети та ін. Спорядження для риболовлі на прокат.