Реклама
Реклама
Реклама

Акумуляторні батареї SUNLIGHT

  1. Що потрібно знати про акумулятор
  2. Які акумуляторні батареї ми пропонуємо
  3. Переваги акумуляторних батарей SUNLIGHT

20.07.2015

Що потрібно знати про акумулятор

Сучасне життя дуже насичена, і щоб якось полегшити її, створюється все більше техніки і пристосувань, які потребують постійного безперебійному харчуванні, і навіть в той момент, коли немає можливості використовувати стаціонарні джерела живлення. Тому, крім техніки, людство придумало акумулятори, які зберігають енергію в хімічну форму, використовуючи як електрику. А працюють акумулятори завдяки двом металам, що знаходяться в кислотному розчині.

Зараз не складе великих труднощів знайти і купити акумуляторну батарею, оскільки на ринку представлено не тільки велика кількість виробників, але моделей і модифікацій. І тут головне зробити правильний вибір, щоб така батарея прослужила довго і не підвела в найпотрібніший момент.

Які акумуляторні батареї ми пропонуємо

Наша компанія готова запропонувати якісні акумуляторні батареї європейського виробництва компанії SYSTEMS SUNLIGHT, які мають великий термін служби, а також довго тримають заряд. Ми пропонуємо свинцеві акумулятори, а саме:

1. Стаціонарні акумуляторні батареї які використовують на телефонних станціях, в енергетиці або телекомунікаційних системах. Працюють в режимі постійного заряду;

2. Тягові акумуляторні батареї призначаються для електропостачання автонавантажувачів, електромобілів і інших машин. Акумуляторні батареї для навантажувачів коштують недорого і при цьому мають великий термін служби. Одними з представлених моделей є батареї PzS , PzB , Які мають покращені технічні характеристики, а також володіють низьким саморазрядом, тому навіть після довгого простою, акумулятор Sunlight буде відразу готовий до роботи;

3. Герметичні акумуляторні батареї (Портативні) використовуються для харчування інструментів, приладів, аварійних освітлень, систем трансляції, охоронних і протипожежних систем. Акумуляторні батареї для ДБЖ мають високу продуктивність і низьким внутрішнім опором, а також ефективними показниками розряду. Серед представлених моделей є акумулятори SPA, SPB, мають низький рівень саморозряду, а герметична конструкція гарантує повний захист від витоку електроліту.

20

Переваги акумуляторних батарей SUNLIGHT

Купуючи у нас акумуляторні батареї, Ви купуєте якісні тягові акумулятори, акумулятори для ИПБ, а також стаціонарні батареї живлення з гарантією від виробника, які мають не тільки великий термін служби, а й не мають потреби в обслуговуванні.

При цьому ми не тільки гарантуємо що такі батареї найкращі в Україні, але і готові здійснити доставку зручним для Вас способом в будь-яке місто України. Ви можете самостійно приїхати до нас, або одна з кур'єрських служб з якими ми співпрацюємо (CAT, Delivery або Нова пошта) доставлять їх Вам в найкоротший термін по Україні. купити стаціонарні , герметичні або тягові батареї з гарантією у нас дуже легко і зручно.

Приймайте правильне рішення, і Ви завжди будете у виграші!