Реклама
Реклама
Реклама

Фоки з басейнами з'являться в районах Куркино і Філі-Давидково

Фото: Спорткомплекс Москви

Фізкультурно-оздоровчі комплекси (ФОК) з басейнами побудують в районі Куркіно на північному заході Москви і на Мінській вулиці в Західному окрузі, повідомляє прес-служба будкомплексу Москви.

Перший комплекс розташується на Куркінском шосе, будинок № 50, корпус 1, будівля 1. Будівля буде п'ятиповерховим, з підземною автостоянкою на 90 машин. У ньому також розміститься молодіжний центр спортивних волонтерів.

Вхід в комплекс зроблять на перетині Ландишевим вулиці і Куркінского шосе. Фасад будівлі прикрасять великими вітражами, світловими ліхтарями і заскленими консолями.

Другий ФОК побудують на Мінській вулиці, будинок 18, корпус 2 в районі Філі-Давидково. Його зведуть на місці двоповерхової будівлі, яке знесуть. Спортивний центр матиме вісім наземних і два підземні поверхи.

У будівлі передбачені басейн, зали для боротьби, фітнесу, фехтування, боксу, баскетболу, волейболу, гандболу та магазин спорттоварів. Підземна парковка розрахована на 113 машин.

Раніше було прийнято рішення побудувати ФОК на північному сході Москви в районі Південне Медведково. Чотириповерхова будівля спортивного клубу розташується в проїзді Шокальського, володіння 9-9А.

Одночасно в оздоровчому комплексі зможуть займатися 80 осіб.

[URLEXTERNAL = http: //pravila.m24.ru//site/SeeInstruction/436] Як правильно організувати відпочинок дітей [/ URLEXTERNAL]