Реклама
Реклама
Реклама

Новий «БАРС-Бюджет» виходить на ринок автоматизації

22 листопада група компаній «БАРС Груп» випустила на російський ринок новий «БАРС-Бюджет» . Цей продукт відомий на ринку автоматизації фінансово-господарської діяльності вже багато років, з ним працюють понад 15 000 користувачів. Сьогодні, після півтора років роботи кращих фахівців, «БАРС-Бюджет» починає новий етап своєї історії.


Новий «БАРС-Бюджет» являє собою єдиний програмний комплекс, що охоплює всі ділянки роботи бухгалтерських і фінансових служб бюджетних установ. Вперше в Росії відкривається можливість бюджетного обліку на вільному програмному забезпеченні (СПО).

Можливі дві моделі пропозиції «БАРС-Бюджет»:

  • комерційна модель - софт поставляється безкоштовно , А оновлення (після закінчення перших трьох місяців) і супровід є платними;
  • Вільний модель розроблена на основі ліцензії BSD і дає користувачеві право самостійно модифікувати продукт, поширювати його копії і зовсім не залежати від розробника.

Значні зміни відбулися в функціональних характеристик продукту і його інтерфейсі. Тепер користувач «БАРС-Бюджет» зможе бачити перед собою єдине вікно, на якому представлені функції, необхідні для його роботи. Для цього задані 22 переднастроєні ролі користувача ( «Банк», «Основні засоби», «Рахунки-фактури», «Постачальники і підрядчики», «Харчування» і т.д.). При необхідності адміністратор може самостійно доповнювати їх і призначати персоналу нові функції. Розробники прагнули зробити новий інтерфейс максимально зручним для користувача аж до окремої функції або іконки.

Вже зараз ви можете безкоштовно завантажити дистрибутив комерційної версії ПК «БАРС-Бюджет». Зробити це можна за посиланням:

http://www.bars-open.ru/bars-budjet/2822-distributivs

Дистрибутив вільної версії і вихідні коди з'являться на сайті www.bars-open.ru через місяць, 22 грудня: